САМОКОВската тълпа очаква 1,2,3,4,5...нови деца!

• 33 786
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София !
Защо така , в повечето болници това си е въпрос на личен избор . Лично за мен няма проблем , но има жени който са от по гнусливите така да се каже , и предпочитат да си обличат бебетата в техни си дрешки . Аз ще взема да питам АГто и за това  Simple Smile .

Ох , аз както съм разсеяна напоследък май ще е най-добре да си направя един списък какво трябва да питам АГ-то , че накрая ще забравя всичко  Mr. Green

P.S. Мими може ли да ми предложиш някой магазин за колички тук в града ?  newsm78 Че аз само на едно място разглеждах и нямаше кой знае какъв избор

# 631
такъв е реда..аз веднага я съблякох да я видя и да ми полежи на гърдите..после прави впечатление че не е увита както трябва. Когато и я смених сама ми казаха че  това е тяхна работа..

Grinning разсеяността беше супер по време на бременността ..аз си записвах :Lil:

Моята количка е закупена от магазина на ЧОНКОВИ , колички има и в МОЛА, иначе трябва да ходиш до София или онлайн..ако има да вземеш от някой най- хубаво...
ти към какъв тип си се ориентирала?

# 632
  • София !
Ох , да им имам реда  #2gunfire . Но както казах за мен това е най - малкия проблем . Важното е всичко друго да мине безпроблемно .

Аз гледах в МОЛА нищо не ми допадна , и всички бяха с две дръжки , аз държа да ми е с цяла . И в ЧОНКОВИ погледнах имаше 4/5 модела но и там нищо не ми допадна   Crossing Arms . Иначе искам да е комбинирана . За сега съм си харесла няколко модела , но ми се иска да ги пробвам на живо как са  Peace . Може да ги погледнеш :

То разсеяността май си е нормално явление при бременните  Mr. Green

# 633
Аз имам Бертони същия модел и много ми харесва. Маневрена е, карам я навсякъде и по всичко.Много леко вози. Колелата могат и да се застопорят само направо, но аз не ползвам тази опция. Нещото на което , аз не обърнах внимание на този модел е начинът, по които се сваля облегалката на големия кош. Не е кликаща, ами се стяга с каиш..Това на мен не ми харесва много. Също така няма пълно легнало положение. Аз си го приспособих, но е важно според мен.Големия кош го използвам от по-рано, защото Карминчето проявяваше силен интерес към света, а той е по отворен и се вижда повече навън.

Сега съм доволна , че не е с помпещи се гуми, защото по улиците има всичко и се набива в тях стъкла и режещи неща всякакви. Около 400та лева е, там, с аксесоарите -  комарник, дъждобран и чадър.
Ако живееш в блок, обаче, ще трябва да я носиш нагоре надолу. Тя се сгъва само на 2. И е по-голяма сгъната, евентуално, обмисляйки размера на багажника, на колата.

Кангароо не зная за тях какво да ти кажа.

Сега погледнах другия модел, мисля е с кликаща облегалка.
На мен не ми харесаха двойните гуми, маневреността се променя.

Също така горната Бертони е доста стабилна като натиснеш дръшката, трябва усилие , за да се обърне. Други модели веднага поддават.

# 634
  • София !
Значи ти имаш тази АСТРАТА така ли ? Аз най - вече на нея бях се спряла , но ми се иска да я пробвам на живо как е .  Иначе в магазина я нямаха наличност но ми казаха цената 395лв. , но доколкото разбрах в тая цена влиза всичко + кошницата ?  newsm78 И реално погледнато ако е така си заслужава , защото ако вземем другата на Чангаро ВИКТОРИЯ като вземем и кошница отделно , то цената пак става същата  Simple Smile . Иначе ние сме в къща , такаче това с носенето не е проблем  Simple Smile

# 635
..да, да ..абсолютно същата. С 2 коша + чантата. Другите работи се взимат отделно- чадър, комарник и дъждобран - около 15-20 лв.

Към количката няма столче за кола, трябва отделно да си вземеш. Разгледай в  ПРОДАВАЛНИК - а ,има на добри цени....примерно за 20-25 или 30 лв.

Ще ти покажа моята , ако искаш да я пробваш Simple Smile

# 636
  • София !
Ще ти покажа моята , ако искаш да я пробваш Simple Smile

Това е добра идея  Simple Smile .
Няма столче за кола  Thinking . Значи тази в магазина ме измамила  #2gunfire Mr. Green . Защото тя ми показа един каталог и там имаше кошница към количката , и аз специално питах дали влиза в цената и тя ми каза ДА  Crazy Simple Smile Добре че се поинтересувах предварително , че ако бяхме си я поръчали , щяхме да се прецакаме  Grinning

# 637
Цитат
и тя ми каза ДА  Crazy

освен, ако не са сменили офертата...знам ли

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 16:51 от mimiSmile

# 638
  • София !
Не знам , ще се допитам пак . То така като е тръгнало може да се разходим до София там определено има повече избор  Peace . Тук не мога да си харесам почти нищо , нито количка ми допадна ,  нито нищо . Само креватче си избрах от ЧОНКОВИТЕ , най - вероятно другия месец ще си го вземем . А вече нямам търпение да започна с покупките , за сега съм взела само едни ританки с блузка и едно боди . Малко по малко ще започнем и с други покупки , че не искам да оставям всичко за накрая  Naughty .

# 639
какво креватче, от комбинираните ли?

# 640
  • София !
Да ето това:

# 641
за люлка ефекта казват че се чупи често .
И аз бях решила да имаме такова. Но не взехме. На мен ми дадоха от тези сгъваемите ,а те стават до 3 годишна възраст.
Другото е, че тя спи при мен, заради кърменето и удобството да не се разсънвам по няколко пъти на нощ.
После си мисля направо едно голямо легло и така ще е .

# 642
  • София !
Мими погледни тези нощници за бременни и кърмачки :
Имаш ли иедея дали тука в някой магазин може да ги има ?  newsm78 Ако ли не ще поръчвам онлайн [/color][/b].

А относно креватчето доста мой познати са с такива и до сега не са се оплакали , но знам ли то си е до късмет  Simple Smile . Мен много ми харесва практично е , а тези сгъваемите кошарки лично на мен не ми допадат .

# 643
аз съм със същата, има ги да!!!...ПОНЕДЕЛНИК Laughing на пазара има една жена продава бельо...супер удобство е....около 15ина лева са.

Кошарките и аз не ги исках, ама нещата както се промениха... сега ми харесва Rolling Eyes

..и аз почнах да си пазарувам от рано..Чантата за болницата ми беше готова от 7я месец и стоеше до вратата. Имах неща да посрещна бебето, в случай че дойдеше по-рано.
Тук, по нашите земи, страдат от много стереотипи, суеверия ..страх ги е хората да пазаруват преди да е станало нещото.
Ама докато си избереш точното!! креватче и количка и.. ето ги 2 месеца са минали.
Според мен си пазарувай смело...Това се отразява прекрасно на бременната психика, а бебето го усеща Two Hearts

# 644
  • София !
Ооо супер значи ако не в тоя понеделник , следващия съм на пазара  Mr. Green
Относно пазаруването аз изобщо нямам никакви суеверия , ММ е малко по суеверен , но сме се разбрали по тоя въпрос , че не смятам да оставям всичко за накрая , и да се чудя от къде ми е дошло  Naughty
Чантата за болницата сега като започна да пазарувам ще започна и нея да подготвям , че да си ми е готова  Peace

P.S. Имаш ли представа как стоят нещата с отоплението в болницата ?  newsm78 Защото аз преди време лежах заради синузит зимата , и парното го пускаха сутрин за по 2 часа и вечер пак така  #Crazy . Надявам се в родилното положението да не е същото , защото все пак живи и здрави ще съм февруарска мама , и ще си е студенко  Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт