Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 257
  • 436
  •   1
Отговори
# 315
Опаааа, една серия и hahaha hahaha hahahaзтървах и на Николаса корема порасна....

# 316
Ми защо да дават пари за различни по големина кореми? Нали могат и със един голям да минат. Харчове излишни... А и във последните серии нали я дават с едни голееми блузки и рокли

# 317
От къде знаете за последните серии?Аз се дразня вече много на този филм-все немогат да се разберат с този Марсело,а тя колко е наивна само-приятели били с Фабиан,къде го има това?Марсело не я бил уважавал и т.н.,много глупаво се държи.......И кога най-сетне ще се съберат с Марсело,сигурно в последния епизод.

# 318
Аз вече спрях да го гледам по ТВ-то и вечер само на бързо попреглеждам във ВБОХ да не е станало нещо инт, а то става все по рядко....  #2gunfire #2gunfire

# 319
  • София
  Познаах!Дядо и е!Май от страна на майка и! Майка и му е дъщеря!

# 320
  • Варна
Не е ли бил влюбен в майка и, а бащата на Лола да му е бил син? Не съм сигурна, де...Такова ми се върти в главата от прочетено някъде.

# 321
  • au bout du monde
Не,майката на Лола му е дъщеря.
Нали леля Марта е сестра на бащата.

# 322
  • España (Плевен)
Не,майката на Лола му е дъщеря.
Нали леля Марта е сестра на бащата.
така е  Peace

# 323
Е става интересно де  Laughing

# 324
Все пак е епизод 100. Остават още 40 епизода. Крайно време е да се развие действието.

# 325
става все по интересно и по интересно.някой знае ли как заваршва

# 326
  • София
    Моля ви , дали  някой може да разкаже, днес какво се случи, че не можах да го гледам?

# 327
Някой има ли записани еп 108 и 109? Аз все си ги свалям от ТВ новели, защото не мога иначе да гледам сериала. Обаче сега ги няма качени нито там, нито във Vbox.

# 328
  • España (Плевен)
Не знам дали е късно, но да помогна, макар и със закъснение..  Peace 

108     109

# 329
Не знам дали е късно, но да помогна, макар и със закъснение..  Peace 

108     109

Вчера вечерта ги качиха във Новелите, след като писах във темата за епизоди на български. Все пак ти благодаря! Бях се много отчаяла вчера, помислих си, че няма никой, който си ги е записал.

Общи условия

Активация на акаунт