Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 259
  • 436
  •   1
Отговори
# 300
И аз така мисля,кофти за него,но всичко това го прави  Лола,по добре да се разберат а не да го заблуждава....

# 301
  • София
   Ох, много ме дразни държанието на Лола! Предизвиква хората, па после :Аз искам да ме уважавате! И тя не знае какво иска!Прекаляват с разтягането. Отдавна би трябвало да е свършил, но се чудят какво да измислят.

# 302
Лола и мене почна мноооооооооооооого да ме дразни!!! То бива бива лиготия, ама тва нейното не се трае вече.....
Не мога също да разжюбера и тая Хуана- веднъж е с "французойките", веднъж е против тях..... Ама ме изкефи като каза, че ако лола не е за Марсело, то пък "ма петит" още по- малко  hahaha hahaha hahaha

# 303
Тя Лола какво очаква от Марсело?какво й  пречи да му каже ,че няма нищо с Фабиан и да замине с него,а не да го оставя да си мисли какво ли не пък после се сърди ,че не й вярва
И мен ме дразни вече #Cussing outА пък Рене направи голяма беля на Лола с тази отвара

# 304
  • София
   Ама дайте да не бързаме, първо Лола трябва да обиколи всички къщи в селото и околноста, и накрая пак да се върне в дома на кръстницата си! А кога и кой ще и дава богатството, дали изобщо ще доживеем да видим?

# 305
Няма да обиколи всички къщи в селото и определено няма да се върне при кръстницата си. Peace
Сега предстои да се разберат с Марсело и тя най-накрая ще се съгласи да се събере с него, но той няма да дойде на срещата, защото Присила ще го застреля. Затова Лола ще се принуди да отиде при Акилес, който ще и завещае цялото си богатство, но неговата смърт ще прекъсне сватбата на Марсело и Присила... Grinning и т.н.

# 306
Аз пак изоставам със 5-6 епизода. Пусто време не ми стига за нищо.

# 307
Ех такмо се зарадвах,че най-сетне ще се съберът Heart Eyes и то виж какво стана  #Sniper
Сега пък Марсело защо ще се жени за Ма петит?Ужас!

# 308
  • Варна
Да, голяма простотия е това. След всичко, което майка и дъщеря направиха, трябваше незабавно да ги изгонят от къщата. Вместо това, Лоренса прикри вината на Присила, а след това Марсело ще преспи с нея и понеже ще е озлочестена /горката тя/, ще ги накарат да се оженят.

# 309
  • au bout du monde
И на мен ми се струва абсурдно ooooh! Тя ще го стреля,а после той за нея ще се жени #Crazy

# 310
и как го застреля тя, като пистолета беше опрян в средата на гърдите му, а раната е едва ли не в лявото рамо  #Crazy #Crazy егати мерника има тая  Shocked Shocked
Дразнят ме много с това преиграване на лола- ох ще дойде, ох ама не идва, ох ама защо го няма още, ох горката тя как я изоставили.... що не трагна с него и двамата да кажат на лоренса за решението си,....  Crossing Arms Crossing Arms
И той пък идиота за ко ще легне с тая идиотка, сиг пак е бил пиян.. #2gunfire #2gunfire

# 311
  • Варна
И мен ме дразни филма от известно време насам. Има промени в сценарния екип и това си личи, не в посока нагоре обаче. Голяма разтакаване, локуми и недомислици. Сериалът започна по съвсем различен начин и по някое време тръгна надолу.

# 312
Да, докато Хименес беше режисьор, сериалът беше добре, но след това го остави, за да се посвети на Клонинга и го поеха Варгас и още един.

А Марсело почти пиян ще спи с Присила, защото си мислел, че Лола имала нещо с Акилес... Grinning

# 313
Да, докато Хименес беше режисьор, сериалът беше добре, но след това го остави, за да се посвети на Клонинга и го поеха Варгас и още един.

А Марсело почти пиян ще спи с Присила, защото си мислел, че Лола имала нещо с Акилес... Grinning

Ле-ле ама и на Марсело му хлопа сериозно дъската
А ПРисила заслужава да я изхвърлят на улицата заедно с майка й

# 314
  • España (Плевен)
        Марсело пък и той какви мисли му минават през главата.
        Защо имаше толкова доверие на Лола когато беше при братята Галеано или при Фабиян.

Та сега за това се хваща..  newsm78 newsm78 Нещо наистина взема да куца сценария..  Confused Confused Confused

Общи условия

Активация на акаунт