Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 264
  • 436
  •   1
Отговори
# 285
  • España (Плевен)
            Видяхте ли малкия какви ги сънува..  hahaha hahaha

# 286
Много се смях на фамилията на онзи Изрод  дето налази Лола....Господин ИБАНяс Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 287
  • España (Плевен)
видяхте ли Марселито какви ги сънува..  hahaha hahaha hahaha

# 288
  • Варна
Тъкмо излизам от банята и какво да видя... после разбрах, че е сън, но в първата секунда се замислих дали лола не е затанцувала в бара... Друго нещо интересно случи ли се, освен че Марсело намери Лола и тя се направи на велика?

# 289
  • España (Плевен)
Тъкмо излизам от банята и какво да видя... после разбрах, че е сън, но в първата секунда се замислих дали лола не е затанцувала в бара... Друго нещо интересно случи ли се, освен че Марсело намери Лола и тя се направи на велика?

Само клюки по адрес на Лола,че работела в бара на Фабиян... - Сега всеки ще идва да я моли да напусне долнопробното място..

# 290
видяхте ли Марселито какви ги сънува..  hahaha hahaha hahaha

Диагноза БОЛЕН от Любов по Лола , а ревнив като звяр...ааааа.Само да я гепне .... Joy hahaha гащите ще и цепне.

# 291
Снимки зад кадър...Колко ли е трудно заради една сцена ,в случая може и да е любовна...

Последна редакция: вт, 15 юни 2010, 17:55 от Юлияна

# 292
  • Варна
Кефи ме Фабиан на последната снимка, как е седнал на земята директно, но се чудя - какво ли е настъпил?

# 293
  • España (Плевен)
                                                             Ето как се снима Гибелна красота

# 294
  • Варна
Днес пак късно се включих и почти нищо не видях от серията, но не ви ли се струва, че Лола малко прекалява с това фамилиарничене с работодателите (ако мога да го нарека така). Кой какво прави тя все с Фабиан на една маса - кафенца, закуски, сега вечеря в ресторант...Леко ме дразни това и поведение - хихика, върти очите, после като я налази Фабиан ще се направи на ощипана и нещастна. Има граници, които не трябва да се прекрачват, как смятате? Марсело се опита да я измъкне от бардака, тя ще ми говори, че не я уважавал. Тя ли се уважава, дето се навря при отрепките, пфууу ?!?

# 295
Днес пак късно се включих и почти нищо не видях от серията, но не ви ли се струва, че Лола малко прекалява с това фамилиарничене с работодателите (ако мога да го нарека така). Кой какво прави тя все с Фабиан на една маса - кафенца, закуски, сега вечеря в ресторант...Леко ме дразни това и поведение - хихика, върти очите, после като я налази Фабиан ще се направи на ощипана и нещастна. Има граници, които не трябва да се прекрачват, как смятате? Марсело се опита да я измъкне от бардака, тя ще ми говори, че не я уважавал. Тя ли се уважава, дето се навря при отрепките, пфууу ?!?

И на мен ми идва в поваче тази чест на Лола
Фабиан е много сладък и ми е жал,че накрая и той ще остане с празни ръце и разбито сърце
Но пък хубавата новина е,че се приближаваме към 90 епизод Grinning

# 296
  • София
   По Романтика повтарят Омъщението с Дана Гарсия!Който иска да види промените в Дана, нека го гледа.

http://www.telenovella-bg.com/movies/info/la-revancha-2

# 297
Аз си наваксах със сериите в неделя.
 Хареса ми момента когато Марсело пя на Лола в "Наслада". Обаче после се изложи като заспа на масата. А как ме дразнят тези селяни- за всичко Лола им виновна- за митничарите, за смъртта на Ибаняс, за скандалите и побоищата, все тя...

# 298
  • Варна
Аз поизоставам леко, не съм гледала цяла серия не знам от кога. А пък не мога да гледам в нет-а, не ми е интересно...Ще наваксвам с подразбиране, докато гледам по тв-то.

# 299
Много мъчно ми стана за Фабиан
Луднал е по Лола,а тя няма да отвърне на чувствата му  Cry

Общи условия

Активация на акаунт