Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 313
  • 436
  •   1
Отговори
# 180
  • София
И аз го гледам сериала, забавен ми е.

# 181
  • España (Плевен)
Сегундо Сернадас е Марсело в "Гибелна красота"
 - Страхотен е...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

- Обърнете внимание и на коментарите... 

# 182
# 183
  • Варна
Аз днес изтървах малко началото, хванах Лола и Марсело на оградата, но предполагам само са се гледали - сигурно пак нищо не си казаха.
Видяхте ли третият син на Рехина каква скрита лимонка излезе - такива плочки на корема показа  Crazy

# 184
  • España (Плевен)
Аз днес няма да мога да го гледам...  Sad
Имам излизане и ще го пропусна.

Снощи хванах малко от сериала по Онлайн телевизията Zakumi TV и видях Лола в един много готин апартамент,облечена супер...но късно се сетих да погледна и не разбрах много от серията...

# 185
Николаса откачи Laughing
Мисля си- Марсело дали няма да се ожени за Мапетит, за да си отмъсти на Лола?

# 186
Ами то и аз го гледам това така че се вклювам. Съвсем случайно започнах да го гледам, защото уча в кухнята докато малкия спи точно по това време и айдеее отива ми ученето всеки ден така Laughing

# 187
Аз си го пускам заради Марсело да му се полюбувам! Heart EyesМного красив мъж с хубаво тяло! Whistling

Преди 15-17г по време на моето детство, един от първите сериали беше Вдовицата в бяло, та главната героиня тогава/вдовицата/ не е ли тази, която изпълнява ролята на майката на Марсело?/любопитно ми е, от смътните спомени, които имам за него//

# 188
  • España (Плевен)
Николаса откачи Laughing
Мисля си- Марсело дали няма да се ожени за Мапетит, за да си отмъсти на Лола?

Не знам дали да си отмъсти,но се женят... ужас  ooooh!

# 189
  • Варна
Всъщност не успяват да се оженят май... По-гадно ми е това, че Марсело си ляга с Присила /те за това се женят, де - понеже тя, горката, е опозорена/. Е, не мога да го възприема това - първи братовчеди са, да му се не види...
Да, Лоренса е "вдовицата в бяло".

Гледахте ли днес Лола какви крошета пак раздаваше...Кефи ме с какъв замах го прави. А тази табла как не я изтърва нито тя, нито Романо...

# 190
  • España (Плевен)
Гледахте ли днес Лола какви крошета пак раздаваше...Кефи ме с какъв замах го прави. А тази табла как не я изтърва нито тя, нито Романо...

аз не можах...  Cry Cry Cry

# 191
И аз съм гледала Вдовицата в бяло ама изобщо не си спомням как излгеждаше, само едни близнаци си спомням. Лоренса е много красива, всеки път като я погледнааааа пу пу Laughing

# 192
  • София
Мога да разкажа малко ББ, вчера попрехвърлих последните няколко епизода в vbox-a. Испански не знам, но по жестове горе-долу се ориентирах. Но мисля, че още не са излъчили финалния епизод, до тук 134 са.

# 193
Аз също не разбирам как така хем са първи братовчеди, хем се женят newsm78
Друго не разбрах защо Лоренса започна да отбягва Лола и защо не иска да се говори за нея? Ако мисли, че така на Марсело няма да му е гадно за нея и че ще престане да я обича и страда... едва ли.
Бяха ми много когато Марсело прегърна Присила в черквата, за да ревнува Лола. Като малки деца са hahaha Дай ми куклите, на ти парцалите

# 194
Ама аз мисля, че Лоренса надуши опасността Марсело да се задоми с Лола и явно не иска баш така да станат нещата, колкото и да обича Лола.  А някой знае ли колко епизода има сериала?

Общи условия

Активация на акаунт