Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 291
  • 436
  •   1
Отговори
# 255
На конкурса за красота всички участнички бяха със силиконови гърди, а Вирхиния - тя цялата е пластмасова, то не скули, не са носове...
Адриана Кампос и на мен ми е грозна, отблъсква ме някакси, извън филма даже още повече (извинявам се на тези, които я харесват).
Всеки си има вкус, аз не се обиждам изобщо.
Не разбирам каква е тази мания по силикона. Аз съм с големи гърди. Какво ли не бих дала да съм с по-малки... дано след кърменето ми намалеят малко

# 256
# 257
  • España (Плевен)

# 258
  • España (Плевен)
Знаете ли,че:
- серияла е планиран първоначално за сезон 2008-2009.С пилотното име "Lola Calamidades".
С участието на Christian Meier и Danna Garcia .
Но Meier в последствие оставя Telemundo,за да преследва други цели.И така остават
в серияла Danna Garcia,Maria Helena Doering и Tiberio Cruz .
Когато започват снимките на серияла на 17-ти Август 2009 Telemundo все още не е
намерил главния актьор.Бил е предложен  Martin Karpan ,но поради липса на химия
между двамата герой,се преразгледало участието му.
На края избират аржентинския актьор Segundo Cernadas .Двамата с Garcia изглеждали
невероятно на екрана.

# 259
  • Варна
Добре, че не са избрали Мартин Карпан, играе като умряла риба.

dinora, в университета имах колежка, която си намали бюста. Мъжът и беше дълго време сърдит, но пък от гайдите (да ме прощавате за сравнението) и направиха страхотен бюст, също не малък и великолепно оформен без грам силикон (само премахнаха излишна тъкан и повдигнаха).

# 260
Добре, че не са избрали Мартин Карпан, играе като умряла риба.

И е много нисък Grinning виж Christian Meier си е друго нещо,но се радвам,че в крайна сметка са избрали Сегундо наистина са много хубава двойка с Дана

А от братята Галеано най-симпатичен ми е Ренато

К А Т И мерси за инфото  smile3525

# 261
  • España (Плевен)

К А Т И мерси за инфото  smile3525

моля...  Kissing Heart Kissing Heart

# 262
  • España (Плевен)

# 263
  • España (Плевен)

# 264
А тоя Акилес какво иска от Лола? Аз си мисля, че той и е баща ама тя не знае и накрая ще наследи цялото му богатство. Някакси не мога да си представя, че такъв мръсен старчок ще го сложат да в латино сериал да налага сексуален тормоз на непълнолетно момиче  Mr. Green  (когато баща и почина с такова впечатление останах) ... пък сега разликата в годините им е адски голяма и изобщо е много гнусно да го представят така. Ако в някой момент се избръсне и стане красив и изтупан може и да го приема Mr. Green

# 265
  • España (Плевен)
А тоя Акилес какво иска от Лола? Аз си мисля, че той и е баща ама тя не знае и накрая ще наследи цялото му богатство. Някакси не мога да си представя, че такъв мръсен старчок ще го сложат да в латино сериал да налага сексуален тормоз на непълнолетно момиче  Mr. Green  (когато баща и почина с такова впечатление останах) ... пък сега разликата в годините им е адски голяма и изобщо е много гнусно да го представят така. Ако в някой момент се избръсне и стане красив и изтупан може и да го приема Mr. Green

Той и е дядо.  hahaha След като умира,тя наследява всичко...  Party

# 266
хаха е пак близо бях де Mr. Green ма тя не го знае това нали? а защо така го правят в сериала, че да изглежда че той я иска за съпруга? изобщо не се бях замислила за дядо Rolling Eyes

# 267
  • Варна
Леле, този е много противен - зетят на Паблито! Лола къде ще се набута, горката...

# 268
  • София
Леле, този е много противен - зетят на Паблито! Лола къде ще се набута, горката...

а къде ли са се виждали преди това много ми е интересно

# 269
  • Варна
Това не си го спомням и аз.

Общи условия

Активация на акаунт