Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 234
  • 436
  •   1
Отговори
# 405
А тоя Руди от къде го изкопаха, толкова неприятна муцуна има  Sick
Ще си отиват със Мапетитките  hahaha

# 406
кой епизиод беше днеска,че неможах да гледам и каде мога да го гледам

# 407
  • Варна
Днес нямаше серия.

# 408
Какво ще кажете за серията днес?Най-после нещо по така,най-после се срещнаха с Лола.А какво ще кажете за "покойните" вече съпрузи на Лоренса и Рехина Grinning Grinning Grinningтова си бяха Романо,а другия мосю Марсело с мустак Joy

# 409
# 410
  • София
   Аз пък заспах, точно когато циганката им казала,че ще умрат!И не разбрах по-натам, какво се е случило. Събудих се , като Лола се сблъска с Марсело!

# 411
  • Варна
Какво ще кажете за серията днес?Най-после нещо по така,най-после се срещнаха с Лола.А какво ще кажете за "покойните" вече съпрузи на Лоренса и Рехина Grinning Grinning Grinningтова си бяха Романо,а другия мосю Марсело с мустак Joy
Golemi oligofreni biaha [osobeno Marselo]

P.S. Izgubih si kirilicata, izvinete!

# 412
  • София
Ох, как ме дразнят,тези двете дано скоро ги разкарат.То верно, че някаква комедийка, ама много нереално поведение имат двете мапетит,а и другите около тях дайе.

# 413
Изкефих се днес Марсело като каза на Присила че цяла нощ е бил с нея Laughing Laughing LaughingМай най-хубавото на този филм са го събрали в последните 2-3 серии

# 414
ейй аз съм го изпуснала това с циганката Laughing сигурно е било готино.

# 415
  • София
Изкефих се днес Марсело като каза на Присила че цяла нощ е бил с нея Laughing Laughing LaughingМай най-хубавото на този филм са го събрали в последните 2-3 серии
И друго е хубаво,че Марсело си мисли,че Лола още е прислужница. Никой не може да го обвини,че я обича заради парите!

# 416
  • Бургас
Добре,че му се вижда края на филма,че тез мъпетитки,ми иде д аги  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 417
И друго е хубаво,че Марсело си мисли,че Лола още е прислужница. Никой не може да го обвини,че я обича заради парите!
Да   PartyАма и тя пробва ли го така като не му казва ?Тя всъщност на никой нищо не казва,все не му било времето.....и Лола е една....

# 418
Еййй, по претупан край на сериал не бях гледала.... Интересно какво ще дават утре, като следващият сериал тръгва от 30-ти?!?

# 419
  • España (Плевен)
Сега гледах програмата - ще дават 2 серии на "Непокорно сърце"

Общи условия

Активация на акаунт