Нов латино сериал по БТВ "Гибелна красота"-14.30ч. от 8 март

• 38 213
  • 436
  •   1
Отговори
# 420
Еййй, по претупан край на сериал не бях гледала.... Интересно какво ще дават утре, като следващият сериал тръгва от 30-ти?!?
Еййййй, вярно претупаха всичко!Много ме е яд,и за другите нищо не дадоха.......

# 421
  • Бургас
Много тъпо свърши филма  Peace

# 422
Сега гледах програмата - ще дават 2 серии на "Непокорно сърце"
Супер!

# 423
къде мога да гледам днешния епизод.Гледах да пресекулки и до половината.Какв стана?

# 424
  • София
Супер!
То и той вече трябва да свършва, пак набързо и претупано!

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 00:50 от Тайна

# 425
Супер!
То и той вече трябва да свършва, пак набързо и претрупано!
Да, това са последните две серии.

# 426
Как може да го гледаме от 08.03 и накрая да сварши така ГЛУПАВО.Направо ме е яд.

# 427
  • Варна
Аз пък изтървах втората половина на серията. Гледах до представянето на Лола пред тълпата в Орнерос, после се забудалях нещо като си мисля, че утре е последната серия. По едно време поглеждам тв-то и виждам сърце от хора и булката в средата. Голяма тъпня, толкова месеци "посветих" на сериала, накрая нищо не видях. Mr. Green

# 428
къде мога да гледам днешния епизод.Гледах да пресекулки и до половината.Какв стана?

Има го качен в ВБОХ......  Hug Hug Hug
Не свърши чак толкова тъпо, гледала съм къде къде по- тъпи финали, но наистина можеха още малко да го помотаят накрая, а те от представянето и хоп- на сватбата...... Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Поне дадоха д/г какво е станало с другите, кой с кого се е събрал,  Peace Peace ама не мене ми беше любопитно с кого ще се съберат братята Галеано.....  Tired Tired Tired

# 429
  • Варна
Събраха ли се Начо и Николаса? А Рехина и Лоренса заровиха ли томахавката? За Фабиан нищо не разбрах - изостави бременната си жена и уж отвори бара, но и там май недовършено остана... Показаха ли новата помощница в дома на Галеано коя е?

# 430
Събраха ли се Начо и Николаса? А Рехина и Лоренса заровиха ли томахавката? За Фабиан нищо не разбрах - изостави бременната си жена и уж отвори бара, но и там май недовършено остана... Показаха ли новата помощница в дома на Галеано коя е?

Събирането на Начо и Николас не го дадоха, но после на сватбата бяха заедно, следователно са се сдобрили!!!  Peace Peace Рехина и Лоренса катастрофираха, докато се прибираха от сватбата, защото видяха вещицата, която ги е прокълнала край пътя......  ooooh! След като и двете останаха живи, решиха, че мъртвите им съпрузи са ги спасили и проклятието е развалено, така че вече няма защо да се карат и могат спокойно да са си приятелки....   Whistling Whistling Whistling Фабиан  последно беше на откриването на болницата с Вирхиния и Есперанса, където осилено хвалеше бара си, после не са го давали...... newsm78 newsm78 newsm78 За помощницата- не са давали, а на мен ми беше толкова любопитно....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Twisted EvilА и ми беше интересно за какви ли жени ще се оженят братята Галеано...... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil hahaha hahaha

# 431
Рехина спомена, че е наела "две дърти скумрии", които може и да бъдат Кета и Кити, ама няма как да разберем...

# 432
Да и аз мисля че тези двете ще са помощнички в къщата на Галеано

# 433
някои може ли да ми каже от къде мога да гледам серияла лил да си го дръпна никъде не мога да го намера
мерси Simple Smile

# 434
Не се качва никъде.

Общи условия

Активация на акаунт