АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 944
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ   bouquet

БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ  Hug

Велмар като гледах къдриците на Дария, чак на мен ми стана мъчно за тях....страхотни са били. Въобще страхотна коса има това дете.

# 76
  • Бургас
Велмар,наистина страхотна коса има Дария.

Тони,страхотно сладка е малката Андреа.Бонбонче.

# 77
  • гр.София
 Тони,много е сладка Андреа. И перчемът си го бива. Да ви е жива и здрава!

# 78
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!  bouquet

# 79
Честит празник, момичета! Живи и здрави и много, много обичани!
Тони, Андрея е страхотна! Не мога да повярвам колко голям изглежда баткото до нея- при нас Виктор е малкото чудо, та вероятно за това все го мисля за малък Mr. Green
Това дете направо ме разбива ooooh! Днес го закарах на градина- точно една идея преди да побърка баба си Crazy Тя го гледа докато беше болен.
Отиде със страшен мерак- и учителките и децата видимо много са му липсвали. С радост подари цветята- на госпожите, лелките, леля сестра  Laughing При директорката не поиска да отиде, та се наложи майка му да подари китката.
Вече писах, че изтървахме тържеството за празника на мама, ама... Важното е детето да е добре  Peace
Бланк, Виктор е от  партията на С.- иска да ходи с шапката с козирката назад /като Франклин/ и бос като чапла /това беше лаф на баба ми, лека и пръст/. Преди 2 вечери спеше при майка ми- с нея, на тяхната спалня. Започнала да го завива  посред нощ жената, пипа го- оп- дупето голо.  Crazy Дали насън, дали наяве- събул си пижамата и гащите и спи младежът  ooooh!
Напоследък яко съм яхнала метлата, та крещя наред... Основно по адрес на баткото. Тотален игнор на моменти- "Пей си, Пенке ле, кой ли те слуша" Crossing Arms
Иначе като реши да е "бял и добър", няма друг като него- картичка за празника и т.н. /ама това е за другата тема Mr. Green/

# 80
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ!!!

blanc, започнахме да се храним с Аptamil adc от вчера. Засега няма видим ефект в акото - едно зелено и лигаво. Докторката каза, че ще трябва време, но майка ми цял ден ми надува главата да сварим чай от гюзъм, нарови и кори и т.н., защото скоро ще сме попаднели в болницата.   Направо ще ме подлуди.

# 81
Честит празник мили момичета! Да сте живи  и здрави и нали знаете - обичани и обичащи!!!   bouquet Hug

# 82
  • София
Честит празник мили дами bouquet Бъдете красиви,обичани и щастливи!

На мен денят ми започна ужасно.Катастрофирах с Миши на път за градината #Cussing out Не е сериозно и той не се уплаши,но все пак има щети и по двете коли и вината е моя. EmbarassedМиши милия беше толкова разстроен,че ще ходи на градина,че това почти не го притесни. Laughing

Тони,малката Андрея е страхотен бонбон със страхотен перчем.Пу-пу да ви е жива и здрава.А баткото до нея наистина изглежда много голям Laughing

Спинки,ужасно неприятно е това.Дано отзвучи с възрастта Praynig

# 83
Лиани, съжалявам за ПТП-то Confused Дано да няма сериозни щети. Важното е хората да са добре- другото е ламарини, все ще се оправят Hug

# 84
  • у дома
Честит празник, мами  Hug    bouquet

аз съм болничен тази седмица, за да гледам Ния. много ме е яд, че утре ще изпусне детската опера, на която ще ги водят  ooooh!

за всички болни
 Hug  Hug  Hug

# 85
Честит празник, мили мамчета, бебета момичета и всички жени! Бъдете здравички, обичани и желани, много щастливи и от сърце искренни!
Днес и ние ходихме до педиатърката, наистина на дани ушенцето му е възпалено, цяла седмица няма да ходи на ДГ, много е щастлив
И Павел е с Т-39.2, сега дадох нурофен и се отпусна, а Дани не мога да го накарам да легне. Днес наобяд два пъти събуди Павката, абе деца
Тони, много сладки устета и муцунка има Андреа, пу-пу.
Дани два пъти е пил ехинацея, то се дава на 6седмици, три пауза, давала съм като имуностимулатор, даже и когато беше с гнойната ангина.
Айде и дано е лека нощта.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 23:11 от pepejeans

# 86
  • София
Честит празник, мили мои!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Желая ви здрави деца и послушни мъже!   bouquet  Hug
Моят подарък е чудесен - Ивайло е с вирусна пневмония  Rolling Eyes Confused Sad  Tired Чудя се недоглеждане ли е или може да се развие от вчера до днес  newsm78 , защото вчера ходихме да го чуе една дежурна д-рка. И най-странното е, че до вреча имаше Т, беше кисел и мрънкащ, днес изглеждаше добре, и Т няма, но не знам какво ме накара да го заведем пак на д-р, при нашата си. Усети нещо със слушалката - дишането било лееко отслабено и реши да го снима.
Всички болнички да се оправят!  Praynig Hug

# 87
Честит празник, мили мои!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Желая ви здрави деца и послушни мъже!   bouquet  Hug
Моят подарък е чудесен - Ивайло е с вирусна пневмония  Rolling Eyes Confused Sad  Tired Чудя се недоглеждане ли е или може да се развие от вчера до днес  newsm78 , защото вчера ходихме да го чуе една дежурна д-рка. И най-странното е, че до вреча имаше Т, беше кисел и мрънкащ, днес изглеждаше добре, и Т няма, но не знам какво ме накара да го заведем пак на д-р, при нашата си. Усети нещо със слушалката - дишането било лееко отслабено и реши да го снима.
Всички болнички да се оправят!  Praynig Hug

Поздрава ти много ме изкефи  Peace присъединявам се!

А за болестите не знам ,понякога човек има чувството че край нямат..добре че са я хванали навреме за да започнете лечение.

И ние от два дни сме пак с дежурните кашлица и сополи....аман вече.. Tired
И за интервюто ме е яд, направих една тъпа, много тъпа грешка на едно упражнение с Excel и сега се чувствам като идиот  #Cussing out

Ехинацея и аз съм давала профилактично.

Спинки дано да се усети подобрение скоро  Hug
Блу и ти какво сега болничен и ще има да твориш торти  Laughing, шегувам се, надявам се хубавото гардже скоро да се оправи  Hug
София си я представих и ме напуши смях... Mr. Green, муцунка!  Heart Eyes
Ели радвам се че намираш време да се разписваш, пусни клипче да го видим нашето момче как рецитира ?
Тони Андрея е прекрасна и каква коса! Браво! И баткото ви е голям сладур, той как реагира на сестричката си?

Какви са тези снегове в Бг тази година, тук тази зима почти нямаме сняг, даже хората казват че от 20 г не са имали по мека зима, странна работа  Rolling Eyes

Надявам се скоро всички болни дечица да се оправят и отново да сте навън по разходки и да пускате страхотни снимки  Hug

# 88
ДОбро утро.

Елфче  не се обвинявай. Вирусната пневмония се развива много бързо и е възможно да се развие дори без кашлица. Трябва само да го задържиш в къщи до пълното възстановяване защото ще е предразположен за лесно развитие на пневмонии след това.

# 89
  • София
добро утро,

днес при нас снегът беше почти до колене. На места имаше дори повече заради навявания. Ще кажеш, че сме в планината, не в града. За съжаление при нас никога не чистят снега. Когато при предишния голям сняг се обадих, заради боклука ( не беше изхвърлян около 3 седмици) ми казаха, че единствено в тази част на квартала чистят снега до училището ( на две преки от нас) и то едва ли не от благоволение, щото  не били длъжни, нали било частно  Shocked, а не общинско ( нека децата, които учат в частните да се пребиват с бусчетата    Shocked.....).....

Съответно тъкмо Миташки трябваше да бъде днес на детска с благословията на педиатъра и си остана вкъщи, щото не можахме да излезем с колата. Баща му остана да го гледа, а аз тръгнах пеша половин километър до трамвая.....Надявам се да спре, за да излезнем утре вече "нормално".

Елфче дано Ивчо да се оправи бързо, и въобще всички болни деца.....

Общи условия

Активация на акаунт