АВГУСТинчета 2006 - 2

• 28 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.Добрич
Blanc за какво ти е гюзъм?

Силве, стискам палци да излезе фалшива диагноза.

ЕлфчеHug

Моите патета вече 4 дена пият специаното мляко (с триста зора), а няма ефект. Продължават да акат лиги. Утре ще видим изследванията какви са, че поне да знам точната диагноза.

# 106
Здравейте  Hug

Марулче силно ви гушкам с малката бонбонка  Hug Hug Hug Hug Hug Ще чакам с нетърпение да се включваш и да ни държиш  в течение  Peace

Елфче, да гушнеш и Ивчо от нас  Hug Hug Hug Hug Hug

Ние днес отново имахме адреналинов ден, че да не се отпускаме и да не ни е скучно  ooooh!  Тичахме пак по спешност в правителствена, а там вече всички ни познават, направо можем да си се пренесем  Tired Лори беше със съмнение за цистит, но изследванията й са добри и се прибрахме. Сега ще се наблюдаваме, пък да видим какво ще излезне. Милото се стиска и не иска да се изпишка. Всеки път като й се доходи са едни ревове, писъци, ужасна история. Не мога да разбера боли ли я или я е страх  newsm78 Не мога да разбера и какво ни дойде пак до главата. Днес всичко стана така неочаквано и бързо, за капак иво беше отмъкнал всички финанси, забравил да плати телефоните и това дете като писна направо се побърках - не е за разправяне какви комбинации правих зада се свържа с него - да живее пустия му интернет  Peace
Вече съм толкова изморена, че се чувствам в безтегловност и направо не знам къде се намирам...

# 107
Марулка, нали знаеш че таласемията е Минор и Майор- страшна е само Майор, но за да я има Неви трябва и двамата с мъжа ти да имате Таласемия Минор- а вие явно нямате, щом не знаете! А пък Таласемия Минор не е опасна, само е кофти като порастне да не залюби мъж също с таласемия.... Все пак, дано да не е вярно, но не се шашкай предварително!

# 108
  • София
Марулка, нали знаеш че таласемията е Минор и Майор- страшна е само Майор, но за да я има Неви трябва и двамата с мъжа ти да имате Таласемия Минор- а вие явно нямате, щом не знаете! А пък Таласемия Минор не е опасна, само е кофти като порастне да не залюби мъж също с таласемия.... Все пак, дано да не е вярно, но не се шашкай предварително!
Така е  Peace не е чак толкова страшно, наистина!  Hug Имам две прекрасни колежки-близначки, с таласемия са. Знам само, че едната като беше бременна трябваше да пие през цялото време фолиева к-на и че желязото при този случай е противопоказно. И една от мартенските ни мами е с такава диагноза. Ако си спомням правилно и една от тукашните, но не искам да пиша коя е, защото не съм 100% сигурна, а и не е писала от 100г. И все пак - дано не е това  Praynig Hug Hug
Блан, не се плаши, като си ходите на д-р няма начина да не се усети, нашата хвана леко отслабване на дишането, все пак. Няма да мислиш страхотии  Hug Но занапред и аз ще съм мноого на тръни  Rolling Eyes А за хапването - първите дни, още преди да се открие пневмонията (а според мен я е имало, защото видът му беше ужасен - блед като платно) не ядеше хич, ама нищо. От кашлицата повръщаше и малкото нещо, което се насили да яде, та здраво се стреснахме. По тази причина минахме и на венозно лечение, защото Клацида го повърна.
Ваня, много  Hug за Лори и дано не се случва пак  Praynig Praynig
Спинки, и на вас много  Hug Hug , да се оправят сладурите! А правихте ли микробиологично изследване на акото? Да не е някоя бактерия?  Rolling Eyes

# 109
Ваня много  Hug Hug Hug Целувки на малката Лори  Heart Eyes
Ани и на теб ти пожелавам много сили  Hug А сокчета поне пие ли Ивчо или съвсем всичко връща?
Спинки и на вас ви пожелавам добра диагноза с правилно лечение  Hug, има ли банка за кърма в Добрич? Това е добър вариант ако ти не ги кърмиш вече, или да си намерите дойка с правилно хранене, знам че звучи странно но какво да се прави понякога човек трябва да е гъвкав  Rolling Eyes

# 110
  • София
Марулка  Hug Дано новата диагноза да е друга и много по-добра

Елфче  Hug дано и Ивчо да се оправи по-бързичко и да започне да се храни

Ваня  Hug дано и Лори да се оправи, и това да е само от страх....да не се ударила случайно там и това да е предизвикало болка при уриниране? 

Блан  Hug жалко за тържеството, но важното е С. да се оправи.

....ужасно болно време, дано бързо да минава...

# 111
Добро утро  Hug
Пухче, и аз се надявам да е от това - вчера падна два пъти скачайки от столовете в кухнята  Crazy И двата пъти ми показа други места на които се е ударила, но може да не е усетила, знам ли. Милата вчера само като чу че ще ходим до болницата изпадна в такава истерия, че се хванах за главата - едвам я успокоих, а в болницата не успяхме да се справим три жени да й държим ръката да й вземат кръв, та се наложи да викат още една сестра. От къде я извади тази сила, не знам  ooooh! Ще видим, през нощта си спа спокойно, сега още не е ходила до тоалетна, аз от рано я наливам с течности, пък да видим как ще сме....
Хайде вече всички болнички да се оправят, че направо прекаляват тези болести вече  Crossing Arms

# 112
Марулка, стискам палци и се моля да се окаже нещо безобидно Praynig   А на теб- много сили, че не знам как издържаш вече.  Hug
Да вземе да приключва тая зима, и да плъпнат децата навън... все си е друга и малко слънчице да ги напече, и чист въздух да дишнат.
Бързо оздравяване на болничките!   bouquet

# 113
  • София
ВСт, и Ивчо е така - шубето е голям страх, дето се вика  Tired Laughing Като изпадне в истерия, не можем да го удържим. Сега всеки ден е неистов рев, хем не го боцкат, но се чувства длъжен да изиграе цирк преди да му вкарат АБ. На вас колко дни ви го слагаха венозно? Защото май се канят днес да му махат абоката и да минава на прием през устата.  Rolling Eyes Съответно - не трябва да повръща вече (той и скоро не е)

# 114
 Леле,леле,какви болести и неволи пак са ни нападнали.....Бързо оздравяване на всички !!! Hug

# 115
Елфче, на нас 12 дни ни вкарваха венозно антибиотик и 7 дни пихме през устата  Tired Лори точно от поставянето на абоката се наплаши, че не можеха да й намерят вени, пукаха ги...абе ужас. На нас ни се наложи и да го сменят 3 пъти  Tired

# 116
  • София
Ух, на Ивчо ще му е едва 4ти ден венозно днес  Confused Но ми е малко неудобно да настоявам за венозен прием, че и без това сме извън всякакви правила  Rolling Eyes А този път лесно му намериха вена, странно, все има проблеми при него с тая работа. Но абокатът му е на горната страна на дланта, не е на най-удобното място... А правихте ли втора снимка? Защото педито твърди, че ако няма хрипове, не е нужно  Rolling Eyes , но мисля, че Масларски ще настоява.

# 117
Елфче, правихме втора снимка, на нея се видя, че не се е изчистила хубаво, иначе на слушалка казваха, че е добре. След това ни спестиха третата и минахме само с изследвания  Peace

# 118
ВСт, и Ивчо е така - шубето е голям страх, дето се вика  Tired Laughing Като изпадне в истерия, не можем да го удържим. Сега всеки ден е неистов рев, хем не го боцкат, но се чувства длъжен да изиграе цирк преди да му вкарат АБ. На вас колко дни ви го слагаха венозно? Защото май се канят днес да му махат абоката и да минава на прием през устата.  Rolling Eyes Съответно - не трябва да повръща вече (той и скоро не е)

Хъм...Елфче, да не го пък боли абоката, щом плачка и го играе тоя цирк...По принцип максимум на 3-4-тия ден най-късно от както е поставен задължително трябва да се смени - това научих от болницата.  Peace И отгоре на дланта е по принцип най-безболезно и "най-удобно", ако може да се каже - на китката и от вътрешната страна на лакътя е по-гадно  Confused

...Лори точно от поставянето на абоката се наплаши, че не можеха да й намерят вени, пукаха ги...абе ужас. На нас ни се наложи и да го сменят 3 пъти  Tired

Абсолютно същата работа беше и при нас....единия път я бодоха един час, аз ревях като магаре в коридора, защото не ме пуснаха да и давам кураж...(тя ревеше  от уплаха и страх, че съм я изоставила през цялото време). И най-кошмарното беше, че когато ме извикаха да вляза гледах и не вярвах на очите си - абокат нямаше, а тя целите и ръчички в сини големи отоци до лактите и дупки от неуспешното бодене   Cry
Казаха ми да я разведря и след един час да я донеса, за нови опити (тоя път казаха да вляза задължително) които също бяха кошмарни, защото нямаше вече къде да бодат без да е наранена вената....Та тогава и се взе акъла на милата....чак не искам да си спомням.........
Затова стискам палци на всички болнички и дано се оправят по-бързо дечицата!!!  Praynig Praynig Praynig

Марулка, стискам и аз палци и за вас!!!  Praynig

Блан,   Hug

# 119
  • София
Ох, Вал, милата Али!  Sad Спомних си нашите приключения като беше на 4м Ивчо - нали му правиха изследвания за рахит и преживяхме същото. Само дето аз настоях да вляза и бях свидетел на безуспешните им опити. Даже накрая и сама предложих да му вземат от вената на челото, тя поне се виждаше хубаво. Те тогава казаха - мислехме да го предложим, но не знаехме дали ще се съгласите  ooooh! , а оттам стана за секунди, въпреки, че изглеждаше страшно. Но при големи деца това ще е още по-кофти гледка. А за абоката не знаех, че трябва да се сменя  Rolling Eyes И мисля, че сега не го боли, защото реве само като наближим б-цата, а през другото време, освен, че си щади ръката, не личи да усеща нещо.
Вст, а при вас двустранна ли беше? При нас е от дясно само, и както каза педи - добре, че е вирусна. Ако изобщо може да е добре  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт