Силве, стискам палци да излезе фалшива диагноза.
Елфче,

Моите патета вече 4 дена пият специаното мляко (с триста зора), а няма ефект. Продължават да акат лиги. Утре ще видим изследванията какви са, че поне да знам точната диагноза.

Ще чакам с нетърпение да се включваш и да ни държиш в течение 
Тичахме пак по спешност в правителствена, а там вече всички ни познават, направо можем да си се пренесем
Лори беше със съмнение за цистит, но изследванията й са добри и се прибрахме. Сега ще се наблюдаваме, пък да видим какво ще излезне. Милото се стиска и не иска да се изпишка. Всеки път като й се доходи са едни ревове, писъци, ужасна история. Не мога да разбера боли ли я или я е страх
Не мога да разбера и какво ни дойде пак до главата. Днес всичко стана така неочаквано и бързо, за капак иво беше отмъкнал всички финанси, забравил да плати телефоните и това дете като писна направо се побърках - не е за разправяне какви комбинации правих зада се свържа с него - да живее пустия му интернет 
не е чак толкова страшно, наистина!
Имам две прекрасни колежки-близначки, с таласемия са. Знам само, че едната като беше бременна трябваше да пие през цялото време фолиева к-на и че желязото при този случай е противопоказно. И една от мартенските ни мами е с такава диагноза. Ако си спомням правилно и една от тукашните, но не искам да пиша коя е, защото не съм 100% сигурна, а и не е писала от 100г. И все пак - дано не е това
Но занапред и аз ще съм мноого на тръни
за Лори и дано не се случва пак
, да се оправят сладурите! А правихте ли микробиологично изследване на акото? Да не е някоя бактерия?
Целувки на малката Лори 
А сокчета поне пие ли Ивчо или съвсем всичко връща?
, има ли банка за кърма в Добрич? Това е добър вариант ако ти не ги кърмиш вече, или да си намерите дойка с правилно хранене, знам че звучи странно но какво да се прави понякога човек трябва да е гъвкав
Дано новата диагноза да е друга и много по-добра
дано и Ивчо да се оправи по-бързичко и да започне да се храни
дано и Лори да се оправи, и това да е само от страх....да не се ударила случайно там и това да е предизвикало болка при уриниране?
жалко за тържеството, но важното е С. да се оправи.
И двата пъти ми показа други места на които се е ударила, но може да не е усетила, знам ли. Милата вчера само като чу че ще ходим до болницата изпадна в такава истерия, че се хванах за главата - едвам я успокоих, а в болницата не успяхме да се справим три жени да й държим ръката да й вземат кръв, та се наложи да викат още една сестра. От къде я извади тази сила, не знам
Ще видим, през нощта си спа спокойно, сега още не е ходила до тоалетна, аз от рано я наливам с течности, пък да видим как ще сме....
И отгоре на дланта е по принцип най-безболезно и "най-удобно", ако може да се каже - на китката и от вътрешната страна на лакътя е по-гадно

Спомних си нашите приключения като беше на 4м Ивчо - нали му правиха изследвания за рахит и преживяхме същото. Само дето аз настоях да вляза и бях свидетел на безуспешните им опити. Даже накрая и сама предложих да му вземат от вената на челото, тя поне се виждаше хубаво. Те тогава казаха - мислехме да го предложим, но не знаехме дали ще се съгласите
, а оттам стана за секунди, въпреки, че изглеждаше страшно. Но при големи деца това ще е още по-кофти гледка. А за абоката не знаех, че трябва да се сменя