ПЛЕВЕН - 131

• 43 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Фталл,този път не си прав.В събота,когато Мими вдигна температура,педиатърката ни не работи,нито си днига тел.Затова я заведох при дежурен лекар.Не мога да чакам понеделник все пак,както написах,съм доста страхлива.Вчера трябваше да я заведа при педиатърката ни,но тук целия ден вилнееше такава снежна буря,че ми беше абсолютно невъзможно да отида при нея.А тя на посещения по домовете не ходи.Но пък вечерта така или иначе вкъщи имахме гости и тъй като жената е медицинско лице я прегледа.А след половин час отиваме все пак при педиатърката.
Рядко прибягвам до медицински туризъм,но предпочитам него пред това да си стоя вкъщи и да се чудя какво му е на детето и дали гърлото му е червено и дали има хрипове.

# 241
elibglv, не съм много сигурна, но предполагам, че в магазин "Аз бебето", трябва да има. Но не мога да ти гарантирам.

# 242
А,Добър ден!

Заведох Валя на градина и тъкмо стигаме до нас и се обажда сестрата ,че на изследването за паразити изтекъл срока  ooooh!,а тя ми каза ,че важи 3 месеца.Както и да е ,сега направихме ново ,но днес и се размина градината.

Между другото в поликлиниката имаше съобщение за лекция за кърмене - на 12,03,2010г . от 11,00 часа в залата ,която е до пицария Темпо.Аз мисля да присъствам ,ако има и други желаещи да знаете.

Валенце ,дано не е сериозно. Hug

# 243
Валенце, това което ти се е случило не е медицински туризъм. Грешно съм те разбрал, но ставаше въпрос за друго.

Да живее Люлин  thumbsup

# 244
Валенце, аз пък сама да преглеждам гърлата, още преди лекаря  Mr. Green Карам ги да отворят широко уста и им светвам с фенерче в гърлото.  Crazy

# 245
Валенце, аз пък сама да преглеждам гърлата, още преди лекаря  Mr. Green Карам ги да отворят широко уста и им светвам с фенерче в гърлото.  Crazy
И аз съм същата  Crazy

При лекарите има елемент на отричане на диагнози и мнения на други колеги. Вярно е, че на чужд гръб 100 тояги са малко, ама повечето лекари обикновенно водят до по-голямо объркване.
Абсолютно вярно, от личен опит казвам.Не за Валенцето, в случая.

Тони,аз,като го заведох на 1.03 ми казаха,че важи 5 дни  Rolling Eyes

# 246

Тони,аз,като го заведох на 1.03 ми казаха,че важи 5 дни  Rolling Eyes

Сега ми каза ,че важи 2 месеца .А бележката от личната важала 10 дни.Нищо ,ще поживее още ден ,два в къщи , тя беше много радостна ,че се прибира. Party

# 247
В нашата градина пък казват, че изследването за чревни паразити важи една седмица, а контактната бележка - 3 дни  Rolling Eyes.

Валенце, дано не е нещо сериозно.

# 248
Е вие имате егати и добрите деца дето си отварят широко устите. Laughing Grinning Laughing

elibglv другата майка правилно те е насочила към магазин Аз бебето в Плевен - ул.”Гоце Делчев”1 тел. 064/ 804 423, но там количките на Пег Перего са по поръчка т.е. не можеш да видиш модел на живо. По-добре или си поръчай от Симонови онлайн - http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3_15 и без това складът им е в Ловеч и може да се наговориш нещо без пари да ти я докарат или пък от техния представител една фирма от Пловдив беше - http://www.vitodesimone.com/
Добър избор е тая марка. Peace

# 249
Ех, аз изгледах 2 деца, купувала съм 4 колички - нови - и всичките общо са стрували под 1000 лева  Laughing Сега гледам дошли са времена, в които цените на количките и колите втора ръка са се уеднаквили  Grinning

# 250
Хаха, Тесс, така е. Това 1000 лева и нагоре за 1 брой количка не може да ме накара никой да дам.
Сега ме подсети да си сметна моите колички - до тук 3 броя и една чакам до края на седмицата да пристигне, общо 4. На стойност 970лв.  Laughing Нови бяха и в колекцията няма Чиполино и Бертони, които са така охулвани, не че ги знам като качество. От тях едната е напът да я продам, така, че трябва да приспадна от сумата  Mr. Green Едната е подарена, а една изобщо не можах да я намеря, затова сега си поръчах нова.

Валенце, голямо тичане му хвърли тези дни. Сигурна съм, че са вирусчета и всичко ще е ОК.  Hug

# 251
Моето Перего Уно е купено преди година и нещо за 670лв, щях да го продавам, ама сега ще се ползва за новото бебе, ако оцелее и след него ще го продам или подаря
Има ужасно много Уно-та към момента в Плевен, всякакви разцветки, не знам от къде ги купуват

# 252
Деси, розово ли е?  Laughing

Има много Арии ми прави впечатление на мен. Ужасно много  Grinning

# 253
Дикси,моята Ария ми е супер удобна,щом успявам с Хриси вътре да я метна в тролея без чужда помощ......Уното също ме кефи,вероятно това ще е следващотото возило.Като му дойде времето Peace
еlibglv,аз лично търсех преди почти година Пег Перего из плевенските магазини,но нямаше,за това оглеждах чуждите колички и разпивах майките.Купих си я от сайта на ВИто Де Симоне,който ти е предоставила Номадка PeaceДОкарват ти я за по-малко то 24 часа PeaceА цената беше доста по-евтина от Симонови Laughing newsm78

# 254
Уното, Музе  Laughing
Не казвам, че не са удобни, напротив, сигурно са, след като са толкова разпространени. Просто ми направи впечатление сега като бяха топлите дни и бяхме по цял ден навън. Разглеждах хорските колички, че да си харесам модел за лятото и Арията ми води класацията по разпространеност  Wink

Общи условия

Активация на акаунт