ПЛЕВЕН - 131

• 43 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Добър ден и от мен...
ей сега се прибирам, на вън си е като снежна приказка, ама без кола е отвратително...(((
Да не говорим, че от утре съм на работа....при това на място, което е на майната си....и като гледам парите, които ще взема, ще ги дам за таксита и бензин, че може и да не ми стигнат.

За количките, винаги ще има мнения за и против скъпите колички, моята беше такава, но пък я продадох за много добра цена, като си запазих само столчето за кола.

# 256
Така си е, аз бих предпочела да си взема и най-обикновената количка, но да е новичка, отколкото втора употреба, пък била тя и с космически дизайн Peace

# 257
Когато забременях баща  ми каза, че той ще купи количка и креватче. Беша започнал да обикаля МОЛовете из София и беше харесал колички за над 1000 лв. Успях да го убедя, че няма нужда да дава токова пари за една количка, при положение че за 300 да речем може да се купи също не лоша количка. Сега се возим в Хоук и съм си много доволна.

# 258
  • Плевен
Mirama где почваш работа ?  Whistling

# 259
  • София
 Grinning
Нямаме нито морбили,нито друга някаква шарка,според педиатърката.Банална вирусна инфекция,каза тя,като при Мими вече е преминала,а при Бубка няма зачервено гърло,нито сополи,само температурата нощес.И понеже си вярвам на лекарката,ще забравя за морбилите.Изписа им Изопринозин,досега не бях давала.Каза да си останат два три дни вкъщи,тоест ще ги оставя до края на седмицата.
Оф,аз гърла на децата не мога да гледам,по точно те дават да гледам,но аз не им разбирам.А и не ми е работа,де.Затова си има лекари.

# 260
Валенце, ако е червено - лошо, ако е яркочервено с налеп - още по-лошо. Има ли и уголемени сливици, съвсем 3 в 1 се получава. Гледам ги аз, даже си мисля, че вече ги и разбирам  Crazy

# 261
  • София
Валенце, ако е червено - лошо, ако е яркочервено с налеп - още по-лошо. Има ли и уголемени сливици, съвсем 3 в 1 се получава. Гледам ги аз, даже си мисля, че вече ги и разбирам  Crazy
Laughing
Не мога аз да направя разликата между червено,ярко червено ,с налепи и уголемени сливици.Дано да не ми се налага и да виждам,де.

# 262
Хаха, Тесс, така е. Това 1000 лева и нагоре за 1 брой количка не може да ме накара никой да дам.
Сега ме подсети да си сметна моите колички - до тук 3 броя и една чакам до края на седмицата да пристигне, общо 4. На стойност 970лв.  Laughing Нови бяха и в колекцията няма Чиполино и Бертони, които са така охулвани, не че ги знам като качество. От тях едната е напът да я продам, така, че трябва да приспадна от сумата  Mr. Green Едната е подарена, а една изобщо не можах да я намеря, затова сега си поръчах нова.
Добре че си такава практична, че при тая разсеяност не е ясно какви суми щеше...
Ако бях жената от Ловеч веднага щях да си помисля, че ме бъзикате за избор марка, обаче бях сигурна Косе и Деси, че щяха да я похвалят, а мисля и Пламси е с Ария.
Косе завърнахте ли се?
Ще се оплача публично - умирам от кръстобол!
Валенце - е най-накрая, макар и неприятни едните сополи ще изтърпиш пред пъпкуването!
Ей Рая за малко да те пропусна - ще я похваля публично: Благодаря ти! Усложливо дупе излезе!

# 263
Валенце, е, чудесно е че вече си се успокоила с тези шарки. ))) И че децата ще се оправят. )))

havaiskoto_dupe, един курс ще водя, както обикновено. ) Лошото е че ме изгъбаркаха когато ми се обадиха да ме питат дали ще го поема и първоначално ми казаха едно място за провеждане. А вчера, когато отидох да оформим документите, изведнъж ми изцепиха, че нямало да е в центъра на града....а в едно предприятие в индунстриална зона. Ако го бяха казали още в началото, нямаше да приема изобщо.

# 264
  • гр.Плевен
За количките - моите са все втора употреба. Ама като не съм склонна дори и 300лв да давам за количка, пък и съм много претенциозна, а няма кой да ми обикаля градовете за желаната, така става.

Номадка, споко, кръстобола не мори, само мъчи.(от опит) Wink hahaha

Валенце, бързо да се оправят дечицата!

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 16:08 от margoto66

# 265
Като заговорихте за колички.....

Тъкмо си бях замислила дали да вземем лятна Thinking

От мойта съм си много доволна, пък и когато я взехме пълен комплект излезе 1300лв. Става си и за лятото, тежичка е, но на мен не ми се налага да я нося. А и Бети вече ходи самичка и на по дълги разстояния, но пък за пътуване е ужасна,трябва да се разглабя, че не се побира в багажника, а сега идва лятото и тогава все ходим насам-натам и от там се замислих за някоя по малка, която да се сгъва лесно и да се побира навсякъде.
Ще изчакам тоя път, ане както обикновенно да се хвърлям веднага Thinking

Днес излязохме за малко със шейната.Снега по центъра си беше супер, докато не мина един малък снегорин, махна и малкото сняг и стана една киша, едно чудо ooooh!. Жалко Tired

Мирама, стана ми интересно Simple Smile- какъв курс ще водиш?

# 266
vesy1, аз отдавна взех лятна количка и ми е супер удобна, мога да ти препоръчам Грако, даже ако искаш ще ти дам линк към нашата. Супер е, аз нали съм си фен на марката. )
Иначе и моята зимната пълният комплект - количка, порт бебе и столче за кола излезе 1250лв.
А курса е компютърен. Аз водя или компютърни курсове, или такива с икономическа насоченост, също и туризъм. )

# 267
Сега не разбрах - Номадка кръст ли я боли или има краста?  Mr. Green

# 268
  • Плевен
Мира, що така с такси? Нали имаш кола? И в промишлена зона работят хора, ндей така.

Рая е много услужлива. Бързо пипа. Peace
Валенце, при теб май паниката е в повече. Да оздравяват децата по-скоро.

# 269
  • София
 Grinning  Валя,що да ми е в повече паниката?Тъкмо щях да се самопохваля,че този път съм реагирала много спокойно на вирусите на децата,пък то ...А и да ми е в повече паниката,простено ми е,смятам. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт