ПЛЕВЕН - 131

• 42 973
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Номадка, сребърна вода купувам от магазинчето за диетични храни на ъгъла на бул. Русе и ул. Неофит Рилски.

# 526
Номадка,в понеделник сребърна вода купих от аптеката на Дружба-под 118 блок.

# 527
номадка, според мен ако не си правила изследвания и снимка е най-добре първо да се направят такива, преди да се започне лечение.
Баба ми имаше проблеми с кръста, после се оказа, че е малко по-сериозно.

# 528
Дикси,айдеее,вади апарата - за днес двама за снимка  Mr. Green

ходи на иглотерапия при д-р Нгуен.
Тоз пък кой е?

Ако е за иглотерапия-фтал да те заведе във физиотерапевтките на болницата  Peace

# 529
Д-р Нгуен е дипломиран доктор от Виетнам. Просто не работи в болница, а в частен кабинет.

# 530
Аз пък все си мислех ,че безкофеиновото е ок...ще кажа на мама да не пие.Иначе не ме разтупва така както ако пия от другото.Номадка твоето момче много диво,и брат ми така си беше разбил челото като малък.. Tired
Като имаш предвид още колко е малък...Щма опрай напълно... #Crazy

Благодаря ви за съветите.

# 531
  • гр.Плевен
Д-р Нгуен е дипломиран доктор от Виетнам. Просто не работи в болница, а в частен кабинет.
При този доктор с пистолет да ме заплашват, не отивам...

Тони, благодаря за инфото, ще питам докторката ни.

Дикси, благодаря ти, и аз мислех, че още й е рано да й правя втора снимка. Дано да мине проклетата хрема... За сега само от Виброцил капки за нос се оправя, та да видим...

На моя мъж не му давам да ми чете из форума. Не че не може да го направи от работата, но пък ако го направи ще си е за негова сметка.  Joy Ама и аз не му чета чатовете в скайпа, че знам ли на какво ще попадна, после да ми е мисъл.  newsm78 Joy

МамаНуши, при моите госпожици нищо не става лесно - ако не е раждането, ще е храненето, ако не е храненето, ще са зъбите, ако не са зъбите, ще е спането... Ама аз вече съм им свикнала.

# 532
Номадка, не знам какви са ти финансовите възможности,но мога да ти препоръчам един много ефикасен и доста скъпичък метод за оправяне. Майка ми имаше много проблеми с нейния кръст и ходи на иглотерапия при д-р Нгуен. После няколко години изобщо не знаеше какво е това болка в кръста.

Ще питам свекървата колко е скъпичък, защото и тя ходи, ама не се сещам в момента за дискова херния или за дископатия - има голям ефект! Тя прави и една гимнастика рано сутрин по десетина минути, която също май и помага, мога да я питам.
По-евтино е при другият лекар в този център, който е българин и от години практикува иглотерапия там, не се сещам името му, аз съм се запознавала с него, защото щях да ходя преди раждането на Елена, за да ме подготви за него, но родих по-рано  и нямаше кога да правя процедурите. Аз нямам проблем да се доверявам на тези методи, стига да се иде с точна диагноза...

# 533
Ани, ако четеш - в събота може би ще ходим в Сф с колата на родителите на Стелчето, не те засичам в скайп тия дни, пиши като се появиш, за да се разберем. Добре ли сте, Дани здрав ли е?

Мацки, ако имате телефон на АниДани - пратете ми на лични.  Praynig

# 534
За дископатия никакви масажи! Могат особено много да навредят.

Миленка /Номадкова/, милият Кирчо. Бързо ще му мине, ама кой знае и той, и вие колко сте се изплашили.
Помня преди много години, когато моят племенник, скачайки на спалнята си разби веждата на таблата. Що кръв изтече, що страх бра това дете...
Ама го зашиха и мина. Дано не остане белег, ако пък остане - там ще му е чара.

Този виетнамски лекар не съм го чувала. Марго, ти що не отиваш при него - заради лоши отзиви или така по дифолт му нямаш доверие?
В Канада имаше вълшебни виетнамски Chiropractors.

Вили ходи за дископатиите си (и д.хернии, допълвам) при малкия д-р Габровски /май така беше, дано не бъркам името/. Човекът е специализирал в чужбина, много си разбира от работата.
Ако е тежко положението без операция не става (дх). Хубавата новина е, че има вече щадяща такава, не като едно време да вадят диска и да слагат между прешлените железа, като по този начин само осакатяваха още повече хората. Не знам в България как се справят с нея, още проучваме.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 19:49 от Дивиана

# 535
По последни данни знам, че на сеанс се заплаща 20 лв. при д-р Нгуен. Той поставя и диагнозата. Мери пулса и диагностицира. Аз съм ходила при него само за диагностика и мнението му се покриваше с това на другите лекари. Все пак и във Виетнам медицината е същата като в България и навсякъде другаде.

# 536
Малеее,нямате изчитане,бре ooooh!
Атракцийка,пере много добре петна препарата Peace
Номадка,как са ви гащята?
В подорбности и други коментари ще изпадам след като щерката заспи,че едвам пиша,не ме оставя и само й пея "пиу,пиу,вранке...." hahaha

# 537
  • гр.Плевен
Див, за виетнамския лекар - чувала съм доста лоши отзиви. Пък и аз си имам такъв, на когото имам много, много голямо доверие. Иначе нямам нищо против алтернативната медицина, дори я предпочитам, но е много скъпа. За децата от време на време ползвам моя познат, но само в екстрени случаи, защото не ми взима пари, а мен вече ми е неудобно. Страшно много му дължа вече.

# 538
Музе къде се загуби? Как беше при мама? Хубаво си е нали?

# 539
Марго, а твоят познат с какво и за какво помага?
На мъжа ми случаят е тежък и освен ножа, друго няма да му помогне /казват специалисти и приятели специалисти/.
За дископатия и радикулит могат и да помагат такива методи, но за херниите не.
Масажът може да бъде опасен, ако го извършва някой, който идея си няма какво върши, затова е рисковано на какъв ще попаднеш.
С иглотерапията и практикуващите я тук не съм наясно.

Общи условия

Активация на акаунт