ПЛЕВЕН - 131

• 42 950
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Дикси,като хапна една хапка и ми се прияде отивам на кантара.Веднага ми се отяжда,вЕрвай ми. Laughing
Бубка се изпишка,всичко е нормално,явно наобяд от задържането е било.

# 631
vesi, към какво е алергията на Марио? В градината всичко ли разрешавате да му дават да яде?

# 632
Мерси за загрижеността, боли ме, но поносимо, само да не ходя много-много, не че направих един тигел до центъра.
Подхлъзнах се на плочките с мокри крака и си стъпах на палеца, никакви танци не съм играла, най малкото еротични  Mr. Green

Гладя, много гладя, почти всичките ми дрехи са на закачалки   Crazy

# 633
  • София
Чакайте да ви покажа Бубка какви ги е свършила,докато аз си мисля ,че си лежи и си почива.Правих крем и го оставих на плота.По едно време чувам хилеж и отивам,заварвам това:
http://valenceto.snimka.bg/other/2010.479212.17776100
Но пък беше особенно щастлива:
http://valenceto.snimka.bg/other/2010.479212.17776103

# 634
  • Плевен
Много са сладки Simple Smile

# 635
Муза Музовска остави дрехите за гладене които те чакат за по-късно.Ние с малката излизахме за кратко но пак ще излезем че хубаво напече слънцето.И мен вкъщи не ме свърта вече...навън си е супер.Голяма съм "домошарка".
По препоръка на фталл стига си скитосвала ами вземи оглади възглавницата на мъжа ти да го изненадаш! Grinning Laughing Twisted Evil

# 636
Валенцето много хубави снимки.И децата са ти големи сладурки!Отмяна са ти те.

# 637
По препоръка на фталл стига си скитосвала ами вземи оглади възглавницата на мъжа ти да го изненадаш! Grinning Laughing Twisted Evil
Стига си се занасяла nomadka
То пък човек да не напише нещо.

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 16:38 от червена _роза

# 638
  • плевен
Тес,всичко му разрешавам да яде.До сега никога не се е обривал.Дано Шишенкова намери някакво разрешение на проблема,че много кофти.Една колежка ме подсети ,че може да е от дезинфектантите,които ползват в градината или от перилните препарати.
Ох,да ви кажа и аз не обичам да гладя,но Марио откакто се е родил не съм го обличала с намачкана дреха.Гладя само него и евентуално нещо наше,което е много намачкано.

# 639
  • плевен
Валенце,момиченцата са ти много сладички.

# 640
vesi@, няма как лекар от един преглед да каже от какво е алергично детето. Но му изключете поне стопроцентовите алергени: яйца, прясно мляко, мед. Обривите са по-безобидната реакция към алергена, но ако се влошат, става по-сериозно. Наблюдавайте го как реагира и на какво Peace На тема алергии се имам вече за експерт  Crazy

# 641
Малката забелязвам че има непоносимост към банан.Дори и съвсем малко да хапне -го повръща и и се гади и не и давам.

# 642
Валенце, голяма хитруша имаш Heart Eyes

Като ви 4ета, моето дете е направо голо и босо, а според мъжа ми има дрехи за двама Simple Smile Вси4ко за сезона се побира в икейски скрин с три 4екмеджета, на зака4алка само връхни дрехи.

У нас се гладят само ризи, панталоните за работа на мъжа ми, рокли и поли. В сушилнята на програма за деликатни тъкани суша вси4ко, с изклю4ение на хавлиени кърпи, вадя и сгъвам веднага, няма нужда след това от гладене.  Все по-4есто се замислям да нося ризите и панталоните за работа на мъжа ми на хими4еско 4истене,  за да не гладя ... всъщност той да не глади  Laughing

Ако слагате на зака4алка риза/тениска в банята докато се къпите, от парата се изпъват. Не стават баш като гладени, но прили4ни за навън...

Тина, бързо възстановяване!

# 643
Ей, нямате изчитане. Днес не съм влизала във форума и виждам, че сте изписали 6 страници.

Валенце, Бубка изглежда много щастлива  Hug

И аз съм от тези, дето гладят всичко. Всеки ден пускам пералня и вечер гладя пред телевизора. Лятото, като беше във ваканция, Теди ме отменяше. Явно и ние сме с малко дрехи, защото повечето са на закачалки.

Тина, бързо де се оправя пръстчето!

# 644
Марина задържа урина в единия бъбрек и има леко уголемено бъбречно легенче. Confused
В понеделник ще я водя на изследвания /урина и кръв/.
Наддала е за 50 дни 700 гр.
Доц. Недкова направи нова схема за хранене: каша с мляко, мляко, зел. пюре с мляко, каша с мляко, мляко.
Каза винаги да разтварям млякото във вода, преди да го сложа в пюрето, дори с по-малко количество вода да е, но да е разтворено.
Каква щастлива Бубка. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт