ПЛЕВЕН - 131

• 42 941
  • 738
  •   1
Отговори
# 615
И аз излизах малко ,ходих на лекция за кърмене ,доволна съм,хубаво беше.

Е значи не съм само аз лудата на тема гладене

Мммммм дааа , у нас глади и мие чиний свеки Mr. Green.
Бельо,чершафи ,пуловери прибирам така,достатъчно съм кръгла и като легна  ги изглаждам Laughing .

# 616
Тони, какво ви говореха на лекцията.Мислех да ходя, но с Миро нямаше как.

# 617
Тони, какво ви говореха на лекцията.Мислех да ходя, но с Миро нямаше как.

Как да слагаш правилно бебето,как се образува кърма ,състав и най-вече за проблеми при кърменето-мастит,разраняване,пози,как да се цедим ,абе всичко обхвана жената и рекламка малко на авент,филмчета пуска.Имаше около 20 момичета.Д-р Тусчиева я водеше.

Каза,че ще прави още такива сбирки от каквото се интересуваме ,вероятно следващата ще е -захранване.

# 618
И аз съм откачалка на тема гладене. Не знам как става, но всеки ден пускам пералня. Дрехите ги мятам както ми дойде, след това имам един кош за чисти дрехи , след 2-3 перални гладя наведнъж. Включително чаршафи, покривки и не се смейте- пижамите  Embarassed Дрехите на всяко дете са подредени в неговата си стая, като на сина ми има дрехи и на малката стаята. Те двамата са с най-много. Всички блузи които се носят за сезона са на закачалки. Дънките са в гардероба. И нямат гънки. Аз пък не мога да си представя да обуя неизгладени дънки. Все ми се струва че са ми твърди.
Тина , голяма е гадост това с пръста. Аз точно на рождения си ден ритнах касата на една врата и предполагам си счупих 2 пръста. Вече не са лилави, и почти спаднаха обаче още си ме наболяват. Добре че не беше палеца.

# 619
  • София
Тина,аз чак сега прочетох за пръста.Как си,боли ли те още много...гадна работа е това.
Ще правя козунак днес.Обаче искам да е с плънка от сладко.Правила съм преди няколко години такъв,обаче сега не помня как се слага плънката,кога ...някой да ми помогне,моля.

# 620
Ще правя козунак днес.Обаче искам да е с плънка от сладко.Правила съм преди няколко години такъв,обаче сега не помня как се слага плънката,кога ...някой да ми помогне,моля.
Ми аз след 2-то втасване я слагам, втасва 3 път и се пече.Но това за фурна.Правих един с 4 плънки преди,малее,как ми се дояде.
Развалих си диетата с 1 шоколад,така ме ядоса Божидар,че...реших да ям  Whistling

# 621
  • София
атракция,ама аз искам да не се омеша сладкото с тестото...как го обясних само.Нещо като козуначено руло да стане.
Ето това съм правила преди години,обаче не помня как и кога съм сложила плънката,на две топки ли съм разделила тестото...не знам:
http://valenceto.snimka.bg/family/moeto-kulinarno-carstvo.63251.3942028

# 622
  • плевен
Здравейте момичета.
Не съм писала одавна,ама то и няма какво интересно-Марио пак беше с алергичен пристъп преди 10 дена.Сега пък всяка вечер като се прибере от градина е с обрив-на копривна треска ми прилича но не знам от какво.Вчера беше станал в лицето като индианец,а не го сърби.Ксизала за един час го оправи.
Дикси кажи моля те тази Шишенкова назначи ли ви някакви изследвания.Утре имаме час при нея и не знам като няма да му има нещо,тя какво ще предприеме.

# 623
Ей го моя - разделих тестото на 4 топки, разточих, сложих плънката и сплетох (което никога не ми се получава). Сложих да втасва и опекох  Peace

# 624
  • София
Схванах,Атракция.Някакво подобие ще направя и аз.

# 625
Ох, козунаци...
А съм се отчаяла с диетата и се чудя какво да не ям още, вие какви снимки размятахте не е истина  Joy

Веси, нищо не му изписа. Каза да си продължаваме със Сингулера до лятото и да го спрем. Той ми беше назначен преди да отидем при нея  Peace
Марио, взимаше ли Сингулер, че съм забравила вече?

# 626
  • плевен
Дикси,пие го вече 5 месеца.Четири месеца беше без пристъп и сега пак.Но поне не се беше обривал.Абе утре ще го заведа,пък дано назначи някакво изследване.Вече не знам какво да го правя.

# 627
  • София
Ох, козунаци...
А съм се отчаяла с диетата и се чудя какво да не ям още, вие какви снимки размятахте не е истина  Joy

Дикси,ми така си каляваме нервите-гледаме снимки и лигите текат.
е,аз една хапка ще хапна,за проба,нищо няма да ми стане. Laughing

# 628
Веси, пиши после.

Валенце, аз с хапка не мога. Хапка по хапка - половин козунак ще отиде.
Сега ще направя един крем Брюле пък аз, за останалите горканчовци у нас, които са лишени от доста неща покрай мен  Crazy

# 629
  • Плевен
Аз пък още нямам перфектния козунак .Два пъти месих в машината.Хубав е ...ама не  е баш на конци.Мисля ,че е от кафявата захар дето я слагам та следващия път ще пробвам....Вашите козунаци много хубаво изглеждат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт