ПЛЕВЕН - 131

• 42 944
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не,Марго,не е тъмна,но мътна да.
Почвам да си мисля,че е от изпитите сокове в последните два дни.Тя дефакто пие само сок,без вода.Когато е болна не правя проблем за соковете,защото просто не иска вода,гледам да са течности и това е.Обаче сега ще започна да и давам вода с лъжичка.

# 601
Вие пък да не ме взехте за мезе,а?От слободия гладя,и то на детето.Бях спряла от миналата пролет да й гладя нещата,но тая зима от нямане какво да правя й подреждах гардероба N-брой пъти.Срам ме е да кажа колко дрехи има сега,които носи.
Айде,преброих само 30 нейни закачалки-там са сукмани,жилетки,рокли,якенца и производни.Отделно има 2 рафта с блуи,дънки,панталонки+едно голямо чекмедже с бельо Mr. Green BlushМагазин мога да отворя ooooh!
А Хриси ме смая на обяд-изяде цели 7постни сърми с голямо количество кис. мляко #Crazy
и понеже съм станала в 6 свърших невероятно количество работа,за това е време да пеква това слънце,че кой знае каква мога да я хвана следобяд Laughing
Някой виждал ли е Стелчето скоро,много взе да лиспва?А Деси Танова? newsm78

# 602
  • София
Аз наистина стигам до извода,че имаме малко дрехи,така като ви чета.Явно затова ми стигат гардеробите. LaughingНе виждам смисъл да купувам много неща,още повече откакто сме със сушилнята,защото веднага след пране дрехата може пак да се ползва.Като малки им подаряваха дрехи,но вече не,тъй че нямат кой знае колко.
Дадох и сега вода с лъжичка,да видим какво ще излезе.
Хайде ние отиваме на разходка.Предполагам колко е мокро,но не може все вкъщи.А и днес трябва да е излязъл новия брой на списание Тили,Мими много го харесва.

# 603
Момичета, трябва ми бързо координати на гастроентеролог. Звънях на Авис Медика но записват чак за след една седмица, а това не ме устройва.
Трябва ми лекар, който ще ме приеме в понеделник, и да се направят изследвания.

# 604
Валенце, като за първо пишкане за деня почти в 13ч. мисля, че е затова.
И при Митко съм го забелязала.
Ти си я следи, де, за всеки случай, но смятам, че нищо няма.

Мира, имаш ли направление за хоспитализация? Без него никой няма да те приеме.
Добре е да се сдобиеш днес или в понеделник рано с такова. Отиваш в ГДО-то в Окр. болница и там има доста лекари. Ако искаш ще те насочка към някой.
Дано не е нищо сериозно.

# 605
Дикси, не е за мен, а за зълва ми, която ще си дойде от Лондон.
В понеделник иска да отиде на преглед и да и направят изследвания.
В Авис Медика обаче записват за след 2седмици.
Трябва ми частен прием и изследвания.

# 606
Ааа, като каза 'приеме', разбрах, че да лежи в отделение за изследвания.
Ще те потърся в Скайп  Peace

# 607
Ааа, като каза 'приеме', разбрах, че да лежи в отделение за изследвания.
Ще те потърся в Скайп  Peace

айде там съм. )

# 608
Muze,ако под Стелка имаш предвид блек чери,аз я виждах на 01.03.,каза, че няма много време за форума,затова не се появява.

# 609
Музе, ДеЩо ще има инфо за Стелчето. Аз не съм си включвала скайпа цяла седмица. Embarassed

Валенце, спокойно, не си сама  Mr. Green Гладя всичко, дори и хавлии. Общо взето се получава така, че всеки ден, максимум през ден, си гладя. Веднъж засичах-17 мин ми отне изглажднето на цяла пералня. Сега зимата сигурно е и по-бързо. Ама някакси не мога да си представя да прибера бодитата (например) на детето така, ами голям кеф ми е като ги изгладя, подредя и пъхна в чекмеджето  Mr. Green Не съм добре, знам си.

Ох, това време ме депресира.  Crossing Arms

Айс, защо смени визията?

# 610
AniDani защото така по ми харесва.

# 611
Валенце, спокойно, не си сама  Mr. Green Гладя всичко, дори и хавлии. Общо взето се получава така, че всеки ден, максимум през ден, си гладя. Веднъж засичах-17 мин ми отне изглажднето на цяла пералня. Сега зимата сигурно е и по-бързо. Ама някакси не мога да си представя да прибера бодитата (например) на детето така, ами голям кеф ми е като ги изгладя, подредя и пъхна в чекмеджето  Mr. Green Не съм добре, знам си.
Не сте сами, откачалките станахме три  Laughing Че и рима докарах. Аз гладя всичко на децата, грозно ми е иначе.Това е заниманието,което  ненавиждах, но когато Анатоли почна да ходи с ризи свикнах,вече не ми е мъка.Само моите дрехи гладя преди излизане.

Тина, да се оправяш  Hug

Див, пиши после какво става  Peace

Таман да питам за визията на Айс  Wink и тя се разписала преди мен.Божее, чак сега зацепих че от сутринта тя пишеше толкова активно  ooooh!

# 612
Айс,ако Ани не го беше отбелязала хич нямаше да разбера, че си ти. Тъкмо се чудех къде си изчезнала, а ти тук си си била.

# 613
  • София
Е значи не съм само аз лудата на тема гладене,успокоихте ме.Ани дани,бих казала ,че си по-зле от мен,аз поне не гладя хавлии. Whistling Hug
Дикси,ще я следя днес,да видим дали пак ще се изпишка така.
Ние излизахме и ни валя такъв дъжд.Прибрахме се и той спря.Но не е за хора навън,такава е киша,че не е истина.

# 614
Айде,преброих само 30 нейни закачалки-там са сукмани,жилетки,рокли,якенца и производни.Отделно има 2 рафта с блуи,дънки,панталонки+едно голямо чекмедже с бельо Mr. Green BlushМагазин мога да отворя ooooh!

Аз имам абсолютна забрана да купувам каквото и да на Бети в следващите 2г  Joy
Нейното легло има 6 чекмеджета и ракла-пълни са и преливат. Отделно има неща по закачалки в половината мой гардероб и в половината на Бисер. Обувките,маратонки и тн и са в едни органайзер за играчки с отделения, че иначе нямат намиране. Особенно след колетите от Ла редут Whistling

А наскоро купих детски закалки по 1лв от Локомотив, много са готини Peace

А тоя Ломбард направо одира кожи- 30% такса, малииииииииииии ooooh! Ами тя количката ще дойде на двойна цена Tired

И аз много мразя да гладя. Гледам да ги опъвам хубаво при простиране , за да не гладя после Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт