ПЛЕВЕН - 131

• 43 409
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
За днес още никой не е писал...) но едва ли сте по разходки в това кофти време...
Много е гадно, едно такова мръчно, дъждовно...

ice_, ако всички бяхме толкова тънкообидчиви като теб, аз лично отдавна е трябвало да спра да пиша в темата. Но когато хората ти дават съвети и то не еднократно, поне си направи труда да благодариш. Ясно е, че явно няма да ги последваш, и щом на теб ти изнася да ставаш в 4ч сутринта, ок твоя си работа. Но тогава не занимавай аудиторията с игрите ви по това време. И донякъде започвам да разбирам съпруга ти в желанието му да се наспива, вероятно и той нееднократно е водил разговори с теб, но без успех.

# 61
  • Плевен
Eeeee, Мира, за два дни два пъти съм съгласна с теб  Joy  А това ,че мъжът й донякъде има право, го бях писала предния път когато се коментираше , че се сърди . Като знам аз за едно хъркани какво го правя мъжа ми и колко ми е крив света ,след като съм се будила 3-4 пъти през нощта. Добре,че отслабна и вече почти не хърка, та започнах да се наспивам по-добре.
Айс, даваме ти съвети, ти не ни отчиташ, все едно не сме ти писали нищо, а сега се сърдиш.

# 62
нади_миши, ако и трети ден някой се съгласи с мен, направо трябва да почерпя. )))))  Joy
О, и аз го ръчкам моя ако случайно е легнал по гръб и прохърка, а то неговото е за по 2-3мин, но мен ме дразни. )

# 63
 Laughing
Аз пък гледах Гала и нейните гости коментираха банката за майчина кърма."Изкефи" ме една педиатърка,как обясняваше,че формулата е по-полезна за недоносени,болни и т.н. деца и за това не препоръчвала от тази банка да се взима кърма.И как една майка носела по 87л кърма на месец Peace
Мисля,че не съм ви казвала,но преди няколко дни ядох домати с вкус на неузряла череша #Crazy ooooh!И това не се водеше екстра Naughty

# 64
  • София
Музе,аз скоро ядох мандарини с вкус на тиква. Tired

# 65
Добър ден от мен!
Днешният ми ден започна в 5.30, веселба. Party Crazy
Изсмуках една кофа кафе, направих закуска, висях на компа и взе, че ми се доспа.
Дикси, хубава емоция! И аз бих искала да бъда на концерта, но възможностите ми за присъствие на този етап са силно ограничени.
Айс, не бива да се сърдиш, за добро се включиха всички. Децата трябва да спят нощем, а да будуват денем! Дневният сън не компенсира нощния и това което става, не е в услуга на детето ти!

# 66
О, Музе, като спомена домати....Калина миналата седмица гледа някаква реклама и в нея режат домати. Съответно иска, купихме и. Е, по-ужасно нещо не бях яла...то първо, че няма никакъв вкус, после все едно дъвчеш някаква пластмаса, абе за нищо не стават. "изяде" един домат (по-точно му смуче сока) и това беше.
Изобщо не знам как ги купуват хората, аз обикновено избягвам, освен ако много не ми се прияде.

# 67
Като споменахте вкусовите качества на зеленчуците и плодовете - като магнит съм за нитрати. Хапла ли от зелената салата сега или домати и краставици и приятното висене в двете нули ми е гарантирано  Shocked Точно това коментираха в "Денят е прекрасен" онзи ден. Че това е една от реакциите на отделителната система на човека, когато консумира такива продукти, бъкани с нитрати.
Иначе зет ми взема сега от някаква оранжерия в гр. Левски краставици и трябва да призная, че съм изненадана от резултата. Много са вкусни и няма такива реакции.
Иначе, доматите от магазина понякога не могат да се срежат. Толкова са твърди и зелени вътре.

# 68
Аз пък рискувах и купих ягоди от Кауфланд. Е, бяха страхотни Wink Очаквах да са много химически, но на вкус бяха перфектни, а и не ни стана лошо, след като ги изядохме. Домати ядем всеки ден, е не са като домашните, но си стават. Абе сигурно доста нитрати ядем у нас, наблягаме на зелена салата, броколи, репички и т.н.

# 69
И аз ядох ягоди,Свил не се изприщи,което е ок за мен.
 Бу каза, че в понеделник ще е при Гала,към 9-9,15.
Айс,що се цупиш,не разбирам?

# 70
  • София
Домати съм купувала два три пъти зимата и сега,ами нямат вкус на домати.Не да са вкусни като домашни,не,просто  нямат въобще вкус на домати според мен.
Купувам краставици.Кисна ги поне половин час в студена вода преди употреба.

# 71
Оранжерията в Левски е супер-нашите редовно взимат от там зеленчуци,които има вкус на зеленчуци Peace
Вчера купих от Пенито домати-ами тези са си вкусни,бяха турски,но явно и те са оранжерийни,имаха вкус на ранни домати Peace
Евак,на мен така ми действат всякакви зелени листни неща-спанак,лапад,киселец,коприва,зелена салата ooooh!Дори и домашни newsm78Но си ги ям кокогато има
Валенце,би ли споделила повечко за сусамовия тахан,може и на ЛС,когато имаш време и възможност Praynig
Хриси не ще да яде от няколко дни,явно е заради гадните зъби,като добавя и че не иска да я храним,а сама да яде,храната,която й влиза в устата е минимална като количество.Голям инат е/като майка си/ Mr. Green Blush

# 72
Забелязахте ли какъв сняг вали,че даже и се усилва? #Crazy newsm78

# 73
  • гр.Плевен
Забелязахте ли какъв сняг вали,че даже и се усилва? #Crazy newsm78
Забелязах го и чак в къщи ми стана студено! Щеше ми се вече истинска пролет да идва, че да можем и повече да излизаме. Тя и Михаела ми е вкисната заради зъбите, ама поне още си яде. То моето си е яшно по принцип. Joy

# 74
  • София
Музе,какво по-точно те интересува за сусамовия тахан?
Аз го давам смесен с мед и орехи.Сусама е много полезен продукт,богат на калций.Обаче се усвоява от организма само ако е смялн сусама или съответно направен на тахан.В Плевен си го купувах от едно магазинче до Стоматологията.

Общи условия

Активация на акаунт