Отговори
# 45
Dime всички са ти отговорили правилно. Послушай ги.
 Peace
Иве спокойно де, то понякога се получава така, сякаш напук на всичко. Ама ти ще си инат и няма да се даваш на странични случки.

Джесика, Димана, Чери, Синеоч
и всички виртуални прителки  Hug  Heart Eyes

При brambi сигурно всичко е преминало и се чувства добре. Дано утре да се появи тук и да разказва преживяното от днес  Hug

# 46
# 47
  • София
   Чери , мерси  много ще  порбвам и на   моб. тел . ,  аз съм звъняла само на стационарния до сега .  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Стискам палци на  Брамби - дано всичко вече да е зад гърба и !  Peace Praynig newsm10

# 48
Радвам се, че при Брамби всичко е минало добре.
Благодаря ви за куража който ми давате! Приятна вечер на всички Hug

# 49
Добро утро момичета . Приятен ден на всички

# 50
  • София
Добро  утро и от мен !!! Hug Hug Hug

Чери,   Hug Hug Hug Peace

Заповядайте на  сутрешно кафе!!!  kaffeetrmker_2

# 51
Имам нужда от едно силно кафе, нощес пак свалях температура, а после пък преобличане и какво ли не...не съм спала хич. Дано вече поне спре да вдига температура вечери нощем, след аналгин и после след час нурофен и още един час с кърпите успях да я сваля...

# 52
Имам нужда от едно силно кафе, нощес пак свалях температура, а после пък преобличане и какво ли не...не съм спала хич. Дано вече поне спре да вдига температура вечери нощем, след аналгин и после след час нурофен и още един час с кърпите успях да я сваля...
Дано бързо се оправяте и успеете да свалите температурата. Hug

# 53
Дано бързо се оправяте и успеете да свалите температурата. Hug
Дано... благодаря, Ива !  bouquet
И днес следобед пак беше така, ходихме пак на лекар, ако утре следобед пак е с температура ще трябва да минаваме на антибиотик, дано ни се размине.

# 54
  • Варна
Здравейте и от мен ,

Бих искала да ви попитам ,къде във Варна мога да си направя изследване с колпоскоп и
координати на добри лекари диагностици.
Ето я и моята история:
Последния ми цикъл беше доста обилен и много продължителен с много съсиреци и болки .
Отидох на гинеколог , откри ми възпаление на яйчниците и уплътнени аднекси.
Не можа да ми вземе цитонамазка ,тъй като все още имах кръв .
Изписа ми антибиотик ,но пак си имам болки ниско долу .

При вторичния преглед ,при опит да ми вземе пак цитонамазка ми каза ,че все още имам оскъдно кафеникаво течение.
И този път не можахме да вземем. Взе ми само секрет и резултата ще излезе другата седмица.
След като се прибрах в къщи отново получих кръвенисто течение. Обадих се на гинеколога и ми каза да пия витамин Ц + калции
и че сигурно се е получило така ,от опита за цотонамзаката.В интерес на истината мен много ме заболя като се опита да ми вземе,все едно нещо там ме сряза.
Сега незнам това цикъла ли ми е или някакъв кръвоизлив. Тече ми силно все едно ми е дошъл  цикъла ,само че трябваше да ми дойде на 15.03. а кръвта е червена.
Преди време ми бяха казали ,че шийката на матката ми е разкъсана в следствие на раждане (аз започнах нормално раждане ,но по спешност ми направиха секцио).
Много съм притеснена и объркана. Вече започвам да си мисля ,че ми има нещо ,но не могат да го видят .Не мога да попадна на гинеколог тук във Варна.
Ще се радвам ако ми дадете някакви съвети.

# 55
  • София
Мира ,   да не се  бъркам ,но ако  детето  поддържа повече от  3 дни висока  температура ( над  38 гр. ) , доколкото знам антибиотика е задължителен , за да не се получат по големи  усложнения !  Успех - дано вече да нямате температура !  Hug Hug

Julyy,  - да,  наистина ти трябва добър специалист - да  определи  какво ти е точно , но  аз за съжаление за Варна не знам никакви лекари ....  Дано се  включат някои от момичетата от Варна - Реа  и  Димана - много биха  помогнали   Peace Peace Peace

Момичета , къде сте  цял ден ви няма ???   Hug Hug Hug

Синеоч ,  -  Hug  bouquet  как е Ния ??? Оздравяхте ли вече ???

Последна редакция: сб, 06 мар 2010, 20:28 от Gesika

# 56
От четвъртък вечерта е така, но не поддържа температура, а само надвечер и нощем вдига, сутрин и денем няма. Гледа и гърлото, не е зачервено повече нито има полипи. Ако утре следобед още вдигне му изписват антибиотик.  newsm78

# 57
  • Варна
Дано се включи някой от Варна ,че много гинеколози обиколих и още си ходя с проблема.

Gesika , а за София ,кой от изброениет на първа старница препоръчваш.
Щом трябва и в София ще отида .

# 58
Ехооооооооооооо, тука съм вече и аз - КОНИЗИРАНА, но жива и в добро състояние...  Laughing
Много съм доволна, че всичко мина добре, операцията беше вчера сутринта и днеска на обяд си бях у нас. Нямам болки, само малко кървя и това е...
Ще чакам сега резултатите от изрязания конус...

# 59
 Julyy, не ти ли обясниха защо при цитонамазка те боли, не би трябвало чак така да е, поне аз така мисля. Но със сигурност ти трябва добър специалист. И то не  е за отлагане, нека момичетата от Варна те насочат... успех от мен и дано не е нещо сериозно!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт