Отговори
# 30
темата е супер! браво на автора!

# 31
Добро утро на всички  bouquet  bouquet  bouquet
Лек и спокоен ден на всички, стискам палци на тези на които им предстоят прегледи и разни други newsm10
Отивам на бачкане. smile3511
Синеоч, Звезди, Реа, Джеска, и всички  love001  love001  love001

# 32
оооо Джес, честита ти нова визияя, супер еееее  Hug Heart Eyes

Мира, моята Ния беше само с висока Т и сополи, ама пустооо нито едното изчезва, нито друготоооо  #Cussing out, ама поне намалихме на 37,4. Днес правихме инхалация с лайка и сода, даже и аз намазах, едно инхалиране  Mr. Green. Гаргара с преварена вода и морска сол, както и капане в носа, чай от шипка с мед, цитросепт в сок и по малко Нурофен, че няма смъкване тая пущиня.
Първата нощ се затопляше и после няма нищо, вчера същото, а надвечер  извъднъж 39 Т и хайде на лекар. Изписаха му ремантадин, тонзилутрен за гърлото, че е зачервено и инфлуцид. Нурофен  и една паста за мазане на носле да се отпуши. Било сезонен грип.

# 33
Рали искаш да кажеш, че в Италия резултата ти е карцином ин ситу с ЦИН 2  Shocked, аз бях ЦИН 2-3 тежка дисплазия, за карцином не са споменавали. Я дай нови тук за всеки случай. Ще стискаме палци. Praynig Peace Hug
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Да така е, и пишат че има  някакви изменени клетки които не са присъщи за тази среда и незнам си какво, а в Шейново резултата беше дисплазия първа степен, сега ще видим пък в онкото какво ще види този лекар като направят нови стъкла да ги гледа. Вече незнам кое е истината, той като видя стъклото което са направили в Италия каза, че си къса дипломата, карцином няма, ама........... Там в онкото ми казаха за някакво частично изрязване на от едната и от другаота устна, нещо такова, много финно.

Стискам палци на всички дето им предстой конизация!!! Всичко ще е ок.

# 34
Здравейте момичета,благодарности за хубавата тема!
Чета ви обстойно,но чакам консултация с още един лекар и тогава ще пиша,реших за сега да не правя теста за ЧПВ искам да видя какво ще ми каже другият при който ще ходя и тогава ще преценя!
Brambi успех,сигурна съм че всичко ще бъде наред!

# 35
Обещах да пиша след прегледа с колпоскоп-а. Та - оказва се, че тази лекарка, при която чаках 3 седмици преглежда със същия уред, с който ме преглежда и моя док., от когото винаги съм била много доволна Simple Smile Та - прословутото чакане е можело да си го спестя.. но така е, като не гледам какво става докато ме гледат.. Толкова мразя да ходя на такива прегледи, бих казала че ми е най-омразното нещо това. Но ходя... и ще продължавам да ходя! Раничката ми е колкото 50 ст. голяма, но не се нуждаела за сега от някакво третиране.. Ще се види след следващо ражане какво и що ще се прави... Та така Simple Smile
И инфото за лекарката:
Казва се Лекова, преглежда в клиниката на Мазнейкова пак да кажа, с колпоскоп по ЗК, много дълго и внимателно и старателно обяснява, докато гледа на уреда. Чака се около 3 седмици за час. Цитото не се поема от касата, 10 лв е при тях или ти дават направление и си носиш стъкълцата в лаборатория, която прави и такива изследвания - там е безплатно.
Доктора, при който ходя по принцп е Балинов от 14 поликлиника, се оказа, че също гледа с колпоскоп, ехо коремно, цито -всичко по ЗК, чака се макс. седмица за час.
И двамата са много внимателни, но аз лично съм по-доволна от доктора.
Поне съм спокойна от резултата..
Стискам ужасно много палци всички да ви радват с хубави резлутати!   bouquet

# 36
Здравейте! И аз да се разпиша в новата тема. Пожелавам на всички само добри резултати!

# 37
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=34.0

Да чиститим на Мамма и на Татти, днес Марина е родила бебе Дарина!   bouquet Hug Heart Eyes

# 38
jenny,вече трябва да си по-спокойна!Слушай лекарката и моето мнение е че щом
те е гледала на колпоскоп и смята,че няма нужда от третиране на раничката  значи е права...
Аз мисля,че няма нито една жена на която да и е приятно да ходи на
такива прегледи,но собственото ни здраве ни задължава да бъдем отговорни и да се престрашим да отидем...
Като си помислиш само,че самия преглед не е повече от 10 мин.,но колко тревоги ни коства...
дано само хубави резултати да сподляме в новата тема!!!!!!!!!! Praynig Praynig Praynig

# 39
Здравейте момичета,
обръщам се към вас с молба,ако сте наясно да ми кажете ббили помогнало пероралното лечение  с Клиндамицин и Изопринозин при раничка на шийката на матката с резултат от цитонамазката ПАП III А група.
Тревожа се защото миналия месец преживях много тежко възпаление на яйчника и маточнта тръба,което все още не е излукувано нацяло,а и ранчиката с този резултат от цитон. също много ме притеснява.
Има ли момичета, които са се излекували с тези медикаменти или поне да знаете дали ще ми помогнат?
Благодаря Ви предвалително.
Хубава вечер  bouquet

# 40
Здравейте, направих днес тестуването за упойките - алергична съм само към Нивелин. Но алерголожката хвана и ме преслуша и като чу на слушалка дишането bambam bambam - каза ми че с тези хрипове и дишане никой няма да се съгласи да ме оперира. Отидох в диспансера за белодробни болести преслуша ме и моя доктор и се съгласи. Дадоха ми помпа ще ме побоцкат някой ден и ще правя инхалации до 10 за да се пооправя за операцията. Ужаса е пълен, ама и времето е отврат.

# 41
  • София, под Карлсон
Dime, при такъв резултат от цито може би не е лошо да ти се вземе биопсия, за да се види дали съмнителната група III A се дължи на възпалението или има и друга причина. Антибиотика може да ти помогне за възпалението, Изопринозина е имуностимулант, но ако не сега, то след като оправиш яйчниците и тръбите, задължително разбери състоянието на раничката. най- вероятно не е нищо сериозно, но нека специалист да ти го потвърди и да решите как ще процедирате. Късмет!

# 42
  • София
    Здравейте !!!

Dime,  Клиндамицина е антибиотик и най - вероятно ти е бил назначен за  някакво възпаление . Раничката няма как да изчезне нито от антибиотика , нито от  Изопринозина , който е  имуностимулант . При този резултат РАР ІІІ А - на колпоскоп гледаха ли те , има ли някакъв атипичен участък ???  Нещо за  биопсия предложиха ли ти?  Възможно е  резултата ІІІ А да се дължи на възпаление , но щом имаш и видима раничка  - тя трябва да се уточни каква е точно ?

Ива - - стискам ти палци да се справиш по бързо с хриповете и след това с конизацията!  Peace Praynig   Теб Д-р Ганчева ли щеше да те  оперира ?  Искам да попитам , тези които са ходили  при нея вече - как се свързвате да си запишете час за преглед ???  Аз вече два дни звъня на стац. телефон в кабинета и никой не ми вдига - по което и да е време ????

Поздрави на всички - Звезди, Реа, Синеоч ,  Чери  , Димана Hug Hug Hug

# 43
Gesika да при Ганчева ще се оперирам в Дървеница. Аз звънях на gsm-а - обажда се сестрата и записва, но аз исках да говоря с докторката и се свързах с нея в 20,30ч.

# 44
Джеска, , тя работи след обяд в часната клиника тел. е 0888 75 04 77, трябва да звъниш по-късно а и когато мен ме преглеждаха сестрата стоеше все до нея и и подаваше разни инструменти и тогава тел. непрекъснато звънеше но тя не вдига, така че не се отказвай ще се свържеш. Two Hearts
Ива не се отчайвай всичко ще мине, ние сме с теб и ти стискаме палци
Диме ДЖЕСИ ти е писала много точно раничката няма как да изчезне от антибиотика, трябва да се види каква е , а правиха ли ти тест за ЧПВ и само това ли ти казаха да пиеш лекарствата?

Общи условия

Активация на акаунт