Отговори
# 15
Рали искаш да кажеш, че в Италия резултата ти е карцином ин ситу с ЦИН 2  Shocked, аз бях ЦИН 2-3 тежка дисплазия, за карцином не са споменавали. Я дай нови тук за всеки случай. Ще стискаме палци. Praynig Peace Hug

# 16
Браво за новата тема.
brambi ти къде ще правиш конизацията, може би си писала. Дай подробности ако може. На мен Ганчева ми каза да си пусна тест за упойките, никога не са ми бити и не знам да ли имам алергия към някоя.
Iva, моята конизация ще е в гр. Пловдив. Нищо не са ми казвали за тест за упойки, но мен от тях много, много ме е страх. Единственото ми успокоение е, че такава пълна упойка няма да ми е за първи път, ама... #Crazy
Вече наистина ще полудея...

# 17
Брамби а казаха ли ти с каква упойка ще ти я правят, а не трябва ли да си в болница вече  Rolling Eyes..ако те успокоява аз бях със спинална, отврат, предпочитам пълна. Peace

# 18
brambi  сигурна съм ,че след утре всичко ще е оки. Помисли .........всички пишешти и мн непишещи тук сме минали през това. АКО ИМАШЕ НЕЩО ПРИТЕСНИТЕЛНО ЩЯХ ДА СЪМ ПЪРВА ЗА ДА ТИ ГО СПОДЕЛЯ. Успех!!!!!

# 19
Брамби а казаха ли ти с каква упойка ще ти я правят, а не трябва ли да си в болница вече  Rolling Eyes
Не съм в болница, утре сутринта - пътя, чантата и така...  #Cussing out
Знам само, че упойката ми е пълна, ама точно каква... Даже от страх питах доки дали не мога да си платя отделно от всичко за по-хубава и пречистена упойка, но той ми каза да не се притеснявам, все пак отивам в частна клиника, надявам се да използват точно такива.
А какви конци ви слагат после, нали такива, които сами се разпадат?

# 20
да такива, споко щом си с пълна упойка няма проблем  Peace Praynig

# 21
brambi  сигурна съм ,че след утре всичко ще е оки. Помисли .........всички пишешти и мн непишещи тук сме минали през това. АКО ИМАШЕ НЕЩО ПРИТЕСНИТЕЛНО ЩЯХ ДА СЪМ ПЪРВА ЗА ДА ТИ ГО СПОДЕЛЯ. Успех!!!!!
Не можеш да си представиш колко добре ми подействаха думите ти... БЛАГОДАРЯ!
Свила ми се е една топка в стомаха и това си е, не знам как ще заспя... Стигнах до там, че даже предупредих майка си, ако нещо стане с мен, да гледа детенцето ми...
Представяте ли си... Абе, голямо съм шубе...

# 22
brambi  сигурна съм ,че след утре всичко ще е оки. Помисли .........всички пишешти и мн непишещи тук сме минали през това. АКО ИМАШЕ НЕЩО ПРИТЕСНИТЕЛНО ЩЯХ ДА СЪМ ПЪРВА ЗА ДА ТИ ГО СПОДЕЛЯ. Успех!!!!!
Свила ми се е една топка в стомаха и това си е, не знам как ще заспя... Стигнах до там, че даже предупредих майка си, ако нещо стане с мен, да гледа детенцето ми...

ЕЕЕЕ душо, няма да изпадаме в крайности.......живота продължава. Направо си стресирала горката си майчица. Цялата процедура е толкова "елементарна" , че чак не ми се обяснява........Сигурна съм , че "утре " като се събудиш и всичко е оки ще се чудиш защо толкова си се терзала..............Имаи вяра, че всичко ще е оки. Късмет и успех , знам колко е важен.......,

# 23

ЕЕЕЕ душо, няма да изпадаме в крайности.......живота продължава. Направо си стресирала горката си майчица. Цялата процедура е толкова "елементарна" , че чак не ми се обяснява........Сигурна съм , че "утре " като се събудиш и всичко е оки ще се чудиш защо толкова си се терзала..............Имаи вяра, че всичко ще е оки. Късмет и успех , знам колко е важен.......,
Дано наистина да е така. Писна ми да се притеснявам, да става каквото ще става... Още веднъж ти благодаря, ще пиша като ме изпишат в събота.

# 24
Брамбииии, я се стегни стига си мислила за глупостиииии, само бъди спокойнааа, това е най важното. Я виж Реа кви хубави неща ти е написала, нали знаеш не питай старило, а питай патилоооо...а ние тук всички сме от патилитее  Joy

# 25
Синеоч, исках да те поздравя отдавна с едно парче на Шаде - уникално е

http://www.vbox7.com/play:26c145e9

# 26
ееееее Реаааа, нищо ново под Слънцето аз го пусках в темата, имам и целият и албум, невероятен ееееее, обожавам яяя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 27
ееееее Реаааа, нищо ново под Слънцето аз го пусках в темата, имам и целият и албум, невероятен ееееее, обожавам яяя Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЕЕЕЕЕЕЕ извинявам се, но това пърче не съм го чувла тук...........ама нищо де важното е , че е уникат.  Heart Eyes

# 28
brambi успокоението което имаш е , че всичко е навреме и няма да се стига до крайности. Разбираш ли колко голям късметилия си???!!!! Това да те крепи. Успех, късмет и до скоро. Искам на ЛС да ми се похвалиш колко си добре  Wink

HugОт мен лека и спокойна...........до утреееееееееееее на всички  Hug

# 29
Брамби споко мила всички сме го минали тоя тест и ето ни пак на линия. Ще видиш че няма да се усетиш кога си пак на линия при нас.
Синеоч мерси за новата темичка бравооо.

Успех на всичкииииииииииииии Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт