Infanrix?

• 4 553
  • 45
  •   1
Отговори
# 30
Полиомиелитната са и сложили Wink.Точно затова е много права лекарката,че ще слага Инфанрикс.
Пентаксима си съдържа и полиомиелит и ще стане много.
Но пък сега няма да има детето последния прием на Акт Хиб.Може би лекарката ще я постави отделно и нея.Затова е най-добре да я попиташ.Все пак след като сте започнали е добре и да я завършите.

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 16:38 от Galina*

# 31
Мдам ... Simple Smile бях убедена, че жената е съвестна! Поздрави я от мен специално!!! За първи път срещам педиатър, който съобразява тези неща!

# 32
Значи,е точно така както предположих...Както Галина е казала 4-я прием на Акт Хиб,може да се постави отделно,така че говори с пак с педката.

# 33
Инфанрикса не съдържа ваксина против Полиомиелит и менингит.
Иначе аз съм много довална от Инфанрикс.Никакви странични реакции не е имал малкия.

Също  Peace

И аз също!

# 34
Точно сега и аз съм на вълна "ваксини"..та погледнах как сме поставяли на сина ни през 2006г (тогава Пентаксим немаше)..и се зачудих защо тогава съм избрала варианта 4 приема на Акт Хиб + реимунизация с Инфанрикс..сега ми светна Mr. Green Ей мн бързо се забравя, а бях чела сумати време за ваксини, схеми и пр.. ooooh!)
И отново ще направя тази схема Peace-тогава нямаше никакъв проблем; надявам се и сега Praynig

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 00:54 от MTV

# 35
Вчера поставиха на сина ми ваксината ДТК, която е по ЗК, но вдигна висока температура и цяла нощ сме поливали с оцет и ракия. Чак му излезе обрив на едната буза, който изчезна след като мазахме с риванол.
Та въпроса ми е:
Мога ли за трети прием да сложа Инфанрикс?
Има ли проблем, че ще е от друг производител ваксината, т.е. пак ще се получи смесване.
Много ме е страх пак да не се мъчи така или да стане нещо още по-лошо като го ваксинираме следващия месец.

# 36
На моя син също му сложих Инфанрикс.Никакви странични реакции не сме имали.

# 37
Вчера поставиха на сина ми ваксината ДТК, която е по ЗК, но вдигна висока температура и цяла нощ сме поливали с оцет и ракия. Чак му излезе обрив на едната буза, който изчезна след като мазахме с риванол.
Та въпроса ми е:
Има ли проблем, че ще е от друг производител ваксината, т.е. пак ще се получи смесване.
Много ме е страх пак да не се мъчи така или да стане нещо още по-лошо като го ваксинираме следващия месец.

Попитай педиатъра, то и на мен ми беше малко неудобно, но като ме хвана шубе си зададох въпроса, даже не ми се обиди (че някои го правят) Simple Smile

# 38
но вдигна висока температура и цяла нощ сме поливали с оцет и ракия.

Това може да ти каже само и единствено педиатър!
А за високата Т° - панадол и нурофен нямате ли, та горите детето с оцет и ракия?  Rolling Eyes

# 39
Поради липсата на пентаксим,миналия месец купихме инфаринкс и малката нямаше изобщо никакви странични реакции-дори предои да я боцнат ревеше доста истерично,а след това беше много щастлива Grinning
Боцнаха я в двете крачета,само не разбрах с полиомелита какво ще стане,дали трябва отделно да я поставяме или второто убождане беше за това,но сега като отидем ще питам обстойно.
Ваксината за менингита не е ли задължителна newsm78

# 40
Явно второто убождане е било за това, иначе боцкат само веднъж  Simple Smile
Менингита, поне тук, не е задължителен, само полиото.

# 41
Второто боцкане е точно полиото.А доколкото ми е актуално инфото,менингитната НЕ е задължителна

# 42
Разбира се, че давахме Панадол, но след панадола при 39.3 е естествено да се уплашим и да СВАЛЯМЕ температурата с оцет и ракия. Този метод го знаем от педиатри, така че не ми казвай как съм си горила детето. Така и СВАЛИХМЕ температурата, след като панадола не помогна.
Не съм убедена че педиатрите знаят на 100% всичко. Ако ги бях слушала, сега детето ми нямаше да е на 100% кърма, а на 100% адаптирано. Разбира се че ще питам и лекарката, но искам да чуя още мнения.

ТА
ако някой има мнение по въпроса дали може да се бие Infanrix след предишни два приема на ваксини, които се отпускат безплатно в болниците, моля да сподели.

# 43
ТА
ако някой има мнение по въпроса дали може да се бие Infanrix след предишни два приема на ваксини, които се отпускат безплатно в болниците, моля да сподели.

Не съм сигурна на 100%, но мисля че можеш.
Все пак нищо не пречи да зададеш въпроса си ей тук  Wink:
http://www.riokoz-sfo.com/org/riokoz_infectioz.html

# 44
МTV, благодаря за добрия съвет Simple Smile Теб те срещах в темата на януарките преди време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт