Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 16

• 44 510
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Честит празник дами   bouquet

Приятно гледане на сериала днес  Mr. Green

# 391
Cheburashka напълно подкрепям последните ти постове Hug Извинявай за отклонението и за въпроса, но на колко си години? Peace

На 30 год. съм  Hug Писала съм го в профила, но сега се загледах, че не излиза като пиша Simple Smile
Благодаря за подкрепата  Hug Heart Eyes
Винаги е хубаво да видиш, че и други хора мислят като теб  Peace

За ситуацията с работата на Ферхунде аз мисля, че не може да се сравнява тогава и сега. Поне според мен.  Thinking
Тогава Шефкет мислеше по друг начин. Като го поочука живота и той почна да постъпва нечестно.
Да го съдя, все едно да съдя себе си за това, което съм направила преди 10 год., когато съм била на друг акъл и с по-малко задръжки.
Вярно, че при него не са минали 10 год., ама толкова много неща им се струпа на това семейство, които на някои хора няма да им се случат и за 10 год.  Flutter
Така, че според мен не е справедливо да се сравнява Шефкет тогава и сега, защото човекът се е променил под натиска на обстоятелствата.  Crossing Arms
Не одобрявам само начина по който и забрани тогава да работи. Можеше да поговорят. Да й обясни опасенията си. Да каже, че не одобрява подобно нещо, ама тя да си помисли и да реши. А не така да и забранява като на малко дете.  Crossing Arms
Такава ситуация съм виждала между родител и малко дете. Майката казва "забранявам ти да правиш еди какво си", детето пита "ама защо мамо" и родителят тогава вади убийствения си аргумент "защото така казвам".  Joy Joy Joy
Та и Шефкет така постъпи тогава. Все едно Ферхунделата му е малко дете, което може да нашляпа, а не голяма жена с глава на раменете  #Cussing out

# 392
Чебурашка,съгласна съм,но вие досега видяхте ли момент,когато Ферхунде разбира от дума.Аз не съм видяла такъв.Тя обещава,че нещо няма да прави и в следващата минута вече го прави .Как да разговаряш с такъв човек,как да му обясниш,как да очакваш разбиранекато винаги излиза-като си пееш Пенкеле,кой ли те слуша...,тя си знае нейното и никога не слуша другите.Нито от молби,нито от закани,от нищо не разбира.И с това ,че се показва добра понякога,всъщност е още по-лошо,по-подло.така посява надеждата у хората,че може да се промени,че може да стане добър човек,и то го прави многократно,но по този начин всъщност още по-болезнено другите преживяват следващият й гаф.Много е уморително,супер изтощаващо ,постоянно да се обнадеждаваш и разочароваш  от някого.

# 393
  • ВАРНА
Честит празник!Имаме ли филм довечера?

# 394
Чебурашка,съгласна съм,но вие досега видяхте ли момент,когато Ферхунде разбира от дума.Аз не съм видяла такъв.Тя обещава,че нещо няма да прави и в следващата минута вече го прави .Как да разговаряш с такъв човек,как да му обясниш,как да очакваш разбиранекато винаги излиза-като си пееш Пенкеле,кой ли те слуша...,тя си знае нейното и никога не слуша другите.Нито от молби,нито от закани,от нищо не разбира.И с това ,че се показва добра понякога,всъщност е още по-лошо,по-подло.така посява надеждата у хората,че може да се промени,че може да стане добър човек,и то го прави многократно,но по този начин всъщност още по-болезнено другите преживяват следващият й гаф.Много е уморително,супер изтощаващо ,постоянно да се обнадеждаваш и разочароваш  от някого.

Дай ми пример, в който разговорите между Шефкет и Ферхунде са включвали нещо различно от "млъкни Ферхунде", "стига Ферхунде" и "ти какво си направил за мен Шефкет". Техните разговори винаги протичат по този модел.  Thinking
Според мен тези двамата са мноого различни и изобщо не стават един за друг. Какво остава да бъдат семейство и недай си Боже родители. Ама това, че те не стават един за друг, не значи, че не стават за никой.  Naughty
На Шефкет много повече би му подхождала Седефката. Тиха, скромна, вечно съгласна, без мнение. Тя направо ще го боготвори Шефкет, ако са заедно.  Flutter
На Ферхундето по би й подхождал мъж като Яман, с бизнес, с пари, истински кавалер, който знае как да се отнася с жените.  Peace
Според мен  Шефкет и Ферхунде само се мъчат в този брак, а освен себе си мъчат и хората около себе си.  Crossing Arms

# 395
А бе как да са добре Ферхунде и Шефкет,като те дори и като хората не могат да се скарат да си кажат всичко.Постоянно все някой им е до гъза.Баща му го дърпа  настрани.Е,какъв мъж е?Аз не я оправдавам Ферхундето с някой постъпки,но за това съжителство с техните ,а и да ги издържа и на мен хич няма да ми са нрави.Всяко семейство трябва да си е отделно,иначе винаги ще има кавги.Ама Шефкет хем го боли ,хем го сърби.

Приятно гледане!

# 396
# 397
Хайде, Ферхундело, на работа! Само така, Хайрие!  Laughing Laughing Laughing

# 398
Ох,много си подхождат Фикрет и Тахсин newsm03!

# 399
Абе дали като остареем ще станем такива кукумявки като Хайрието ? То като я гледам и ме хваща страх,че   влизам в години Grinning

# 400
Ох,много си подхождат Фикрет и Тахсин newsm03!
Много бяха сладки, като две гълъбчета. С какъв хубав и добър поглед я гледаше Тахсин. Hug А Джеврието остана сама на фронта, побесня отвънка, кръжеше като лешояд около вратата. Малката Дениз като видя зор, почна политиката - "како Фикрет" та "како Фикрет". Та това й било гаджето, тъй ли? Малеее, ми че той е сигурно поне 2 пъти по-възрастен от Дениз.

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 21:09 от soya-fen

# 401
Абе дали като остареем ще станем такива кукумявки като Хайрието ? То като я гледам и ме хваща страх,че   влизам в години Grinning
Да пази Господ.  #Crazy

# 402
Да пази Господ.  #Crazy

Аз съм казала на приятелката ми , ако забележи , дори и най- малките признаци ,че започвам да приличам на подобен род цинцифуции , да ме застреля , да не се мъча !!! Peace

Много ме ядоса Али Ръза - ще гледа как детето му го унижават , как страда  и няма да му подаде ръка ! ooooh! Не мога да го разбера , хич ! Crossing Arms

# 403
  • Пловдив
Той иска първо да е сигурен в нещо, тогава да действа.

# 404
Аз съм казала на приятелката ми , ако забележи , дори и най- малките признаци ,че започвам да приличам на подобен род цинцифуции , да ме застреля , да не се мъча !!! Peace

Страхотен коментар  hahaha Joy Joy Joy
Подобри ми настроението за цяла вечер, мерси gospojata  Hug

Тахсин наистина постъпи като истински мъж тази вечер. Не послуша майка си, а помоли по много възпитан начин Фикрет да му обясни за какво става въпрос. Браво на него!  Peace
Дано Фикрет успее да се намеси успешно в ситуацията с Дениз. Момичето не е толкова лошо. Просто е във възраст, в която майката му липсва особено много. Много се надявам Фикрет да успее да го спаси от лапите на онзи чичка.  Flutter
А Хайрието, тази жена наистина от ден на ден става по-зле. Колкото Ферхундето разбира Шефкет, толкова Хайрие, разбира Али Раза. Както каза майката на Джем снаха и свекърва са си лика прилика.  #Cussing out
Ферхунделката може да е зла и да наранява умишлено хората, ама казва много верни неща. Когато беше при Джейда беше права за всичко, което и каза. Знам, че не трябваше да го прави в предвид положението на Джейда, ама не излъга. За мен тя в този момент беше "будната съвест" на Джейда. За това и на Джейда така й прилоша, защото й каза истини от които много я заболя.  Crossing Arms
И коментара и за Шефкет беше верен. То, ако вземем всички дето имаме парични поблеми да се напиваме до безпаметност, всички да сме станали алкохолици досега.  Naughty
Не оправдавам по-голяма част от постъпките й, защото я водят личната изгода и интерес и злоба на моменти, ама тя поне не мълчи, а казва все верни неща. Друг е въпроса, че от другата страна го приемат много зле. Ама тя истината боли, както казах.  Flutter

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 22:25 от Cheburashka

Общи условия

Активация на акаунт