ГЕНЕТИЧНИ И ИМУНОЛОГИЧНИ ПРОБЛЕМИ - тема 5

• 114 164
  • 802
  •   1
Отговори
# 510
Момичета този тест за антителата само в Плевен ли се прави ?

# 511
Не.
Прави се в имунологичните лаборатории в София - Малинов и Св. Иван Рилски. За други места не съм се интересувала.

# 512
  • София
Момичета този тест за антителата само в Плевен ли се прави ?
Какви антитела, антиовариални и антиспермални в Иван Рилски не правят, поне преди 1 год не правеха, за Александрвоска не знам. Иначе ги правят в ин витро клиниките по принцип, освен в Малинов може и в Щерев да ти ги пуснат. Въпреки че Щерев пращат имунологичните в Иван Рилски, та не знам къде правят антиовариалните и антиспермалните  newsm78

# 513
  • Пловдив
Да -възможно е така да се чувстваш от агапурина.При мен също НК-клетките не се повлияха от тази терапия.

# 514
На мен пък от приема на Респистим плюс всичко ми влезна в норма.

# 515
Момичета, предстои ми АРТ процедура. Имам имунологични изследвания от началото на 2009. Смятате ли, че е нужно да пускам нови?
Благодаря предварително  bouquet

# 516
Да Хилда,ще ти се наложи да ги  пуснеш отново,поне при мен е така Mr. Green

# 517
Матие,възможно е да ти пада кръвното от Агапурина,аз го пиех само вечер и нямах проблем.Успех!
Хилда,виждам,че Пепапет ти е отговорила,по принцип имунология се пуска на всеки шест месеца.

# 518
Да -възможно е така да се чувстваш от агапурина.При мен също НК-клетките не се повлияха от тази терапия.

А друга терапия назначавана ли ти е?

# 519
Тенкс , Пепи и Мим  bouquet

# 520
Здравейте,момичета
На 29г. съм от Пловдив. Имам преживяни два спонтанни аборта в 7г.с и 6г.с. август 2010г и януари 2011г.
След втория по препоръка на лекарят ми д-р Даскалов направих генетични изследвания. Днес получих резултата от изследването и Ви моля да го коментирате, т.к. съм притеснена, а срещата с лекарят ми е другата седмица.
Благодаря Ви ,предварително!

Изследване на :R506Q(FV), 20210G/A(протромбин)
4G/5G(PAI), C677T(MTHFR), A1298C(MTHFR),
A66G(MTRR).
Резултат: Не се откриват мутациите R506Q(фактор V лайден, FV)
20210G/A(протромбин), C677T(MTHFR), A1298C(MTHFR),
Нормален генотип за PAI 5G/5G
Генотип G/G за A66G(MTRR).

# 521
  • Пловдив
Matie,да,назначавана ми е -с имуновенин и преднизолон преди ин витро процедура.Пила съм и Респистим плюс-нямаше особена промяна.Вливала съм и интралипид-от него пък НК-клетките се повишиха.От имуновеина единствено се понижават при мен,но никога не влезнаха в норма.Всичко е много индивидуално-аз имам автоимунно заболяване-Хашимото!

# 522
Matie,да,назначавана ми е -с имуновенин и преднизолон преди ин витро процедура.Пила съм и Респистим плюс-нямаше особена промяна.Вливала съм и интралипид-от него пък НК-клетките се повишиха.От имуновеина единствено се понижават при мен,но никога не влезнаха в норма.Всичко е много индивидуално-аз имам автоимунно заболяване-Хашимото!

И аз съм с Хашимото Sad. Притеснена съм, защото всичко останало сме докарали до добри резултати и останаха само тези Нк клетки. Дано да ми направят вливане и да се повлияят, та елиминираме още един фактор.

# 523
Здр.и аз се боря с антитела,антиспермални завишени,разбрах от имунулогичен тест който направихме с мъжът ми,сега пия ДЕХИДРОКОРТИЗОН 2х1,дано се повлият пия ги 2 месец,ако не се повлият инвитро ме очаква,защото инсеминацията не помага.Ако някой е лекувал такива антитела нека сподели ще му бъда благодарна.УСПЕХ на всички момичета и горе главите ще успеем със сигурност! Hug Praynig Hug

# 524
Да попитам и аз нещо.
Тези дни ще правя биопсия. Преди време Персенска спомена за имунологични. ..
Когато се прави биопсия налага ли се да се правят и кръвни имунологични изследвания?!
Или просто се е чудела кое от двете неща да направим?!?

Общи условия

Активация на акаунт