Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 425
  • 728
  •   1
Отговори
# 255
Трудно ми е да се боря с вятърни мелници и то задочно. Напишете в Гугъл  Revia  и ще видите, че съдържа единствено налтрексон хидрохлорид.

А относно ползата (и вредата) от него - пишите  Low dose Naltrexone  пак в Гугъл и четете...

А ако искате да видите какви клинични изпитания за лечение в САЩ се провеждат - вижте тук:

http://clinicaltrials.gov/ct2/results?term=Low+dose+Naltrexone

Преди две години, когато започнахме нямаше нито едно клинично изследване...

# 256
Б их искала и аз да се включа в темата и да запитам PinkPanther- може ли да се лекува гломеролонефрит с LDN .И ако може и аз ще пробвам. Много ще съм му благодарна ако ми отговори.

# 257
Съдейки от списъка на стр.7 би следвало да може, но нямам други потвърждения.

Специално за гломерулонефрит очаквам по-добри резултати от евентуалното приложение на протеолитичните ензими, заради способността им да разтварят отлаганията от фибронектин в бъбреците.

# 258
След 4 месеца вземане на ЛДН 4мг за моя РА като спрях метотрексата и намалявах медрола накрая много се влоших май нищо не ми помогна с всеки ден ставах по зле по болезнена навсякъде и накрая колената ми бяха толкова възпалени и хрущяха и се отказах защото имахше опастност от да износя хрущяла от възпалението а вече имам две сменени тазобедрени стави. Та се върнах на метотрексата и медрола както бях преди надявам се да се въстановя а след време може пак да пробвам. Но на този етап не можа да се получи. Успех на всички.

# 259
Много ти благодаря за отговора. Ще ходя при др Пинтош и ще видим после . Ще пиша

# 260
Здравейте  Hug
Само искам да кажа, че днес става 1г от както взимам ЛДН  Peace
За тая 1г не съм имал никакви пристъпи, не съм влизал в болници и т.н. Дай боже всеки му!  Hug
ЛДН наистина помага  Peace Но трябва и да вярваш Peace

# 261
Аз също съм с автоимунно заболяване- Улцерозен панколит. Активност в ректума. Тежко изразена псевдополипоза. Това е становището на лекаря от вчера. Бихте ли ми помогнали да прочета по - подробно за лечението с този продукт. Прегледах темата, но дали от притеснението ми в момента или от недоглеждане, не откривам информация за влиянието при моето заболяване. Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете!

# 262
От аптека се купува препаратът ReVia или Adepend -
 това ли да купя от аптеката ?
и дали ще изглеждам съмнително като питам ?

# 263
skrejanka7777 - за съжаление, нищо не мога да кажа. Не съм лекар, заболяването е достатъчно рядко и не съм чувал за него.

Ако заболяването е автоимунно, лечение с LDN би имало смисъл.

Най-добре потърси в Гугъл данни за заболяването и съчетанието от името на болестта + Low dose Naltrexone.

rush_rush - да, това са търговските наименования. В момента може да се намери само Adepend.
Не по-съмнително от няколко стотин души преди тебе.

# 264
Аз да попитам,има ли някой със Бехтерев които се лекува със LDN?и ако има такъв да сподели дали има ефект.

# 265
  • SA
Имам блистер с налтрексон за изхвърляне. От Балчик съм.  След като го подаря не искам да нося отговорност за влошеното състояние на самолекуващия се.   Купих го с цел да повлияе алергиите ми, дерматита ми, холецистита ми.   Изгубих 3 месеца в надежди.  Попаднах на кадърни лекари и изцяло съм се доверила.   
При мен налтрексон не работи. Съжалявам ...

Поне до момента няма медикамент, който да действа като панацея- т.е. да лекува абсолютно всичко. Налтрексонът  /ЛДН/ също не прави изключение и той се използва основно за лечение на автоимунни заболявания и такива, свързани с определени нарушения в имунната сиситема. Нормално е да има разочаровани, когато той не е бил използван о предназначение.

# 266
След пиене на LDN година  и половина (РА) и цветущо здраве  newsm68 реших да го спра, в резултат на което след две седмици ми се възпали коляното и отече целия крак, просто за половин ден. Не виждам друга причина, а и болката не може да се сбърка. Така че продължавам с ЛДН. Ще пиша като се оправя.   ooooh!

# 267
ІІ
След пиене на LDN година  и половина (РА) и цветущо здраве  newsm68 реших да го спра, в резултат на което след две седмици ми се възпали коляното и отече целия крак, просто за половин ден. Не виждам друга причина, а и болката не може да се сбърка. Така че продължавам с ЛДН. Ще пиша като се оправя.   ooooh!ІІ

Друго нещо вземаш ли за РА?

# 268
Крака ми се оправи след 3-4 приема на ЛДН, изненадващо бързо за мен. Пия сераптаза, вит д, рибено масло, хондриотин ,мсм, глюкозамин Q10, - в момента. Пила съм ХК, бозвели, куркума и почти каквото се сетиш друго  Sick

# 269
[b]sonyalex[/b] - страхувам се, че така няма да стане... Задължително цялата доза се пие вечер, преди лягане. Целта е да се блокират рецепторите докато спиш, иначе ще се чувстваш зле.

Практиката досега показва, че доста време се налага да се приема LDN докато (изведнъж) артрита се облекчи.

Друго важно нещо е да не се приемет едновременно лекарства като кортикостероиди или метотрексат.

Ензими - може.

afwitch Код за 5 $ отстъпка в iHerb: XIX862 animal037

Общи условия

Активация на акаунт