Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 423
  • 728
  •   1
Отговори
# 270
Цитат от fireeee:   "Аз го пия от 26-ти февруари за същото нещо  и ефект няма.  Единственото положително е,че не изпадам в депресии и съм  по-положително настроен към света. Това най-вероятно се дължи на завишеното отделяне на ендорфин ."[/color]

В тази връзка един виц: Пациент с чревно разстройство отива при лекар и сбъркал кабинета влязъл при невролога. Лекарят помислил, че има нервно разстройство и му дал успокоителни. На контролния преглед попитал пациента как е и той отговорил: -Докторе, до гуша съм в лайна , обаче не ми пука!- Надявам се разбирате какво искам да кажа!

# 271
srebris - смятам, че е задължително да пробваш алтернативно лечение, защото с досегашния метод направо и съсипваш здравето.

Според мен трябва да започнеш един курс първо с ензими и когато спрете кортикостероидите да включиш и LDN.

Паралелно с това - вит. D, рибено масло и глюкозамин/хондроитин.

Ще се уточним на лични.
Ако спрем кортикостероидите ще сме на 7-мото небе и няма да ни трябва Налтрексон. А с ензими спирането е бошлаф работа. Успял ли е някой да спре кортизона с ензими?!?!?!???

# 272
Аз ! И метотраксата и диклофенака спрях.

# 273
Аз ! И метотраксата и диклофенака спрях.
Един от стотици-печална равносметка! От колко време имаше заболяването? С каква комбинация от ензими успя да го излекуваш- тук се предлагат много? Каква е оптималната комбинация според теб? ПРодължаваш ли да ги вземаш? След колко време се оправи- спря кортизона? Просто искам да разбера къде ние останалите бъркаме и защо при нас няма резултат.

# 274
valagr не ми се пише сега всичко пак. Можеш да влезеш в профила ми и да прочетеш постовете, те не са много. Ако все пак нещо не е ясно, ще отговоря на въпросите ти.
Сега като се върнах назад и прочетох какво съм писала, установих, че преди една година (20.06) и аз съм се съмнявала, че могат да се спрат болкоуспокоителните. Не съм била права.

Последна редакция: ср, 11 май 2011, 17:15 от sonyvarna

# 275
valagr не ми се пише сега всичко пак. Можеш да влезеш в профила ми и да прочетеш постовете, те не са много. Ако все пак нещо не е ясно, ще отговоря на въпросите ти.
Сега като се върнах назад и прочетох какво съм писала, установих, че преди една година (20.06) и аз съм се съмнявала, че могат да се спрат болкоуспокоителните. Не съм била права.
Както разбрах от публикациите ти ,ти имаш късмета да си със серонегативен РА, а аз със серопозитивен, а си и доста по- млада от мен. Все-пак радвам се, че някой е успял да се измъкне от кортизона, но статистически това е много малък успех (като бройка)! Освен това ензимите на гладно доведоха до такова възпаление на стомаха(раздразнен от НСВП и Кортизона), че после нови лекарства пък за това. Въобще на по-горна възраст не се получава. Същият проблем и с куркумата, и.т.н.

# 276

Излъганата надежда е по- лоша от липсата на такава!

# 277
Много съжалявам .

# 278
Благодаря, много си  мила, радвам се за теб! Най-искрено!

# 279
Аз също не съм в първа младост ,но с ензимите успях да спра кортизона.Не, че всичко е както трябва  но се търпи.
Опитах и с Налтрексона , при мен се активира гъбична инфекция. Иска ми се да пишат повече хора ,на които е помогнал.

# 280
Аз също не съм в първа младост ,но с ензимите успях да спра кортизона.Не, че всичко е както трябва  но се търпи.
Опитах и с Налтрексона , при мен се активира гъбична инфекция. Иска ми се да пишат повече хора ,на които е помогнал.
Щом не ви се е повредил стомахът от кортизона и НСВП , и можете да пиете ензими на гладно без проблем-това е добре за вас. Какви точно лекарства вземате в момента за РА-ако това е заболяването ви?

# 281
В момента съм само на ензимите,Босвелия и Куркумин.Налагам възпалените стави с Шведска горчивка и ябълков оцет-домашен.Лекувана съм със Салазопирин,Резохин и Преднизолон.Резултата -20 кг прираст,очни проблеми ,проблеми с бъбреците,суха кожа и обриви.В момента в който ми изписаха и Метотрексат  реших ,че трябва да търся друго лечение.Спрях кортизона и след това и Резохина и Салазопирина.За стомаха преди лекарствата вземах Дианксид, може би затова  нямам проблеми.В момента от време на време вземам и НПВ.

# 282
Здравеѝте на всички.Нова  сам в тази тема.Имам псориазис от 10год.Започвам лечение с лдн

# 283
Здравеите.Никои не е писал скоро- за което много съжелявм.Вчера ми беше първата доза-1лдн цитросепт и вит. Д. Лекувам псориазис. Моля които е лекувал това коварно заболяване да даде някои сведения.Много се притеснявам да не се обостри.Моля пишете.

# 284
Да вдъхна малко надежда с едно видео, тоест поредното за LDN  http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150207744705852&oid=116433275075249&comments

Общи условия

Активация на акаунт