Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 443
  • 728
  •   1
Отговори
# 240
fireeee,  и на мен се е случвало да имам надеждата, че от утре здравословните проблеми ще се решат като с магическа пръчка, но не става. За това си иска търпение и вяра, че всичко ще е о'к. Радвам се когато някой се почувства добре и намири облекчение.  Peace  bouquet
Не губи вяра  и всичко ще се получи както трябва!!! Heart Eyes

Мери, благодаря за окуражаващите думи. До сега всички лечения съм започвал с вяра и почти всичко е водило до отрицателен резултат. Вяра имам, а сега остава и лечението да е ефективно и всичко  ще си дойде на мястото.   bouquet

# 241
Стискам палци!!!!!!  bouquet fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 242
fireeee,  и на мен се е случвало да имам надеждата, че от утре здравословните проблеми ще се решат като с магическа пръчка, но не става. За това си иска търпение и вяра, че всичко ще е о'к. Радвам се когато някой се почувства добре и намири облекчение.  Peace  bouquet
Не губи вяра  и всичко ще се получи както трябва!!! Heart Eyes

Мери, благодаря за окуражаващите думи. До сега всички лечения съм започвал с вяра и почти всичко е водило до отрицателен резултат. Вяра имам, а сега остава и лечението да е ефективно и всичко  ще си дойде на мястото.   bouquet

Трябва и огромно търпение,  Peace За резултат може да си говорим едва след 3м  ooooh!

# 243
Здравейте на всички!  Simple Smile
Не съм писала отдавна,защото май нямам твърде с какво да се похваля. От лятото съм на ЛДН -лекувам псориазис- но нещо не усещам каквато и да било положителна промяна.Старите ми плаки са по местата си , дори си имам и една нова! Реших, че може би имам кандида и пих месец и нещо цитросепт-без резултат.Не знам къде бъркам и защо не ми се получават нещата. Пия вит.Д и  рибено масло,но дали да не добавя още нещо?

# 244
Здравейте на всички. От Понеделник започнах да вземам ЛДН по 3 мг. За сега не мога да кажа че има ефект, но твърдо вярвам че ще има.
Вчера от Урвич ми предложиха отново да се явя на комисия за енбрела. Според вас може ли да се комбинират приемането на двете неща?  newsm78 ( не че е сигурно че ще ме одобрят)

# 245
Не не могат да се комбинират. Ако те одобрят и искаш да те инжектират, спираш LDN три дни преди това.

Паралелно с LDN вземай и рибено масло и вит.D.

За хора, приемаще LDN заради псориазис: Полезно е да приемат и фумарова к-на, например:

http://www.iherb.com/Cardiovascular-Research-Ltd-Ecological-Form … psules/23535?at=0

# 246
Излезе новият бюлетин на LDN Research Trust http://www.ldnresearchtrustfiles.co.uk/docs/Newsletter%20February.pdf   Peace

# 247
Пинки, обръщам се към теб защото виждам че си доста запознат по темата. Имам момиченце на 11г. Диагностицираха я на 3 годишна възраст с ЮХА(повече от 5 стави).От тогава пие кортикостероиди(в момента на Медрол) и Метотрексад.Според теб има ли някакви шансове за лечение.Запознах се с темите за лечение на автоимунни заболявания с LDN и с протеолитични ензими, но съм малко объркан.Детето вече трета година не наддава на ръст "благодарение" на кортизона и вече губя надежда.Много ще ти бъда признателен ако ми дадеш някаква насока за лечение на моето малко съкровище!  Praynig yes

Последна редакция: нд, 13 фев 2011, 13:16 от srebris

# 248
srebris - смятам, че е задължително да пробваш алтернативно лечение, защото с досегашния метод направо и съсипваш здравето.

Според мен трябва да започнеш един курс първо с ензими и когато спрете кортикостероидите да включиш и LDN.

Паралелно с това - вит. D, рибено масло и глюкозамин/хондроитин.

Ще се уточним на лични.

# 249
Здравейте отново. Искам да споделя вечев 3 месеца съм на ЛДН 4мг. И сега намалям медрола вече до половин таблетка. Обаче доста мислих преди да го почна както казах и преди бях на медрол 2 таблетки и 15мг метотрексат 5 години като постоянно лечение това бяха хубави години защото нямах болки абе все едно си бях здрав човек почтивсичко можех да правя и най учудващото утайката ми последно беше 3 най добрата за всички години. Сега от 6 м без метотрексат медрола когато го намалям усещам повече болки и ставите реагират като се възпаляват затова ме и боли всичко постоянно съм уморена и нямам сили особено в ръцете. Колената ме болят като имам в предвид че преди никак не ме боляха не мисля че за 3 месеца имам артроза и на двете колена а мисля че ме болят от това че са възпалени и от смъкването на медрола. Незнам дали въобще ще се оправят и до кога ще мога да издържа на болката и постоянното питане на хората "защо така ходиш и куцаш преди не беше така". Надявам се Като спра медрола до месец да почне да намаля и болката и възпалението и вкоченясването зад колената и надолу по прасците ако остана права повече от 5 минути и после едвам ги сгъвам и пристъпвам от вкоченясването зад коляното и надолу по прасците. Незнам задавам си въпросите дали въобще е възможно и кога да се постигне ремисия и без болка са ЛДН и РА.

# 250
Здравейте на всички!  Simple Smile
Не съм писала отдавна,защото май нямам твърде с какво да се похваля. От лятото съм на ЛДН -лекувам псориазис- но нещо не усещам каквато и да било положителна промяна.Старите ми плаки са по местата си , дори си имам и една нова! Реших, че може би имам кандида и пих месец и нещо цитросепт-без резултат.Не знам къде бъркам и защо не ми се получават нещата. Пия вит.Д и  рибено масло,но дали да не добавя още нещо?

Аз го пия от 26-ти февруари за същото нещо  и ефект няма. Предполагам , че трябва да го добавим към  http://pinch.com/skin/pshame.html. Единственото положително е,че не изпадам в депресии и съм  по-положително настроен към света. Това най-вероятно се дължи на завишеното отделяне на ендорфин .

# 251
Здравейте!
Какво ви е мнението за Райф-лечението или лечение с турманиева керамика?
Някой има ли опит с тези методи или е ала-бала?

Може и да има ефект, но аз вдигнах високо кръвно и не можах да продължа.

# 252
За да знаете с какво сте се захванали, ето ви един цитат от темата за ензимите:

didito - виж темата за лечение с LDN. Там се лекува най-лесно раздразнително-чревен синдром.

Абсурд да приемам силни лекарства,предназначени за наркомани!!!При това лекарите не знаели за това лечение,било в домашна обстановка ooooh!.И кой ще ми даде рецепта за лекарство за наркомани след като не съм зависима??Направо съм потресена от съвета ти.

... newsm78

# 253
  • София
Писала съм,каквото имам в другата тема.

# 254
Здравейте!
Няколко дни пия ЛДН с цел засилване на имунната система и УШ стимулиране собственото производство на тестостерон, дори когато си на стероиди.
Съвсем случайно се заговорих с един бъдещ фармацевт и ми каза, че налтрексона освен да ми съсипе нервната система друго не бих могъл да извлека от него?! И също, че съдържал Метадион, който бил адски вреден.
Взимам преди лягане 1мг/мл.
Бих се радвал на споделено компетентно мнение!

Общи условия

Активация на акаунт