Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 410
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
Моля ,който има положителни резултати да пише!!

# 286
Аз имам положителни резултати  Peace Пия ЛДН от 1г и 3м, от тогава до сега не съм имал никакъв проблем, да чукна на дърво!  Praynig
Проблемът ми е МС  Tired Face

# 287
Здравейте, пускам и тука, ако няко може да ми помогне поне с насока, за какъв доктор съм, освен алерголог, и ендокринолог. Имам Хашимото от 10г пия еутирох. ТSH 3, TAT 23, MAT 9
Явно имам ангиоедем, придобит. Нивата на белтъците в кръвта са леко занижени, обаче не е ясно от какво....може да е автоимунен процес, тумор........трябва да търся друг специалист, но не питах какъв......Предписа ми Цинаризин по половин таблетка и след 2 месеца да си пусна пак да се види дали дали има подобрение.
Не разбирам връзката на белтъците с алергията, нещо ми се губи. Това са изследванията:
Ако някой може да се включи  

С 1 естеразен инхибитор - 88.5  реф.г. 67-100
C 1 количествен       -0.12     реф.г.  0.18 - 0.32
С 3 комлемент           - 0.51    реф.г. 0.7 - 1.6
С4 комплемент          - 7.8     реф.г. 10 - 40

СУЕ - 7  реф.г.  <25
CRP - 8  РЕФ.Г. ДО 8

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 20:27 от MINKA

# 288
 Моля тези които са лекували псориазис нека да пишат. Стува ми се лдн не е благоприятен за това лечение.

# 289

Здравейте! Исках да попитам някой знае ли координатите на д-р Карлош Пинто от Варна?

От доста време не мога да отворя сайта му, мисля че това трябва да е сайта http://www.alphamedica.eu/.

Предстои ми ходене до Варна и исках да се консултирам с този доктор. Спомням си, че съпругата му се беше включила в този форум и затова пиша тук.

# 290
Това е сайта, аз също съм ходил при него!
Сподели после какво ти е казал!  Hug

# 291
Да, това е сайта, но не мога да го отворя. Ще може ли координати на доктора, телефони, адрес и т.н.?

Иначе непременно ще споделя после какво ми е казал.

# 292
Пробвай тук:

http://www.ldnaware.org/ldn-info/62-alpha-medica-health-centre-ltd.asp

Просто написах в Гугъл д-р Карлош Пинто и...

# 293
Аз също изписвам Карлош Пинто в Гугле, но координатите не ми излизат. И този сайт съм го виждала, но пише само здравен център Алфа-медика. Никъде не пише адрес и телефон, а нали все пак трябва да си запазя час, исках и да го питам нещо преди това по телефона.

# 294
Това е тел. 0886230335  Peace ул не помня, но ще разпитам и след малко ще ти пиша Wink спомням си че беше точно пред св. Марина  newsm78

# 295
Бул. “Хр. Смирненски”, срещу ПИКАДИЛИ  Peace от страната на болницата  Peace

# 296
Благодаря ви! Hug Утре ще се обадя на доктора, а после ще пиша като мине прегледа.

# 297
Здравейте, искам да споделя моя опит с вас и резултата който постигнах:
Диагноза- неустановена- непоносими болки във всички ставни връзки, включително и челюстта и всичко това придружено с нетърпимо болезнено схващане на мускулите и сухожилията. И така ето какво приемах от началото  на проблема, та досега:
рибено масло
витамин d
ензими-5 те вида
налтрексон- 3,5 мл
minocin-  2т. х 100 мг
zinat- 2 т.х 1000мг
Уочнявам- първо около два месеца ензимите, като серапептазата съм я пила по 30 капсули на ден разпределени на три приема.
Преднизолона го замених с антибиотика minocin и едновременно с него започнах налтрексона. m
Minocin около месец и малко без прекъсване. След това три седмици zinat. От там на сетне съм само на налтрексон и през два три дена по едно или две таблетки фламексин.
Резултатът от това лечение- възпаленията на ставите почти изчезнаха, от време на време усещам съвсем малки болки ито не навсякъде. Схващанията почти ги няма, само сутрин в много лека форма и то докато  стана от леглото. Утайка от  80 мъкната  на 32 при норма 25.
Искам да благодаря на всички, които са споделили своя опит и знания и по този начин те стигнаха до мен. Специални благодарности на Pinko.Да си жив и здрав. На всички ви пожелавам здраве, късмет и повече упоритост
 Ако имате въпроси, питайте с удоволствие ще отговоря.

Последна редакция: вт, 26 юли 2011, 21:12 от iaksel

# 298
  • SA
iaksel, поздрави за хубавия резултат! Би ли ти било удобно да споделиш каква диагноза са ти поставили? Някакъв тип реактивен артрит ли?

# 299
Установена диагноза нямам, поради простата причина, че нямам почти никакво доверие в лекарите в днешно време. По кръвни изследвания и на урината личният ми лекар се спря на инфектартрит. Опита да ме лекува с НПСВ и инжекции мелбек, но нямаше никакъв резултат. Успокои ме, че това ще си го нося до края на живота, но няма да умра от него и толкова. Тогава се взех в ръце и започнах да чета по форуми и научни издания. В крайна сметка не мога да твърдя със сигурност кое от всичките лечения е повлияло най- много, но е факт че сега съм почти на 99,9 % по- добре от това което бях. да уточня, че minocin- а не се внася в България ами го поръчвах от Гърция. Почти навсякъде в световната мрежа пише, че това е единствения антибиотик който влия добре при ревматоиден артрит идр. такива. Зината го пих защото по мое желание си направих изследване за лаймска болест, което се оказа положително. Когато обаче личният ми лекар ме изпрати в инфекциозно отделение за лечение, лекарят там ме накара да направя ново изследване в Центъра по инфекциозни болести, което бе отрицателно. И така инфекциониста ме отпрати с думите, че вярва само на второто изследване и не съм за него. Тогава започнах да се просвещавам и за лаймската болест и сама реших да си направя този курс със зинат. Дажже след три месеца имам намерение да го повторя.

Общи условия

Активация на акаунт