Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 391
  • 728
  •   1
Отговори
# 300
iaksel - Поздравления! Отличен резултат! Пожелавам го на всички.

Докато четях и аз подобно на д-р kameloth се замислих за евентуална хламидиина инфекция, дала отражение в ставите. Но дори да е имало, вече е история.

Бих добавил към другите добавки и по 400 мг магнезий дневно. Недостигът му се проявява в схващания и мускулни крампи, за каквито пишеш. Дръж ни в течение.

И една добра новина: доказано е, че LDN може да се комбинира с някои цитостатици (цисплатин), като по този начин се постига синергичен ефект при лечение на някои тумори.

До сега се считаше, че подобна комбинация е недопустима.

Съобщението:

http://www.lef.org/news/LefDailyNews.htm?NewsID=11429&Section=DISEASE

Засега съобщението коментира приложението при рак на яйчниците, но очаквам скоро приложение и при други форми.

# 301
Благодаря Pinki! Купих си диаспорал сашета 300 мг. В указанията пише по едно саше на ден. Дали ще е достатъчно?

# 302
iaksel - като изключим безумната цена, съставът е добър.

Не те агитирам, но ние пазаруваме в интернет три пъти по-евтино.

# 303
  • SA
iaksel, благодаря за отговора! Този артрит, макар и останал недокрай изяснен, си го атакувала по всички фронтове и успехът е налице. Отново, поздравления! И пиши по-нататък как се развиват нещата при теб!

# 304
Много хубави неща четох за този ЛДН и реших да опитаме и ние.Майка ми е болна от Паркинсон, на мадопар е в момента, но не и влияе добре.Ако някой може да ми продаде 1 блистер РЕВИА или АДЕПЕН, много ще се радвам, защото виждам, че е доста скъп ако се вземе цяла опаковка.А възможност за цяла нямаме.Благодаря предварително.   И да попитам нещо...някой ползвал ли е спрей за Паркинсон- казва се ПАРКОН. Ако някой има повече информация за него, моля да ми пише.

# 305
kasiem - няма убедителни данни, че LDN може да повлияе на развитието на Паркинсон. Разбира се не пречи да се опита.

Етиологията на болестта не е ясна, но по-скоро се касае за митохондриална недостатъчност, отколкото за автоимунно заболяване.

# 306
Здравейте,имам въпрос към Pink Panther има ли някакви данни LDN да е помогнал при transverse myelitis ,видях че заболяванието е в списъка?
Поздравления за труда,който полагате -за ЛДн и за  ензимите    smile3501 smile3501

Последна редакция: ср, 10 авг 2011, 11:05 от online maniq

# 307
Списъкът съдържа заболявания, които по своята етиология се очаква да се повлияят благоприятно от LDN.

Ако вашето заболяване има автоимунен характер, то със сигурност би се повлияло добре.

Влезте в Гугъл с transverse myelitis + LDN и може да имате късмет...

# 308
iaksel - като изключим безумната цена, съставът е добър.

Не те агитирам, но ние пазаруваме в интернет три пъти по-евтино.

:Моля някой да ми обясни как се пазарува в интернет!Не знам добре английски и не се ориентирах в сайта на IHERB .Само с кредитна карта ли се плаща? Как се получават пратките? В този IHERB може ли да се поръчат и други лекарства, или само на тази фирма? Някой знае ли как може да се поръчат лекарства, одобрени в Б-я които в момента ги няма тук, от чужбина? Благодаря!

Последна редакция: чт, 18 авг 2011, 15:43 от valagr

# 309
Диагнозата ми е Псориатичен артрит. От 2009 г. пия метотрексат 10 мг. седмично. Не се счувствам добре. Всички стави ме болят. Имам възпалени малки стави на крака и ръката. От метотрексата се чувствам отвратително. Не искам да продължавам да го пия. Моля помогнете. Искам да спра метотрексата но ме е страх да не стане по-лошо. Склонна съм да започна да приемам ензими но не съм много наясно с какво да започна. Също така незная хомеопатията може ли да помога в тези случай на хронични автоимунни заболявания. Много се надявам на помощ от този форум и от хора със сходни проблеми.

# 310
valagr - малко се поколебах (злопаметен съм), ама нейсе...

Всичко свързано с пазаруването от iHerb е описано и дискутирано тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=602181.0

ashkodrova - прочети историята на един съфорумец с доста близко заболяване и опита му в лечението с LDN.:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382374.0

После пак ще говорим.

# 311
Благодаря, много!

# 312
valagr - малко се поколебах (злопаметен съм), ама нейсе...

Благодаря много! Моля, не се сърди, че съм от неоздравяващите. И аз много искам да се похваля с добри резултати. Ако това стане, ще оглася целия форум!

# 313
Здравейте отново от мен! Преди време търсих координатите на Карлош Пинто във Варна и обещах да разкажа как е минал прегледа.

И така, бях посрещната много любезно. Прегледа продължи около час и половина. Направи ми впечатление, че доктора не знае много добре български, което малко ме затрудняваше, но все пак се разбрахме. Моите оплаквания са тиреотоксикоза (или хипер функция на щитовидната жлеза-автоимунно заболяване), херпеси често рецидивиращи и хронично разстройство от две години, което не се повлиява почти от нищо. Множество направени изследвания и т.н.

Доктора ми даде да държа едни електроди на квантов анализатор, който после показва на компютъра евентуалните ми заболявания. Мисля, че имаше точни попадения. Едното от нещата, че имам недостиг на пепсин в стомаха. Каза ми липса на някой витамини, предразположеност към някой заболявания.
Също така ми погледна очите, но каза, че това си е само за негова информация, като ирисова диагностика.

В крайна сметка си взех автоваксина, направена от около 10 кубика моя кръв, премесена с физиологичен разтвор (незнам дали има нещо друго в разтвора). Този разствор се центрофугира в някаква машина и след 24 часа вече е готов за започване на лечението. Разтвора се намира в една малка банка, от която може да се изсмуква със спринцовка и тя се бие подкожно. Разтвора трябва да стигне за около 50 подкожни инжекции. На вид стои червен като разредена с вода кръв. Държи се в хладилник и се разтръсква няколко минути преди да се изтегли течността в спринцовката. Изтегля се по 1 милилитър (1 кубик от спринцовката) с малки иглички. Бие се всеки ден по едно и също време.

Едновременно с това си купих от него едни лекарства, които вече не ги внасят в България- Cloridrate Levamisol (дано го изписвам правилно), което по принцип е против паразити и глисти, но когато се пие по схема два пъти в седмицата по две хапчета, което се получава по 150мг от веществото, така се пие два месеца. После се прави почивка от един месец, после пак два месеца. Това може да продължи и няколко години особено при болни от диабет и по- сериозни автоимунни заболявания до пълно излекуване.
Това лекарство по моя проверка в стар справочник действително се е прилагало за лечение на автоимунни заболявания, включително рак на дебелото черво, болест на Крон и т.н. Има го включено в лекарства за химиотерапия при раково болни. Също са правени експеримерни при деца с чести фебрилни състояния и са се подобрявали значително.
В България се е продавало под името Декарис, а иначе го има и като ветеринарно лекарство във вид на течен разтвор.

Предписан ми бе и LDN по 2 мг на ден, поради това, че може да ми се вдигне пулса, затова по-малко количество с постепенно увеличаване.

До тук става 20 дена откакто провеждам лечението, но все още без LDN и него ще го започна скоро. Все още не забелязвам резултати при мен. Имам още от автоваксината, спазвам всички условия за съхранение и използване. Но отново ме изби херпеса и останалите симптоми също. Надявам се да има ефект по-нататък.
От левамизола получавам странични ефекти като главоболие и втрисане, болки в костите и мускулите, безсилие и безапетитие всеки път като изпия двете хапчета. После, на другия ден ми минава.

Това е засега от мен, дано има ефект след по- продължително прилагане на тези средства.

# 314
Здравей!  Hug

На мен ми беше изписано същото лечение, като разликата беше в това че ЛДН беше 4,5мг  newsm78 
Но аз не се реших на ваксината,  Rolling Eyes стори ми се много опасно и той нямам никакъв лиценз за това  или някакъв документ  ooooh!
Levamisol ми стой в шкафчето но и него не посмях да пия, може би ще го пробвам  Thinking 

Много ще се радвам ако ни държиш в течение с твойте резултати от лечението  Hug

Общи условия

Активация на акаунт