Лечение на автоимунни и други заболявания с LDN (Low dose Naltrexone)

• 235 383
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Извинявайте за въпроса,но колко ви взима Карлош Пинто за прегледа и после за лекарствата?

# 316
Да, действително и на мен ми се видя малко рисковано за ваксината, но човек като се отчая и вече пробва всичко. Досега поне не мога да установя някакъв страничен ефект от нея или да ми е по- зле, но все още и по- добре не ми е. Така, че ще видим, ще я бия докрай. Вече съм на сининки по корема и малко острани подкожно.
За левамизола  поне е сигурно, че е прилагано преди официално като лекарство за регулиране на имунната система.

Относно цените. Прегледа на Карлош Пинто е 50лв. Автоваксината е 190 лв, левамизола 16 таблетки по 75мг, тоест точно за един месец е 40 лв . И LDN ако той го е изготвил по милиграми беше също 40лв, но незнам за колко капсули и по колко мг, защото това отказах да взема, имам блистер в къщи и нямаше нужда.
Левамизола видях, че го има на двойно по- ниска цена, продават го в Русия. Иначе има и ветеринарни лекарства, но незнам дали не са опасни.

# 317
ddiddi - Като изключим цената на визитата и на продуктите, д-р Пинто знае какво прави. Убеден съм, че с малко търпение ще постигнеш успех.

# 318
Дано наистина да видя разлика и да се похваля после. Ще ви държа в течение как минава лечението.

# 319
Здравейте!
Следя темата от няколко месеца имам ПА и от 2 месец пия LDN и ензими и чакам резултати. Не съм се включвала до сега, но случайно намерих информация за LDN, който се продава в разфасовка по 4,5 мг.(незнам дали това сте го коментирали, много неща изчетох може да съм го пропуснала). Не мога да се оправям по интернет скарана съм с английския може ли някой който разбира от интернет поръчки да погледне сайта и да ни каже може ли да се поръча, защото така ще е много по-лесно да се дозира. Това е сайта.

http://ozpharmacy.com.au/index.php?main_page=product_info&cP … p;products_id=103

Благодаря Ви предварително.

# 320
Погледнах офертата. Първо искат рецепта от лекар, второ струва 79 долара за 90 таблетки +транспорт: За Австралия - 10 долара, за други страни - ще видите на изхода.

В България ще платите на митницата 20 % ДДС върху левовата равностойност +3.50 лв пощенска такса.

Струва ли си, та това са 9 таблетки по 50 мг...

А, доларите са австралийски.

# 321
Почетох за LDN-а и за себе си реших ,че може да се пробва.Та търся да закупя 1 блистер,ако някои може да предложи,че 4 са си много за мен-доколкото разбрах от прочетеното  тук е и доста скъпа цяла кутия

# 322
Благодаря ти  Pink Panhter за отговора. Наистина излиза много скъпо, но ми изглеждаше много удобно, защото често пътувам и ми е трудно с разнасянето на лекарството.

# 323
Колеги, кажете ми нещо по-вече за LDN? Откъде се купува, кой го изписва? Има ли това лекарство странични ефекти? Темата е прочетох от самото начало. Има ли нещо ново? Как се е повливява до момента на хора, които имат глуморенифрит IgA?

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 17:12 от archduke

# 324
archduke - като начало - прочети стр 1 от темата. И ако все още има нещо неясно - питай...

# 325
archduke - опит в лечението на глумерулонефрит (всякакъв ) с LDN за сега няма, но имаме отлични резултати в лечението му с протеолитични ензими - с нормализация на стойностите за отделен белтък и креатинин.

Темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573790.285

Последните десетина страници...

По-точно - стр. 14...

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 18:33 от PinkPanther

# 326
archduke - опит в лечението на глумерулонефрит (всякакъв ) с LDN за сега няма, но имаме отлични резултати в лечението му с протеолитични ензими - с нормализация на стойностите за отделен белтък и креатинин.

Темата:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=573790.285

Последните десетина страници...

По-точно - стр. 14...

Откъде се купуват и къде мога да прочета повече за тези протеолитични ензими?

# 327
archduke - за ензимите има тема - дал съм я.

За пазаруването, вкл. ензими - друга тема - тук:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=605551.0;topicseen

Доста четене те чака...

# 328
  • Пловдив

sonyvarna - защото никой не си прави труда да пие ензимите както трябва - да увеличава дозата постепенно, до 5 пъти, докато изчезне възпалението. Аз само го цитирам, не съм го правил, но и РА нямам (чукам на дърво!).

това какво трябва да значи да пием по 5+5+10 на един прием ли / схемата е 1+1+2бр по 3 пъти на ден / newsm78

# 329
MAMA GALQ - моята забележка касае времето, когато серрапептазата беше само 40 000 HUT. Сега такава препоръчваме само за деца. За възрастни - 120 000 HUT.

Общи условия

Активация на акаунт