Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 645
  • 724
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Честит празник , мили майки! С пожелание за много любов и уважение! Един тематичен букет, та да си спомним близкото минало и пищните банкети!  Mr. Green

Аз пък много харесвам карамфили! Особено белите и лилавите малките миришещите   Sunglasses

# 136
  • в сърцето на един мъж...
Юле, трябва ти нещо подобно, за да обезопасиш котлона

Фокси, във фотографската тема имаше програми за възстановяване на изтрити снимки, провери, може да ти се възстановят, нищо, че е преинсталиран уиндоуса Peace
Честит празник на всички!  bouquet

# 137
Здравейте мацки   bouquet
Честит празник на всички малки и големи момичета !

# 138
  • Пазарджик

# 139
Честит празник, момичета! Да сте най-обичаните и глезени майки и съпруги всеки ден!

# 140
Честит 8ми март на всички!

# 141
Искам да ви поздравя с още нещо  Grinning
Знам , че сме го пускали много пъти , но страшно ми харесва и искам да го споделя с вас на този ден  Heart Eyes
Най-нежното нещо
  bouquet

# 142
Искам да ви поздравя с още нещо  Grinning
Знам , че сме го пускали много пъти , но страшно ми харесва и искам да го споделя с вас на този ден  Heart Eyes
Най-нежното нещо
  bouquet
Ха, Теди, аз не съм го виждала май досега, ама повечето от майките в клипа са оттук, от Кърмаческия.  Simple Smile

# 143
Фокси, във фотографската тема имаше програми за възстановяване на изтрити снимки, провери, може да ти се възстановят, нищо, че е преинсталиран уиндоуса Peace

О,мерси,ще прочета Hug Вече пробвах с една програма,ама резултата беше "да пия една студена вода и да се примиря" Laughing

Аз започнах вече много усърдно да уча италианския.Намерих в замундата едни много яки уроци.Буквално разговарям с компютъра и така научавам и запомням доста Laughing

# 144
Искам да ви поздравя с още нещо  Grinning
Знам , че сме го пускали много пъти , но страшно ми харесва и искам да го споделя с вас на този ден  Heart Eyes
Най-нежното нещо
  bouquet
Ха, Теди, аз не съм го виждала май досега, ама повечето от майките в клипа са оттук, от Кърмаческия.  Simple Smile
Хехе, не знаех  Grinning Супер  Peace

# 145
ЧЕСТИТ ОСМИ МАРТ, МИЛИ МАМИ! ЖЕЛАЯ ВИ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ДА СТЕ НАЙ-ГОРДИТЕ МАЙКИ НА СВЕТА!

# 146
  • окр Пазарджик
Здравейте мами!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК !!! НЕКА СЕ СБЪДНАТ ВСИЧКИ НАШИ ЖЕЛАНИЯ !!! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВСИЧКО ОСТАНАЛО ЩЕ СЕ НАРЕДИ!!!

Искам да ви питам , на някой бави ли се обезщетението от НОИ? Моето никакво го няма за януари  newsm78

# 147
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДРУГАРКИ,НЕКА БЪДЕМ ЗДРАВИ И ОЩЕ ПО-РАБОТЛИВИ.
 Joy Joy Joyден на работничката,а вие ми сте се захвърчали любов да получавате...и цветя...да бе да,марш на полето и какви подаръци какви 5лева hahaha

Да ви кажа аз баш-алхимика какво цвете ми подари,те такова,сама си го купих Joyи то вчера,той днес е на работа от 7 до 22 та няма да може да ме ощастливи и вчера ми даде пари да си купя сама цвете hahahaегати майтапчията.Ама ми е много хубаво зюмбюлчето,така де,няма да се изхвърлям,а рестот в джоба за фонда и аз съм човек Wink

Сега сериозно,Фокси,много е кофти това със снимките,аз се застраховам двойно,качвам ги всичките в снимка.бг и на външния хард.Не за друго ами и ние така преди време затрихме много яки снимки,още ме тресе яд като се сетя #Cussing out

Май нямам друго за казване,до нови срещи и останете си със здраве Heart Eyes

# 148
Честит празник, момичета! Много, много обич, щастие и милион сладки, малки целувки от слънчицата ви!!!  bouquet

# 149
  • София
Честит празник на всички жени - майки или не, жените сме по-важната част на обществото Wink

Маринка, хубав ми се вижда фотоапарата, но и на теб ще ти препоръчам да се конултираш с фотограф...

Общи условия

Активация на акаунт