Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 667
  • 724
  •   1
Отговори
# 150
Гея, дай някаква връзка с този раздел от майтойс- щото не мога дори да стигна до там с моя немски , който ми е колкото китайския добър.

# 151
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА!  bouquet
Фокси,аз си възстанових изтрити снимки със Recuva.Опитай с нея Peace

# 152
  • в сърцето на един мъж...
Гея, дай някаква връзка с този раздел от майтойс- щото не мога дори да стигна до там с моя немски , който ми е колкото китайския добър.

Юле, тук разгледай - http://www.mytoys.de/Sicherheit/KID/de-mt.ba.ca02.13/

# 153
Честит празник мили мами   bouquet

# 154
  • София
Честит празник мами, нека всичките съкровища(и малки, и големи) много, много да ви радват и обичат.

# 155
Честит празник, момичета!
Пожелавам ви да бъдете чакани като пролетта, желани като лятото, богати като есента и красиви като зимата!

# 156
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЙЧЕТА!  bouquet
Фокси,аз си възстанових изтрити снимки със Recuva.Опитай с нея Peace
Обичам те,обичам те Hug Mr. Green
Ужасно ти благодаря!! Направо не мога да повярвам!!!!!!!!! Всичко си възстанових..ВСИЧКО!!!
Леле,кажи си адреса да ти пратя почерпка Hug

# 157
Браво Фокси Hugа дали може нещо което го няма от 3 години да се върне??? Rolling Eyesсъс сигурност не newsm45

# 158
Браво Фокси Hugа дали може нещо което го няма от 3 години да се върне??? Rolling Eyesсъс сигурност не newsm45
Незнам,Миме,но можеш да пробваш.Скокни на скайпа да ти пратя програмата...

# 159
  • Пловдив
Фокси,браво-представям си колко се радваш

# 160
Момичета на брат ми бебока не е ходил по-голяма нужда 3 дни(а той е на 40дни) и са се видели в чудо,напъва се горкото и нищо.Айде извадете торбата с вълшебствата(тея дето ви тормозеше запека Mr. Green) и ми споделете опит различен от лекарство HugМного ще съм ви благодарна,че на мен Мая си ми а...е както трябва и не знам трикчета Whistling

# 161
  • Пловдив
Миме,ако майката е на кърма,да яде разхлабващи неща-сливи,круши,овесени ядки,медовина.Масаж на бебешкото коремче.Масаж с памук,напоен в топла вода на ануса.Номера с термометъра е безотказен,но сякаш е крайна мярка.

# 162
Ели, номера с термометъра не е станал Confusedгоркото дете,аз се сетих за памука,те сега го пробват да видим .

# 163
Фокси прати ми и на мен тази вълшебна програмка  Praynig Да си я имам , че с мойта щайга не се знае кога ще изпищя  Rolling Eyes

# 164
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! ДА СТЕ ВИНАГИ ОБИЧАНИ И ЩАСТЛИВИ!
Благодаря на всички за стиснатите палци - има ефект поне за сега - едната от лошите диагнози не се потвърди! А иначе не че другото не е сериозно, но ако мине добре операцията всичко ще се нареди!
така че да се радваме всеки ден на това, че децата ни са живи и здрави и ние та да ги гледаме! Всичко друго минава и отминава и е бял кахър Hug
Лека вечер, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт