Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 674
  • 724
  •   1
Отговори
# 165
Миме, ако бебето е на кърма, ако не изпитва видим дискомфорт, ако аките са меки (като излязат), ако са в обилно количество, ако бебето пишка достатъчно може и по седмица да не ака без да е проблем! Точно около 40-тия ден се получава такава голяма промяна- от много пъти на ден бебетата изведнъж започват да акат по веднъж или дори през няколко дни, нормално е!
Иначе- ако е на кърма бебето да пробва майката да яде овесени ядки, круши и т.н. разхлабващи (за мен овесените ядки са най-ефективни), както Елфита е писала. И- може малко странно да звучи но много помага да изхождат бебето с подканващи звуци- в ЕБХ темата имаше доста бебета, които взеха да се отчитат всеки ден, а преди това акаха през седмица. Също- вече са ти писали за масаж на коремчето (по посока на часовниковата стрелка), притискане на крачетата към коремчето, "каране на колело" и евентуално- капки "Био Гайа" или друг пробиотик подходящ за бебета Simple Smile

Инесита, дано всичко да се развие възможно най-добре!

# 166
  • в сърцето на един мъж...
Момичета, овесени ядки не е добре да се ядат, когато се кърми толкова малко бебе - връщат коликите и водят до слуз в акото.
Сок от круша, масаж, сливи...

# 167
Добро ви утроо  Whistling

Инеситка,   bouquet  Praynig Hug

Миме, сушени сини сливи също имат такъв ефект за кърмата, леко разлабителен  Simple Smile Аз Руси и Дарко само с масажи съм ги оправяла.

Малко off, ама има един водещ на времето по бтв, който толкова много ме забавлява, че не спирам да се смея, докато го гледам  Joy hahaha Вчера обясняваше как циклоните идват на върволица и се нижат един след друг  Joy hahaha Много е сладък тоя човек  Laughing И като съм тръгнала за водещи да говоря, преди тежките следобеди ги облекчавах със Светльо от ХИподил, който водеше едно предаване "Точно така". Много беше недодялан милия, ама добре му се получаваше. СЕга са турнали там Орлин от "КАфе" и животът вече не е същият newsm78 Rolling Eyes

Дайте идея за някое готино филмче, че нещо се поизчерпах. Аз последно гледах From Paris With Love и ми хареса, особено ролята на Джон Траволта  Mr. Green

# 168
  • Пловдив
Добро утроооо

вали сняг,но ние сме ентусиастки и след 30 мин тръгваме за Метро

Инесита, Praynig

# 169
Добро утро
Яна, мерси ,че се включи,да на кърма са,ще предам каквото трябва Grinning
Инесита, радвам се,че палците помагат Hug
Гал, ти пък мен разсмиваш рано сутрин hahaha"циклоните идват на върволица и се нижат един след друг "
Хубав ден на всички  Heart Eyes

# 170
  • София
Добро утро и от нас Simple Smile

Аз вчера пропуснах лекциите заради снега и гадния вятър, днес сигурно пак ще е така като гледам, ама кухнята не се пропуска Simple Smile)))

Галче, този ни е любимият ТВ водещ и на двамата с мъжа ми, говоря ти точно за този от "Времето", дааа, всяка вечер от доста време насам ни оправя настроението със страхотния си ентусиазъм, много е добър, наистина Simple Smile))))

# 171
  • в сърцето на един мъж...
Гал, ако искаш комедия ето това Tooth Fairy - но не знам от къде може да го свалиш.

# 172
Гал, ако искаш комедия ето това Tooth Fairy - но не знам от къде може да го свалиш.

може от тук  Mr. Green

# 173
Привет от и от зимна Варна  Peace
Баба ти Марта така се е развилняла, че ме е страх и на балкона да изляза да не ме издуха. Не знам циклоните дали се нижат един след друг ама май ветровете са си чукнали срещичка тук и както се казва " си правят деца "  . Няма мърдане  Confused
Този водещ и на нас ни е любимия- голяма е скица  Crazy
Теди, Гея, благодарско за идеята за филмчето. Изглежда интересен. Само да заспи дивия звяр и ще си отделя време за разпускане Simple Smile

Не знам и при вас ли е така, но моят мъник е като лепнат за мен. Щом ме види да се загледам в ТВ-то или да си върша нещо на компа и почва да ми се вре в ръцете, да полягва в мен и т.н Абе по цял ден е в/у мен и ме терори  Joy Понякога ми изнервящо- има и баща в крайна сметка да се катери и по него  ooooh!

Оставям ви, че имаме код кафяво  Whistling

# 174
Здрасти, здрасти! Не съм ви чела назад, само 2-3 поста, но ще наваксам. Нещо ми е доста скофтено напоследък, уж няма конкретна причина, но....всъщност има сума ти дребни неща....
Галче и аз много му се кефех на Светльо от Хиподил. Добре се справяше, а тоя Орлин ми е определено антипатичен и предаването не е същото. По мое мнение той си е един връзкар, дето го лансират по разни предавания и ТВ-формати  я като участник, я като водещ, я като жури, само и само да взема човека хонорари  Crossing Arms , че е криза все пак, а музицирането се оказа, че не му върви в крайна сметка, въпреки че "спечели" участие на Евровизията преди 2-3 години  Twisted Evil
Инесина, радвам се за добрата развръзка за сега! Дано и операцията е успешна.
Да ви споделя и при нас едни подобни новини. Вчера се обаждам на свеки да и честитя Осми март, а тя страшно притеснена ми каза, че отива да си взема снимка от болницата - открила си бучка на гърдата. По-късно говорихме пак и каза, че ще я пращат в София на операция най-вероятно. Не можело да се види от снимката точно какво е образуванието  Sick . Моля се да се окаже доброкачествено и всичко да е наред.  Praynig Тя е много свестен човек.

# 175
  • София
Инесита, Доне, стискам палци всичко да е наред  Praynig Praynig Praynig

# 176
Привет и от нас.
4erveno6iika-дано всичко със свекърва ти да е наред  Hug
Ние вчера бяхме на консултация-10 кг.77 см.биха ни и ваксината и сега ще чакаме, дано няма странични ефекти, порева си малко, но бързо й мина.
Но вече направо съм вдигнала ръце с неяденето й, незнам какво да правя, за 2 мес.е качила 200-300 гр, защото не съм игурна, че точно 10 кг, защото ни мериха на големия кантар.Знам, че е добре, и сега ще качва малко, но не ме питайте с какъв зор й слагам нещо в устата и то не каквото трябва, вчера за цял ден сме изяли две половинки каша от бурканчета и една филия сух хляб, днес половината супа на обяд и това е и то за 30 мин..
Оплаках ви се  Laughing
Сега ви пожелавам хубав ден  Hug

# 177

може от тук  Mr. Green

Ей, железни сте  Hug

Червеношийка, мисли позитивно! Щом е открито навреме, значи има шанс да се оправи, дори, не дай Боже!!!!! да не е доброкачествено Sad

Зитка, децата имат много добри инстинкти за оцеляване, ако има нужда от повече храна - ще яде. Важното е да е жизнена и да изглежда в добро състояние Simple Smile

Виви, и ние сме така, точно така, само че всяко мое откъсване за секунда е придружено с рев и мятане по земята. Какво е това чудо - не знам. При Дарко имаше подобна фаза, но доста по-леко мина Sad

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 14:33 от GALL78

# 178
Тук времето е супер за разходка и ние се възползвахме. Ето и пресни снимки.

Направих и клипчета, но ще видя дали ще мога да ги кача някъде и да ви ги пусна  newsm78

Инесита, Червеношийка, имате и нашите стиснати палци за добра развръзка на нещата!  Praynig

Оставям ви, че хуната заспа след разходката и ще гледам да поработя малко, че и тук проблема с катеренето върху мен, върху масата, върху компютъра е на дневен ред.  ooooh!

Последна редакция: пн, 22 мар 2010, 00:31 от Mia66

# 179
Ей, Мия, гледам возили са те и искрено ти завидях. Отколешна мечта ми е чаветета да ме бутат, а аз завита до брадичката кротко да спя.  Twisted Evil Ех!
Ние днес имахме час за преглед в болницата и едвам се добрахме. Обадих се сигурно на 5-6 таксиметрови фирми, докато ми пратят кола и вече щях да се моля, ама слава Богу не стана нужда.  Rolling Eyes Някакво вирусче сме пипнали явно с хрема и зачервено гърло. Т.е. Ралица още не е сварила да го зачерви, ама натам върви. Каза да следя за температура, че с това се отличавал вируса. И да се моля да не се влошат, че от утре лекарите са в стачка и не се знае кога ще работят.  Crazy При това положение явно ваксината ще се отложи, защото до 18 март няма да имаме десетина здрави дни.  Rolling Eyes
Аз тука искам да кажа, че и аз не съм добре, и ако не оздравея до четвъртък ще ме извините, ама няма да мога да дойда на срещата. Embarassed Гласът ми се губи, тъй че няма да мога да пея, бира също няма да мога да пия, че е газирана, нямам никакво обоняние, което може би е добре, като се има предвид храната в Лъва.  Twisted Evil Абе, ще видим, ама може и да се чупя този път, сори!
Зитка, ние пък ядем като за цяло село китайци, ама нъц!- на последната консултация нямаше и 9 кила. Срам ме е да кажа, ама вече от всичко си опитва. Види ли, че някой яде нещо тръгва от другия край на стаята с едни протестни викове и започва да се опъва на краката му, а като и дадеш чак премижва от кеф. Сама си въведе следобедна закуска, като замени кърменето с бисквитки или пресен плод(веднъж даже с кроасанче с тортен крем  Blush).
Червеношийка, Инеситка, стискам палци!
Искам вече да е пролет...  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт