Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 677
  • 724
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Ламтурник,лекарите ще стачкуват,но ще приемат спешни случай,поне така разбра аз

ако не-в частните клиники ни е надеждата

# 181
Здравейте,
влизам на бързо само да напиша, че сме добре. Мира проходи преди десетина дни и вече обикаля на всякъде сама. Аз имам много работа. Работя от къщи, понякога сама, друг път майка ми идва да гледа Мира и така... Много ми е мъчно, че не нямам достатъчно време и не съм в час със случващото се, ако денонощието беше 30 часа, сигурно щях, но уви. От другият месец тръгвам и на английски и тогава вече не ми се мисли  Rolling Eyes Ще се опитам да прочета нещо, но не знам да ли ще успея.
Целувки на всички

# 182
  • Пловдив
dessita_i ,честити ходещи крачета

# 183
Elfi  един въпрос към теб,изплатиха ми от нои последната сума до 410 дни,която изтичаше на 13.02.,сега ще получа ли друга сума за останалите дни от февруари,ако да кога и дали всеки месец ще получавам на една и съща дата или ще се променя според зависи.Извинявам се че те питам тук. Embarassed

# 184
Привет от мен. Hug
Да се оплача и аз от гадните вируси,Вики е болен от петък,червено гърло,температура,кашлица и жестока хрема.  CryПие АБ и днес е много по-добре ,но все още се мъчим с хремата,особено през нощта Sad.Днес му направих капки с лайка и мед,надявам се да има ефект.Мислех утре да го водя на проверка,но и в Пз ще стачкуват,макар че утре ще си получат парите,доколкото разбрах.
За апетита-направо съм вдигнала ръце,от месец някъде е цяло изпитание за мен докaто се нахрани.Надявам се като оздравее да се оправи положението.
dessita_i ,браво на Мира.
Mia66 ,много сладки снимки,шейната ви е страхотна,сигурно лесно се "управлява" в снега.Нашата е от класическите,дървени шейни и днес се опитахме с каката да се повозим,но е доста дълбок снега и не успяхме един метър да направим.
Фокси,радвам се,че си успяла със снимките. Simple Smile
Червеношийка, Инесита,  Hug Hug Hug
Лара,какво стана с триколката,купихте ли?Ние още не сме,сигурно ще вземем другия месец.
Ето една снимка от градската градина в Пз

Последна редакция: вт, 09 мар 2010, 18:18 от lori_v

# 185
Ламтурник,лекарите ще стачкуват,но ще приемат спешни случай,поне така разбра аз

ако не-в частните клиники ни е надеждата
Елфи, няма да приемат- имало си спешни центрове. И тъй като в спешния център не са педиатри, ние ще разчитаме или на старата ни педиатърка, която вече не работи по ЗК, или на нашата с мъжо лична лекарка, която е приятелка на майка ми и знаем че няма да ни откаже. Да не дава Господ, де... Rolling Eyes Аз, доколкото разбрах, най не са им само с пари свързани исканията. Както и да е, според мен всеки е в правото си да стачкува, дано успеят и дано не трае дълго.  Peace

# 186
ЧЕСТИТ 8 МАРТ МИЛИ ДАМИ  Hug Hug Hug

Пожелавам ви да сте здрави, винаги чаровно усмихнати,  изпълнени с много положителна енергия  и радостни емоции,
бъдете най-красивото цвете и неугасваща обич за любимия мъж до вас
и най-прекрасната любяща мама  в сърцето на вашите сладки дечица !!!

вчера не успях да се включа за съжаление, понеже имахме проблем с мишката на компютъра, блокира и ми спря работата на компютъра, явно беше време за смяна, та днес вече сме с нова.

Фокси, благодаря ти за поздравите за рождиния ден на Дани  Hug
във връзка с новите снимки искам да те питам само дали си получила на мейла нашите снимки, аз ти пратих 2 снимки миналия месец когато ставаше въпрос за обновяването, но в случай че не си ги получила, моля те да ми пишеш за да ти пратя отново  Wink

Честито на проходилите крачета, смело да вървят напред и както се казва - "Най-голямата победа не е в това никога да не падаш, а да ставаш и да продължиш всеки път, когато се случи да паднеш"

Зитка, честито за прощъпулника, малката Жанет е много чаровна и сладка   love001

# 187
Привет, уча листовки, пия винце и реших да се вмъкна замалко тук. С Ивето се "засичаме" в "страстната" тема за детските градини.
Както ви писах и предния път, бачкам също така, както и карам шофЕрски курс ... мани-мани...
Ще пратя снимка за колажа ей сегинка на Фоксунка, че Михеле пак е пораснал, но за сметка на това още не е проходил  Joy
Завиждам ви за срещата, ееех, купоннн...
Снимките на дечицата пак са много сладурси, а заглавието мноо ма кефи

Ето нещо и от нас:

# 188
  • София
Ей, верно много е пораснал Михеле! Много е готин!

Червеношийка, имаш стиснати палци и от мен!

# 189
Червеношийка - напълно те разбирам и ти стискам палци! дано наистина да е нещо доброкачествено и всичко да е наред!
Аз днес съм много щастлива - Пепчо проходи LaughingАз се позабавих в работата, отивам да го прибирам, той горкия останал последен в яслата и ходи след една лелка и гледа да я хване за престилката hahahaВкъщи обиколи цялата къща около десет пъти, но аз бях виновна защото го примамвах като домашно кученце с една голяма тенджера JoyТой си умира за различни съдове, сигурно защото си мисли, че вътре има ядене Laughing!Утре ще ни е прощъпулника и после ще пусна снимки! Вече горе-долу хванах края на темите и ще се опитвам да се включвам по-често!
Пак благодаря на всички, че ни мислите и наистина вярвам, че стиснатите палци подействаха!
Лори, дано Вики бързо се оправя! Hug
София ще си позволя да ти отговора на въпроса, а ако бърам нека Елфита ме поправи (аз съм счетоводител, но не съм ТРЗ)! Ще си получиш и остналата сума след 13.02, но сигурно накрая на месец март някъде! От сега нататък ще си получаваш пак паричките всеки месец, но не в началото на точно определена дата , а към средата или края на месеца! От НОИ изчакват работодателя да подаде една декларация Д1, за да видят всеки месец да не би да си се върнала работа, после си обработват нещата и ти ги превеждат! Поне аз така знам!

# 190
Здравейте мацки   bouquet
Днес успях да си сваля снимките от фотото и реших да ви покажа две клипчета  Grinning

Ето кой ми носи вестника  Mr. Green
Ева носи вестника Simple Smile

Ева много харесва новите адреналинки и винаги танцува с тях  Laughing (извинете за качеството , но е снимано на лампа  Rolling Eyes)
Ева танцува Simple Smile

А ето така гледаме рекламите  Mr. Green

Цветиии моля те не разбивай прекрасния ни дует  Praynig До четвъртък да си се оправила  Naughty
Моля всички , които ще идват на срещата да се преброим  Praynig засега сме Юлето, Цвети, Ками, Дани, Деси,Меги,аз и една приятелка дано не пропускам някого  newsm78 Очаквам все пак потвърждение за да не се окаже , че съм сама  Whistling
Остава за 19 ч. на 11.03 , четвъртък
Не позволявайте на баба марта да ви уплаши с лошото си време  Naughty

# 191
Много сладка тази Ева пу пу . И Ема се кривунди като гледа адреналинките Simple Smile Осигурихме им заместнички след 20-тина години  Laughing
И Теди, брой и мен за 11-ти ще успея да се класирам този път  Party

Лекичка и мекичка на всички

# 192
Здрвейте и от мен,аз да се похваля тихичко,Александра вече втори ден яде и спи в яслата,и сътрин плаче много малко,докато се разделим,дано занапред да става още по лесно Praynig.
Инесита благодаря ти  bouquet.
Честито на проходилите деца smile3501
Засега толкова от мен,пожелавам ви лек и усмихнат ден,колкото и да е гадно времето навън Sad

# 193
Привет сладурки!
София, много се радвам че Алескандра започва да се адаптира в яслата Simple Smile
Червеношийка, Peace
Гал, за водещия на времето -подозирам,че говороиш за Емил Чолаков - мен пък много ме дразни този човек. Всеки път като го видя и се чудя как може да има толкова недодялан език един водещ.

# 194
Извинявам се за двата поредни постинга, но току що ми изпратиха снимки от едно бебешко парти-да ви покажа как се чувства Ралица:

Общи условия

Активация на акаунт