Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 639
  • 724
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Не искате да си кажете дали сте получили детски за Февруари и това си е!  Crossing Arms

аз детски не получавам,но момичетата,с които се виждам не са получили.стана им навик да ги превеждат накрая на месеца и сигурно и март ще е така

времето е доста топличко-разходихме се,изморихме се-сега бубата ще спинка,че довечера сме на рожден ден на племеницата

# 646
dobar den!izvinqvam se za latinicata,no pak mi se s4upi kompa. Sled malko 6te tragvam za stara zagora.6te bada v mola ot 17 do 20 ili 21h.  0886646246e nomera mi.utre sme v plovdiv,6te pi6a dopalnitelno

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 15:38 от kamelllia19

# 647
  • София
Добър вечер, днес беше страхотен ден, ние си направихме една непредвидена разходка в Южния парк и май ни хвана слънцето, имам предвид най-вече мен и мъжът ми, сега сме червени и уморени Simple Smile)))

Ето и малко снимчици:

# 648
Завърнахме се от дълга разходка днес. Супер беше времетооо. Искам вече да е такова всеки ден.  Simple Smile Бяхме в южния парк и съм почти сигурна, че видят Толо с Ралица, но много бързо се разминахме и не се обадих  Embarassed
Ха-ха Ива писали сме по едно и също време. И ние бяхме поседнали на същата площадка преди да си тръгнем, на която сте правили вие снимките. Беше към 18:00. Дали и с вас не сме се видяли....

# 649
Здравейте и от мен Hug

Отдавна не съм писала,но с две ходещи човечета ми е почти невъзможно да седна,камо ли да се задържа повече време на компютъра. Тези дни и много разходки правим и почти не се прибираме.
Айде няма да се оправдавам....Съжалявам! Не съм ви чела,но тази вечер ще наваксам..надявам се Rolling Eyes Решила съм,че ще стоя до късно и ще ви чета,че много неизвинени имам вече Blush

Знам,че е нагло от моя страна,защото съм отсъствала прекалено много,но ще ви пусна снимчици от днес.И без това отдавна не съм се отчитала със снимки.
Сега готвя,но по-късно пак ще се включа...
Липсвате ми Sad

# 650
Зитка, писах ти ЛС, ама чак после се усетих че братовчедка ти си мисли че няма кърма!!! А гърдите и са напрегнати именно от слизането на кърмата! Проблема е само да потече, явно рефлекса на потичането не се задейства добре, или бебето не успява да изсуче всичко, тя не успява да цеди! Но КЪРМА ИМА!!!! Дано междувременно проблема да е решен!

Фокси, какво нагло бе, тук и майка, която никога не е писала да мине и да пусне 20 снимки пак всички ще и се зарадваме, никога не ми писва да гледам снимки на сладки дечица  Grinning

# 651
Привет и от мен,нас,ние ви,те..........много съм изморена,но удволетворена Laughing
Днес открихме сезона на моторите,бяхме в Пловдив цял ден Embarassedне се обадих,но бяхме 100 говеда с ревящи машини,кръчма,гребна база и обратно към Софето.Времето беше фантазия,изкарахме си жестоко Grinning
Ето малко снимки и от нас.
Мая взима завой Mr. Green
ей това червено как му е лепнало на мотора
леле колко е вкусно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Наде,спешъли фор ю,искаше корем на ти коремище.  Mr. Green

# 652
  • София
Завърнахме се от дълга разходка днес. Супер беше времетооо. Искам вече да е такова всеки ден.  Simple Smile Бяхме в южния парк и съм почти сигурна, че видят Толо с Ралица, но много бързо се разминахме и не се обадих  Embarassed
Ха-ха Ива писали сме по едно и също време. И ние бяхме поседнали на същата площадка преди да си тръгнем, на която сте правили вие снимките. Беше към 18:00. Дали и с вас не сме се видяли....

Хехе, Десита, ние бяхме на полянката от 13 до към 15:30, Стани си игра, спа, мрънка, мъжът ми и той поспа малко, хапнахме, абе..само одеалото не си бяхме взели, ама не го бяхме планирали така, то аз излязох сутринта със стани на разходка из квартала, мъжът ми спеше, че снощи се прибра късно от път, но като стана мина да ни вземе и така се озовахме в Южния парк, постояхме от 12 докъм 16:30 и така Simple Smile

# 653
И ние си прекарахме страхотно следобеда.Дядо Вальо се обади за 5 мин.да сме облякани и със стегнат багаж и отпрашихме на вилата.Малкия гони кучето(каракачанка на 5 месеца),опита се да погали котката,писукаше и викаше от кеф на кокошките и петлите.А ни каниха на разходка до гребната и зоо-то,но ние си посетихме нашето.

Миме,Мая какъв превоз ползваше  newsm78
Онзи ден един пичага кара около 1 километрър на 1 гума и то в пиковото време.Много му се накефих,а другите бибкаха,че беше в бързата лента  Laughing
Изглеждаш страхотно,даже в профил  Peace Hug

# 654
  • Sofia
Ауууу, че ни е хубава тематаааа Simple Smile)) Цялата в снимки на прекрасни пораснали дечица! И ние днес се разходихме добре, видяхме слънчицето, то ни видя нас, абе екстра! Simple Smile И за илюстрация колко много работа свършихме днес, ето:

# 655
ААААА ето от къде и Мая се е научила да си бърка  в носа,и в моя Joy

а ето на какво я уча Аз  Mr. Green

# 656
Ех, Миме, кат ти завиждам за разходката с моторите, много ги обичам.
А за последната снимка - е сега вече ще бъдеш пребита с камъни  Mr. Green

# 657
Няма се карате на Мимето,нали не е дала огънче още hahaha

Коте,страхотна е снимката с търсенето на съкровища Simple Smile

# 658
Хихихих, ако и метнем по един от тия мисля , че ще е доволна даже  Mr. Green

Миме верно вие как се добрахте до там  newsm78 няма да е с мотор  Thinking А пупата ти е много сладка  Heart Eyes

# 659
  • София
Явно днес всички сме си изкарали страхотно по паркове и градинки Simple Smile Друго си е да е топло! Снимките ви са страхотни, всички февруарчета са пораснали и са станали още по-сладки!
Адашката, екстра си в профил (и в анфас де Simple Smile ).
Айде малко снимки и от нас.

Общи условия

Активация на акаунт