А дори и да се преборя смятам вс още да не използвам паста за зъби. Колкто и да е "безвредна" това според мен си е чиста химия.

Раде, момичетата са ти казали какви храни да даваш. Ако искаш се допитай до друго мнение на специалист за яйцето. Дано наистина с този курс на лечение нещата да си дойдат на мястото.
Моето дете днес пак не беше много добре. Толкова различно и нехарактерно се държеше, че чак се плаша.
Забрах го от яслата и отидохме на гости у ляля му, за да си поиграят с братовчед му, който е с 9 дни по-голям от него.
Друг път, като ги съберем Йоан адски мн му се радва, постоянно го прегръща, целува, просто много е свикнал с него.
Днес не поиска да му обърне абсолютно никакво внимание. На няколко пъти само се сблъскаха преминавайки един покрай друг, като племеникът ми се разплака /той прави така обикновенно/ , а Йоан поседя малко на земята и той се разплака. Досега никога не е реагирал така, по-скоро се смее или става и продължава.
Разреваваше се почти от всичко, дори, че му взимаше играчката. А и на това до този момент никога не е реагирал, които й да му вземе нещо./ става въпрос за деца/
След това легна на дивана до мен и лежа един час без да мръдне. Нито звук, нито стон, нито движение.
В началото си помислих, че му се спи. Въпреки че сестрата ми каза, че той е спал около 30 мин сутринта и около час и нещо след обяд. Той не е от най-поспаливите и ако беше спал толкова няма как да му се преспи в 6 часа. Мерих му температурата , беше 37,1.
В един момент излезнах от стаята , за да отида до тоалетна. Той се разплака доста , леля му го гушна и каза, че идват и те. Аз в тоалетната, те на вратата и той продължава да реве. Плака докато не го гушнах.
Много ми е притеснено, това което виждам не е моето дете. колкото изморен, недоспал и раздразнителен да е бил, дори когато имаше супер висока температура никога не е лежал така.
Мислите ли, че могат да поскриват в яслата някакви неща от мен - кто например, че плаче повече или че не спи достатъчно?
Исками се да поговоря с тях за тези неща и да им обясня, че ако става нещо искам да знам. и това че той не успява да спи там или плаче няма да го отдам /поне на този етап/ на тяхната небрежност или немърливост. Не знам как да постъпя и какво да кажа, за да не ме възприемат като някоя майка истеричка. Но в същото време си мисля, че ако наистина прекриват някакви факти и аз си мълча те ще продължават и занапред.
Софи, Гал, inesita, и всички други минали по този път промениха ли се в началото децата ви като тръгнаха на ясла/градина? колко време продължи това, след като се адаптираха нещата дойдоха ли си на мястото.
Утре се уговорих с едната мацка дето снима да го снима в студиото й и сега се притеснявам как ще издържи и няма ли да се разстрои. тя ме предупреди, че може да има и друго детенце с родители евентуално, защото това все пак са бебчета и не може да се предвиди предварително колко ще отнеме снимането.
Не знам дали да й звънна и да я помоля да се разберем за по-късен час, в които ще сме сами , за да не се притеснява.
А може утре пък да си бъде както преди. Уф, не знам.
Съжалявам че пак ви товаря с мойте драми, но ми е много криво и объркано.
zitka, честито ви бебнце

Съгалсна съм с мнението на Гея за капките. Пак от УНГ знам , че ако се наложи да се капят каквито й да е било капки в нослето не трябва да се продължава с тях повече от 4 дни.