Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 637
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро Hug
Раде, за съжаление аз и пчеличката аси бяхме с колата.Само татито и компания бяха на две колела,който иска да се вози да си пълни корема Laughingакар,че преди две години на откриването на сезона имаше една мацка от Пловдив с мъжа и,но искам да ви кажа,че ки двамата си бяха с моторите,а тя беше в 7 месец Shocked.
Деска, хич не ми завиждай,аз само ги гледах Grinning
Адашката, вие с колани за прохождане ли сте?
Теди,съгласна съм за тези камъни,замеряйте ме колкото си искате Mr. Green
Хубав ден на всички  bouquet

# 661
  • София
Много хубави снимки сте пуснали, няма да изброявам, защото всички са супер.Не мога да им се нарадвам.И ние вчера бяхме цял ден навън, изкарахме си супер и Алекс също.
Ето го и нашия футболист, в разгара е и нямаше как да го снимам отпред  Mr. Green

Някой беше питал за кафе-машина.Нашата е на Делонги с крем пяна и е страхотна.Прави много хубаво кафенце

# 662
  • София
Страхотни снимки на всички бебоци Simple Smile

И ние много хубав уикенд изкарахме, но нямаме снимки, пак заради пъпките на Белка..
За сега й давам антибиотика, но мисля че ще стигнем и до хомеопатията... Аз знам че са стандартни тия -КОКИ, но цялата й муцуна е в пъпки...

Друго интересно за сега няма като че ли...

Миме, много ти е хубав корема  Heart Eyes и май е по-различен от преди, а?  newsm78

# 663
Здравейте, много хубави снимки сте пуснали Hug Днес Жоро и Рали ходиха на една вила и ме оставиха да си почина - аз очаквах да се върнат за обяд, ама те откараха цял ден и накрая доста се изнервих,защото исках да си ги гушкам вече, ама да съм мислила като ги пускам.
Иве, какви дъждове бе мила? Не искам повече лошо време.

Миме, много хубаво коремче Hug

Днес минах през новият  МОЛ - много е хубав и магазините са доста разнообразни. В Зара Бейби имаше страхотни обувки (Миме) и нито едни лигаво розови. Аз много исках да й купя на моята, но се въздържах от сандалките,защото имам съмнение,че скоро ще сменяме номера на обувките и да не стане фал. И като казах фал, да ви кажа колко съм смотана - купувам си едни обувки, меря 39 номер и след малко обиколка в магазина си ги взимам и си ги купувам. Дотук добре, но се прибирам вкъщи - обувам ги -тесни са ми, направих едно кръгче и се чудя, как започнаха да ме стягат  newsm78 събувам ги и гледам 38 номер #2gunfire е как съм ги объркала..толкова съм разсеяна понякога...яд,ме е че им махнах етикета, иначе щях да ходя до магазина да си призная "разсеяността"...

# 664
  • София
Софийските мами, какво става със срещата утре?
Ние днес пак цял ден в Борисовата откарахме.
Адашката, с колани сме. Идеална работа вършат срещу лягане на земята и ядене на боклуци. Нещо не мога да се пречупя и да я пускам свободно навън, ама баща и я пуска и си ходи и без тях.
Дорабела, аз бих отишла в магазина и бих им казала как са ми дали грешен номер. Що не се пробваш.

# 665
Миме, там е работата,че не та са ми дали грешен номер, а аз съм си взела...и етикета им махнах...абе луда работа.

# 666
Миме, аз утре съм ЗА среща в центъра. Само кажете в колко ви е удобно, ние след 11-11,30 сме свободни, ще ядем и спинкаме навън.
Аз вчера минах през новия мол, отвратих се, беше тъпкано с народ, всички се бутаха, бяха излезли просто на зей пазар, ама аз издържах точно 30 минути вътре. Ще се пробвам да го посетя тази седмица, надявам се в делничните дни да е по-спокойно.

Днес водихме Яна на Витоша, возихме я на шейната, търкаляхме се в снега, снимахме се, но сега много ме мързи да пускам снимки. може би утре.

# 667
  • София
Здравейте,

ами Маринче, уж го дават да вали в средата на седмицата, дано ни пропусне...

иначе ние отпадаме за срещата утре, Стани е болен, аз цяла седмица седях със запушен нос и с маска, но преди 2-3 дни и баща му се разболя, мисля не от мен и не пожела да си сложи маска, в резултат, днес Стани вднигна 38.2 и отказа да яде и пие след 18 часа, тогава яде с охота, но после нито вода, нито храна, само рев и панадол, ходихме до Лора, зачервено гърло и чисти гърди, предписаха ни Панадол, Витамин Ц и Калциев глюконат, аз само последното не му бях дала, но и това му дадох, утре сме при неговия педиатър, ако се доредим и така, дано се оправя по-бързо, но да хапва най-вече, че много ми е кофти като нито яде, нито пие, а темп. му в 20:00 беше 37.6, не толкова висока, но явно гърлото го боли и затова...

Е, изплаках си болката, между другото ние сутринта бяхме и в Борисовата, даже се и снимахме благотворително, аз също направих някоя друга снимка, пускам ви само една, че вчера се отчетохме, стискайте палци героят да оздравява:

Лека нощ от нас, дано да е лека и за нас и до скоро  Hug

# 668
  • Sofia
Ех, Иве Sad Дано бързо се оправяте!  Hug

Аз съм много за срещата утре, ама да видим как ще е и Венци. Имаше температура тази вечер, аз предполагам, че е от проклетия кътник (втори подред), защото и миналия път беше така, а гледам че венецът му ще се пръсне Sad Яде си на вечеря, дано не е нещо сериозно. Нищо не ще да пие маймунката и това си е! От сутринта киселее и не дава да го докосна да му опипам венеца.

Така че утре ще се доразбирам с разхождащите се Simple Smile

Лека вечер!

# 669
  • Пловдив
днес времето ни умори от жега-в Пловдив беше 34 градуса

болчничките бързо да оздравяват

# 670
Ние днес водихме децата на ски-шейни Simple Smile Алекс кара малко, после баща му го вози с шейна, и Дими го качи да го вози с шейната, но слязоха в друга конфигурация- Дими в ръцете на тати, а шейната празна отзад  hahaha После следобед ходихме на разходка, люлки...
Снимки май има, но още не съм ги свалила Simple Smile

# 671
Елфи, много е сладка Таничка!
Иве, дано ви му се размине на Стани!
А къде е срещата? Аз незнам дали ще мога,че този кътник още не е избил, а от три дни почти нищо не е яла и е отслабнала...няма й бузите на бузанка вече Cry и е един киселяк, ама все пак да си знам, ако ме огрее...

# 672
Мацки,къде е този сняг newsm78,тук наистина беше адска жега.Ние си направихме 2 разходки-сутринта на нашия парк(90%роми и 10%бг Tired),а следобяд в Тракия на кафе в Хепи Джо.Малчо го люлеех на люлката и в момента, в който реши че ще слиза беше на замята,успях да му хвана ръката,за да не си удари главичката.За 1 мин.той забрави, че е паднал,а на мен още 10 ми бяха нужни,така треперих ooooh!

Иве,дано бързо се оправи Стани.Докато ти четя постовете,често се сещам за некадърния доктор,който ти разправяше,че няма пулс и те караше да го махаш  #2gunfire Я иди и му кажи да си скъса дипломата и му покажи голмия юнак  Peace

Коте,на Валето за сега без проблеми му излизат зъбките,но и аз очаквам включване с рев и т.Дано по-бързо избие зъбчето на Венци.

Ние утре сме на педи за да решим какво ще правим.Днес му дадохме малко желтък и си го хапна с кеф,дано няма последици  Praynig

От 2 дни също така му махнахме седобедно-вечерния сън и резулта е,че заспива по-рано и спи до по-късно  Whistling

Лека вечер на всички

# 673
  • София
Ето ни и нас (снимани от един топ фотограф Sunglasses), да не ни забравите:

Кога е срещата утре?

# 674
  • София
Аз ше взема храната в 12 и после пеша до центъра (на татъра напр) - най-късно 1 сме там. Пети, ще ти звънна като тръгвам да кажеш къде сте, ако до сутринта не се разбрем друго.
Всички сте страхотни на снимките.
Иве, бързо да му минава на Стани!
Коте, стискам палци нищо да ви няма!
dorabella, ти си взела, ама те дали помнят. Кажи как си мерила правилния номер, а после са ти дали друг. Нищо не губиш да пробваш, мисля, че ако е нормален магазин ще ти ги сменят. Ти си знаеш де.

Общи условия

Активация на акаунт