Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 627
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Добър вечер!  Simple Smile

Ние сме доста по-добре, но Ники още си кашля и още е заразен та и ние ще пропуснем срещата утре.

Иве, много гадно е това със Стани,дано бързо се оправи,то и вие с много висока температура  Sad

Всички сте качили много хубави снимки.Много поздрави от Ники и благодаря за подкрепата,докато беше болен  Hug

# 676
Здравейте, мацки!
Скоро не съм писала, но всичко чинно съм прочела и съм в течение на събитията, но уви не мога да съм актуална с мнения  Confused А и ми е едно такова сдухано, добре, че бяха последните слънчеви дни та да се поосвестя малко. На срещата ми се идва, но имам още малко за довършване и най-вероятно ще пропусна, и този път. Все пак пишете тук ако се уговорите нещо, че ако ме ухапе мога да дотичам ...

Хетера, браво на Ники, че е успял да се пребори! Кашлица и хрема винаги минават най-бавно, стискам палци при вас да не се проточи много  Praynig

Деси, как е Йони сега, като два дни е гушкан и целуван от мама  Hug Ще се справи малкото юначе, не се тревожи. То проблема е самите ние как ще се справим с отсъствието на съкровищата ни като тръгнат на ясла или градина  ooooh!

Раде, мила, и вие с Валето се измъчихте, дано утре има обнадеждаващи новини!

Иве, и за Стани много  Praynig да оздравее бързо!

Ох, много болнички ...... да свършват вече тези болести, пролет е - страхотно време за разходки.

Ето за финал снимки и от нашата първопролетна разходка в събота в Борисовата градина:

Извинявайте, че са толкова големи, така и не запомних как се намаляват, пък и като пускам рядко, няма да се сърдите  Wink

Лека нощ!

# 677
Ех, че хубави снимки на ранина! Направо ми усмихнахте деня Simple Smile
Днес е празникът на Велико Търново и из града ще има много събития: шествия, концерти, стрийт парад (за тази традиция голяма заслуга има моя милост  bowuu), Звук и светлина, заря, фоерверки, лунапарк, данги-дунги. Сега четох, че в парковете ще има атракции и за дребосъците - фокусници, бебешка арт фотография, чудесии разни. Мислех да не излизаме в лудницата днес, ама как да пропусне човек  Flutter
Ще докладвам после със снимки  Peace

# 678
Добро утро на всички!
Честит празник на търновки.
Аз след малко отивам на работа. Стиснете ми едни палци за късмет, да не ме заврат на много подтискащо място, че още не знам къде ще съм из многото ни офиси  Confused
Лек ден много разходки и усмивки на всички!  Hug

Пате виждам те на балкона Simple Smile Кажи как сте вие.

# 679
Ние ще сме около МОЛ-а на Стамболийски към 12-12,30. Срещата предлагам да е в 13-13,30 пред Народния театър.

И ето малко снимки от вчерашната ни разходка в снега.

# 680
  • Sofia
Хеехехеххе, много сладки снимки! Simple Smile

На Венци май от зъбчето беше вчерашната температура. Сега е ок. АЗ обаче няма да мога в 13.30ч, той тогава спи. Като се събуди, ще звънна да видя дали има още среща и ако има, ще дойда.

Хубав ден!

# 681
Здравейте,

страхотни снимки сте пуснали. И ние правихме в събота, но още не са ми ги дали.
Инче, ние откарахме от 11 до 2,15 в студиото на Калина, но имаше и други дечица. Та предполагам заради това ни отне толкова време. Сега чакам снимките, но мисля, че ще са страхотни. мацката е много идейна, яка и разбрана.

Йоан също е в отбора на болните.

В събота вечерта вдигна температура , в неделя сутрин също. Вчера през деня нямаше, сега също няма, но още има сополи и понякога кашля. Много са гадни тия кашлици от секретите, то си личи как се дави детето. давах оксцилококциум, вит. ц и панадол, само когато имаше температура.
Днес реших да не го пускам, за да се възстанови напълно, че не ми се иска по-зле да стане положението.

По-късно пак, че се сърди

# 682
  • София
Добро утро,

аз вчера забравих да пиша, че на обяд му дадох ябълка и детето си я върна, затова разбрах, че има нещо, ние още бяхме навън, заради Митко, аз виждах, че Стани не е добре, ама той не та не, ще останем, но малко след като повърна се прибрахме...хубавото е, че снощи поспа 1 час след панадола, явно е спаднала температурата 37.6 и се събуди гладен, пи мляко и запса, лошото е, че към 4 го чух да мрънка както предната нощ, до сега не е мрънкал така, станах, пари, премерих му температурата 38.8, дадох му панадол, изчаках да се изпоти, преобличахме се, пяхме песнички и към 5:30 - 6 без нещо заспа, събуди се към 9 весел, 36.7, яде, сега играе, не съм давала панадол, въпреки че доки каза 3х4 заради гърлото, но аз ще си ги пазя пътите за когато вдигне темп., а пък и не давам по 4 , а по 6  Embarassed, ама той вече е над годинка и над 10 кг. Ами, това е, оплаках се пак, дано снощи да ни е била най-високата темп. и да минава вече, не кашля, няма много сополки, даже почти няма, само като плаче, когато има темп. не иска нищо да пие и да яде, но после си наваксва и установих, че вече не обича чай от лайка, само като го види и бута шишето, а преди пиеше  newsm78 Абе това да ни е проблема, айде приятна среща ви пожелавам и до скоро надявам се  Hug

Всички болнички да оздравяват, за да се радваме всички дружно на хобавото пролетно време   bouquet

Благодаря ви и за пожеланията за оздравяване   bouquet

Раде, аз също се сещам понякога и си мисля как ще отида и ще му го покажа, но той надали вече си спомня случая и хич и няма да се трогне, защо да си губя времето и да си късам моите нерви, добре, че не беше прав всъщност...Искам много колкото може повече бременни да научат за него, за да не се стресират и да не се тормозят, ако случайно и при тях се случи същото, но не знам как ще стане това, писала съм тук и в още един форум, но не всички четат в и-нет, не знам какво още да направя, имам документи, още ги пазя, ама...

# 683
  • Пловдив
Ива,най-страшното дано да е минало и Стани само да се подобрява вече.Как се казва доФтора с тъпата диагноза?

# 684
  • София
д-р Емил Вълчанов, работеше в здравния център на Закрила когато ходих при него юни-юли 2008, предполагам, че още е там де!

Ами сега Стани има 37, предполагам, че пак започва да качва, като му дам Панадол ще я свали и така, ще видим педиатъра какво ще каже по обед, че днес е втора смяна и ще пиша после.

# 685
  • Пловдив
Ива,за температура са много добри лепенките Cool Patch.Особено ако се сложат на челото като тъкмо е взела да се вдига т.е около 37-37,5 градуса.Поддържат я ниска и детето е жизнено и си хапва.Така ще спестиш Панадола през деня и ще го даваш само при нужда вечер.Има ги в аптеките

# 686
  • София
Мерси много, Елфи, ще купя задължително, ако имах сега щеше перфектна работа да свърши, ама на, нищо, ще вземем после, а дано не се налага много да ги ползваме  Praynig

# 687
  • София
Привет от нас! Честита първа пролет!
Напоследък нещо ми беше едно смотано и не ми се пишеше, днес след дълга разходка навън ми се  завърна настроението. Ходихме на ваксина, мерки и теглилки вече сме 9,260кг и 77см. Вчера за първи път Мони не спа като бяхме на разходка и се заигра с едно детенце. Обикновено спи и не забелязва никой  Simple Smile. Днес повтори същото явно и хареса в детска компания. Това е от нас хубав ден желая на всички!

# 688
Халоу

Сутринта отидохме до док.,но нашата пак я няма и я замества едно друго бабе.Каза да давам червено месце,спанак,яйце,вит.ц ,да редувам месото и жълтъка(аз това си го знам ),даже се избъзика пържолка да му давам  CrazyНе бяха чували за Елда със сестрата  Whistling.После се разходихме в парка и доволен заспа в количката.
Дано се задържи по-дълго хубавото време,макар че тук пак се затумри  .

Иве,дано по-бързо се оправи Стани.

# 689
  • Пловдив
днес ни праснаха ваксината

не съм отчитала консултацията от миналия месец-9650 гр и 75 см

Общи условия

Активация на акаунт