Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 582
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Такаа, върнахме се от педиатъра, аз да се отчета, нищо, че вече ставам малко досадна...ама само вие ме разбирате, мъжът ми обикновено все си мисли, че преувеличавам и т.н...мъжка му работа...

Стани е и малко разстроен вече, но нищо сериозно, на обяд имаше 37.7 и му дадох панадол, после спа, яде, всичко си изяде детето, 37.1 темп. и тръгнахме към доки, той каза, че гърлото е червено, но няма налепи, каза вместо панадол да давам Нурофен и че най-вероятно няма да вдига така повече темп. , но ако вдига може и панадол да давам, нурофена на 8 часа някъде по 3мл., есберитокс на капки, и смекта, ако утре продължи разстройството, никаква промяна на диетата, по-малко сладко, повече течности, витамин Ц по една ампулка на ден и калциевия глюконат, а Нурофена до петък максимум трябва да го давам, ако до тогава не се оправи ще се чуваме пак, но не трябва повече, купих и Куул пач и мисля да му сложа, за да му дам нурофен чак преди да заспи, че поне вечерта да е спокоен...ами това е за сега, ако има нещо ново, пак ще досаждам...

# 691
  • София
Ама Иве и Стани ли е с разстройство?

# 692
  • Пловдив
Ива,добре че сте отишли на лекар.Слагай му охлаждащите лепенки,за да спестиш Нурофена.Дано да отшумяват симптомите
Хетера,как е твоя юнак?

# 693
  • София
Ама Иве и Стани ли е с разстройство?

Ами не точно, сутринта, ака в 3 памперса по мноого малко и твърдо, а преди да излезем вече си беше много и редичко и яко пръцка, сега няма нищо, да видим до кога...

Елфи, много ти благодаря отново за идеята за лепенките и за подкрепата, дано утре е по-добре малчо.

# 694
  • София
Елфита,ние сме много по-добре мерси!

Иве,явно е един и същи вирус:((((Дано се оправяте по-бързо!!!

# 695
Аз също имам от тзи лепенки, но още не съм ги пробвала.
Елфи, имат ли ефект и колко бързо свалят температурата, защото дори и с Панадол и Нурофен Йоан сваля бавно.
Днес не е вдигал, но до довечера има време.

Опитвам се да правя инхалации, но малчо не е съгласен с мен. не иска да поседи над парата повече от някоко секунди, а то така няма ефект.

И днес излезе 3-я брой кътник. При всяка поява на кътник ние сме в групата на хремавите, сополивковците и т.н.

Днес диването му с диван  е спало 1 час на обяд и от тогава не иска и да чуе.

# 696
  • Пловдив
^desika^ ,не мога да кажа,че свалят температура т.е ако я сложиш на 38,5 няма да има ефект.Поддържат ниска температурата,ако се сложат като започне да се вдига 37-37,5.Поне това я моя опит с тях.
На яслата ходите ли?Как се чувства Йони

# 697
Привет мами!
Честита пролет!

Имам въпрос към пловдивчанки, предстои ни пътуване до Пловдив, ако можете да ми кажете, от кой изход на магистралата е по-удачно да излезем за 2-ра база на УМБАЛ на Пещерско шосе, предварително благодаря  bouquet
Бързо оздравяване на всички болнички дечица Hug

# 698
Честита пролет!

Снощи към 1 като се събуди Ралица и такъв жесток рев - имах чувството,че сме събудили всички съседи. Не мога да я успокоя- накрая отворих Хексалгина (нали е по-пречистена форма на Аналгина) и намазах малко венеца - резултатът беше,че спря да плаче след няколко секунди и след 5 минути заспа. Колкото и да е вреден аналгина, просто не мога да я оставя така да се мъчи. Ставам сигурно досадна с тези наши зъби...

Да ви кажа за обувките - отидох и им обясних, но не ме огря, защото съм изхвърлила бележката  #2gunfire то и аз съм за бой...

Все забравям да споделя - от няколко седмици Ралица не дава да й се слага памперс, реве, върти се, маха го, голям стрес е сменянето - на гърне седи по-малко и почти нищо не прави, незнам какво да я правя. Има ли други такива, които изпитват непоносимост вече към памперсите? Само да уточня - това не е само да се върти докато го сменяш, а видимо да не иска да има памперс.
За апетита й - днес звъннах на педката - изписа ни Саностол.

# 699
  • Пловдив
Имам въпрос към пловдивчанки, предстои ни пътуване до Пловдив, ако можете да ми кажете, от кой изход на магистралата е по-удачно да излезем за 2-ра база на УМБАЛ на Пещерско шосе, предварително благодаря  bouquet

идвате от Стара Загора,нали

ловите изход на табела Смолян/Пампорово-третия изход за Пловдив.минавате покрай Метро-гледате табелите смолян-през кръговото движение направо-минавата моста на р Марица и на около 2 км от моста ви излиза табела Пловдив-влизате от тази табела в града и карата само направо-това е Пещерско шосе и отляво ви е болницата на четвъртия светофар

# 700
Дея ,Ели ти е обясмияла много добре  Peace.Мен хич ме няма в обясненията Whistling
Дорабела,аз за сега нямам такъв проблем,лесно сменям памперс.Давам играчки(обикновенно забранени  Rolling Eyes) и така.Не ползва гърне още,слагах го 2,3 пъти,но реве и става,а с дрехи седи малко .Изхождаме го още на 00.

Тази тема от кога я влачим.Хайде бързо да я изписваме и в другата повече снимки .

# 701

идвате от Стара Загора,нали

ловите изход на табела Смолян/Пампорово-третия изход за Пловдив.минавате покрай Метро-гледате табелите смолян-през кръговото движение направо-минавата моста на р Марица и на около 2 км от моста ви излиза табела Пловдив-влизате от тази табела в града и карата само направо-това е Пещерско шосе и отляво ви е болницата на четвъртия светофар

Елфита, златна си, мерси  bouquet

# 702
Здравейте мацки   bouquet

Аз нямам много какво да кажа , че нещо ме мързи да пиша, затова ще ви разкажа в картинки за нашата разходка с Деси и Велизар в аспаруховския парк  Sunglasses  ИзвинЙети мъ за многото снимки , ама нали Радето казва , че много сме я влачели тая тема , та аз веднага се отзовавам на молбата и да я изпишем по -бързо  Mr. Green

На пързалката

Това е новата ни количка  hahaha

Я да потренирам малко

че трябва да имам сили да возя дружката  Laughing

Аз го мога и с една ръка  Mr. Green Ева, тренирай , че няма само аз да те возя .....

По-бързо маце ......

Много добре се чувствам на мотора  Grinning Мама май ще трябва да ми купува скоро  Mr. Green

И една от Ева гъзето  Mr. Green

# 703
Айде и от мене малко снимчици. Първата е в отговор на Теди, а останалите са от вчерашната ни разходка до Балчик и Мидената ферма:

Сега видях, че съм пуснала една необърната, ама ме мързи да я редактирам, така че моля наведете глави наляво... Simple Smile
Напоследък не пиша много, но то е защото нямам много време, все сме навън по разходки.
Теди, вие към Морската няма ли да слизате с Деси, да спретнем една голяма срещичка тази седмица, а?

# 704
Ех, Ламтурник, напълни ми душата с тази Ботаническа градина... Там (в Розовата градина) любимият ми предложи брак  Heart Eyes А мидената ферма ни е много любимо място и най-вече ресторанта в ляво с белите покривки Wink Ама там нямаше ли повече дървета?  newsm78

Ние вчера бесняхме из парка с другите бандитчета 3 часа предиобед и още час и половина следобед пред вкъщи. Голям кеф било да е слънчево. Дара откри магията на пясъка и сега не мога да я измъкна от там. Ама понеже мен хич не ми допадат тия обществени пясъчници с всичките им фасове, кучешки отпадъци и какви ли не още зарази, мисля да й напълня един надуваем басейн с пясък на терасата и да се рови колкото иска   Simple Smile

Освен всичките балони в парка имаше и един познат млад, но много обещаващ фотограф, който щракна по няколко минисесийки на дечицата. В четвъртък ще видим каква сме я свършили. Опитахме се да направим съвмстна снимка с един чаровен момък, който много искаше да подари цветенце на Дара, но моята мома категорично му отказа. Виж, ако беше предложил бисквитка си е друга работа  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт