Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 604
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро!

Иве, как мина нощта?Стани по-добре ли е?

Ламатурник
, много яки снимки ама да си призная най-много ми хареса и ви завидях за последната - таткото и каката на брега на морето.Ееееех морето....Simple Smile

Теди, и вашите снимки са супер,личи си,че е паднала голяма игра Simple Smile

Маринче, ама как си могла да изхвърлиш бележката бе мила  Sad  Много гадно е това за зъбите,направо ми се къса сърцето като чета.Никола чак така не правеше,а сега пък май спряха да го мъчат кътниците,защото спи много по-спокойно.

Сега и аз да се оплача. Вчера оставих малчо на баща му да се хранят и приспиват и ходих с една приятелка на бира и седяхме навън до 8 и сега ме боли гърлото  Sad

# 706
Ех, Ламтурник, напълни ми душата с тази Ботаническа градина... Там (в Розовата градина) любимият ми предложи брак  Heart Eyes А мидената ферма ни е много любимо място и най-вече ресторанта в ляво с белите покривки Wink Ама там нямаше ли повече дървета?  newsm78
Има, ама са по- в началото.И аз много я обичам фермата, ама стръмния баир към нея направо ме убива. Докато го изкача пак огладнявам и следващите 2 дни съм с мускулна треска.  Twisted Evil
Марте аз, да призная, много ти завидях вчера като писа какви атракции ще има в Търново. Хайде пусни някоя снимка, плс!!!!!  Hug
Весе, там моренцето не става за къпане, но пък на Дружба и на Златните е пърфект.  Mr. Green Пък иде и лято, може да направите едно варненско турне.  Wink

# 707
  • София
Ех как искам и аз разходки край морето! Супер са ви снимките!

Как са болните малчовци? Надявам се днес всички да са много по-добре!
Ние с Мама Пети вчера си направихме супер разходка, скоро пак ще има среща, нали?
Днес си изпратихме прабабата и сега чак ми е скучно.

# 708
Ох, Цветелина заболя ме врата с тази твойта обърната снимка  smile3534 Много готини снимки от Балчик и Фермата  Grinning И на мен ми се ходи там , ама с татито , така че трябва да изчакам до август  Whistling Като видях сестра ти се сетих , че онзи ден гледах инервю с нея по едно спортно предаване  Mr. Green Хехе, познавам сестрата на известна спортистка  newsm68  Към морската и на мен ми се ходи , ама Деси тази седмица е с двете дЯца и ще е малко трудно да се навие да тръгне иначе аз може и да сляза натам като свършат дъждовните дни , ако има такива  Wink

Айде лятото всички НЕварненки да идват насам  Whistling
Та като заговорих за това да питам тази година няма ли да си спретнем национална среща  newsm12

# 709
  • София
Добро утро Simple Smile

Цвети, страхотни снимки, направо и аз искам, а ми е толкова далечееее, но нищо, ще гледаме твоите снимки и ще се радваме  Hug

Веси, ами не знам дали е по-добре или Нурофена е по-силен, днес сутринта имаше 36.0, да не повярва човек, снощи в 7 му дадох Нурофен все пак, че имаше 38.2, после 8 часа се падаха в 3, той към 4 ме събуди и имаше 37.6, тогава пак му дадох, сега 8 часа се падат в 12 та ще видим, хрема и кашлица няма, акото му е рядко, но не ака често, за сега няма да му давам смекта и така. Ники вече е здравичък, нали, а теб гърлото те е заболяло от биричката, смучи разни хапченца там и ще мине, няма страшно, да се оправяш и ти скоро и най-накрая всички да сме здрави Simple Smile

Деси, аз да ти кажа какво стана с Куул Пач-а, че нали пита за отзиви, вчера към 18 Стани имаше 37.5 и аз реших да му го сложа, за да му дам Нурофен чак в 21, да ама в 19 вече имаше 38.2 въпреки лепенката и му дадох все пак Нурофен да не се мъчи детето, така че явно си зависи и от детенцето, вземи и пробвай, пък ако свърши работа - свърши, а и забелязах, че панадола сваля по-бързо темп. при Стани, но и по-бързо се качава след това и трябва по-често да давам, а пък Нурофена сваля значително по-бавно темп., но пък после и по-дълго време е без, та според мен Нурофена е по-силен и по-добър вариант в нашия случай, но то пак може да си зависи от детето.

Ами това е за сега от нас, аз пийвам кафенце, малчо се сърди на баща си, че не му обръща внимание, абе идилия...Simple Smile

# 710
Много е гаден този вирус, вкъщи всички сме болни.
Само Йоан е значително по-добре днес. Дано и така продължава.

Елфи, засега не съм го пускала на ясла тези два дни, зщаото искам да се стабилизира напълно и тогава пак.
Аз чак на 15 съм на работа, надявам се дотогава все пак да походи известно време, че после трудно, не трудно, плаче, не плаче ще трябва да се ходи.  Confused

Аз също започнах да давам Нурофен, дано по-бързо го оправи. Но хремата днес е по-малко, въпреки че тази нощ почти не сме спали. Какво му беше не знам, а нямаше темепература, даже беше студен. След малко трябва да проверя да не се е появил някой нв зъб. Чакам долния десен кътник да избие от седмици , но не и не. Избиха и двата горни без видими признаци затова,а  долния го няма.

Снимките ви са страхотни, чудесно е , когато времето се оправя и е топло.

# 711
  • пак там
Момичета, редувайте панадола и нурофена. И още за температурата - чай от малинови листа, или малинов компот, или малиново сладко (вторите две - ако сте въвели мъхести плодове, иначе само чая) също действат температурозадържащо.

# 712
  • София
Рися, благодаря за съвета с малините, не знаех, а чай от билкова аптека ли да взема?

# 713
  • в сърцето на един мъж...
Цветелино моме, усещаш ли не бялата завист в гласа ми Crossing Arms Ни тъй срам да ходиш по таквиз места Naughty
Ох, тук светна малко, скоро идва мама, очертават ни се разходки насам натам, а мъж ми вчера ме изненада приятно, че може да се вейнем за 1 ден и до Виена Sunglasses Дано само времето се задържи слънчево мама докато е тук Grinning

Едит: Когато давате температуро понижаващи, внимавайте да не е на гладен стомах, дразнят лигавицата, а освен това предизвикват и разстройство.

# 714
  • пак там
Ами аз имах - свекър ми ми беше събрал и насушил лятото, но мисля, че се продава и в аптеките, поне някъде ги бях мернала сред билковите.

# 715
Ау какви сте! Че аз на две години един път излизам от града, как да не се нащракам на воля.  Twisted Evil

# 716
Тъй ша кажеш ти сега Mr. Green

# 717
  • София
Гея, знам, знам и педиатърът така каза, само след храна и ако Нурофена го дразни, минаваме пак на Панадол... Рися, мерси, сигурно ще го има тогава по билковите, дано не се наложи да ползваме, ама ако не този път, да имам за следващия, то е ясно, че няма да му е последната настинка и вирус и т.н., дано е по-рядко все пак де Simple Smile

# 718
Между другото, ако не сте пробвали - в билкови аптеки, има кори от нар. Вземате си, сварявате чайче и давате - пресича веднага разстройството.

# 719
  • пак там
Ей сега питах - билковият чай от малини, който се продава във всяка аптека, вършел същата работа.

Общи условия

Активация на акаунт