Февруарски смешни малки пръсти нещо все във шкафа търсят

• 26 640
  • 724
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Честит 8-ми Март мили момичета!Нека всеки ден да бъде празник!

# 121
  • Пловдив
Честит Празник сладурки!!!Нека да сте все така усмихнати и обичани от любимите мъже

Днес времето е прекрасно ,като самите нас  Mr. Green,а какви планове имахме за днес ....

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 12:23 от Elfita

# 122
Честит празник!

# 123
Честит празник скъпи майчета!

Желая Ви много щастие,любов и да бъдете винаги красиви,единственни и неповторими в очите на мъжа, който е до вас!

Весел празник!  bouquet

# 124

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!!!

...и здравейте Simple Smile

Честит 1ви рожден ден на Данчо на нежното цвете! Със закъснение поздравявам,но сега имам възможност Blush
Миме,сини гащи,а? Laughing Браво,много се радвам Hug
Софиянки и варненки все хубави срещи правите.С такъв кеф ви гледам снимките....Личи си,че купона  е бил на макс. Laughing
Лукрециана,честит ви нов дом Hug Все хубави неща да ви се случват отсега-нататък в него.Много ти се радвам и няма да спра да се надявам,че и ние някой ден ще се похвалим Simple Smile
Ричи,от какъв зор искаш да разреждаш спането на Поли newsm78 Леле,моите деца ако спяха по толкова пъти на ден щях да умра от радост.Ние се събуждаме сутрин около 9,след това спим само на обед за 1 час и после чак вечерта към 22ч. Вече рядко се случва да подремнат следобед за около 15-20 минутки Tired
Лекинко да се оплача,въпреки че типично в мой стил не го взимам вече толкова навътре.Нали си преинсталирах Уиндоуса и записах всичките си снимки на 5 двд диска.Е,да ама е станала някаква засечка при записването на 4 от тях,та сега изгубих почти всичките си снимки.Вчера ми се ревеше..няма да ви описвам...Случайно обаче открих свои дискове,които съм записвала преди 2 години и на тях са всъщност всичките ни по-стари снимки.Липсват единствено половината снимки на децата,за което много ме е яд.Но пък сега съм в процес на издирване на снимки,които съм качвала тук,във форума и лека-полека ще си събера по-хубавите.Оказа се,че  и разни познати и роднини пазят снимките,които съм им пращала,та с две думи ще си намеря повечето снимки.Яд ме е само,че снимките от бременноста няма откъде да ги намеря,но..бял кахър.Важното е,че изнамерихме повечето снимки на децата,че иначе много щеше да ме е яд.Ама сега това ще ми е за урок.При записване винаги ще си слагам отметката за проверка на диска ooooh!
Бульовче,пращай ми снимки,разбира се.Аз ще изчакам още ден-два,за да посъбера повчеко снимки и тогава ще се заемам с колажа.Че и без това тези дни нещо ме примързява да сядам на компютъра.Все гледам да полегна и да зяпам някое филмче или тв. Rolling Eyes
Пък и тия дни нещо все ми се губи нета и откачам #Cussing out
Ето..и сега... #Cussing out Пускам си поста в момента,в който имам кънекшън и после ще довършвам ...

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 13:10 от •● foxy81 ●•

# 125
Честит празник скъпи момичета!

# 126
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН! Бъдете много усмихнати, обичани, глезени и щастливи!

# 127
  • София
Фокси, много е гадно това със загубата на снимки.аз затова, един път в месеца ги качам на външния хард диск и на дикове( за всеки случай).

# 128
 Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ СКЪПИ СЪФОРУККИ !!!

# 129
Жени, недейте нивга остарява !
Бъдете като липовия цвят.
Макар, че още в юни прецъфтява,
години пази своя аромат.

Честит празник мили  момичета  Heart Eyes
Честити сини гащи на Мимето- пожелавам един здрав и хубав момък на финала Simple Smile
Лукрециана, честита нова къща, само хубави неща да се случват под нейния покрив  Heart Eyes Аз малко позачезнах, че и ние сменяхме квартирата и е малка лудница преместването с малко дете  ooooh! и за капак все още не са ми докарали мебелите и в едната стая е бомба паднала.... ама съм доволна. И аз като Фокси се моля скоро да ви се похваля със собствено покривче, но каквото сабя покаже- да сме живи и здрави само Simple Smile
По- късно ще се включа със снимки, само да открия карт рийдъра ..което си е като мисия невъзможна  Laughing

# 130

Честит 8 март!
Ще споделя, нещо от ФБ, някои може би са го чели, на мен много ми хареса:
"Когато създаваше жената, Бог вече работеше шести ден и то извънредно.

Появи се ангел и го попита:
"Защо и отделяш толкова време?"
А Господ отвърна:
"Виждал си техническите й характеристики:
трябва да може напълно да се пере, но да не е от пластмаса;
да има повече от двеста подвижни части, като всички да са заменяеми;
да може да функционира при каквато и да е диета или остатъци;
да има скут, който да може да приюти 4 деца едновременно;
целувката и да може да лекува от ожулено коляно до разбито сърце....
и всичко това ще го прави само с две ръце!!!"

Ангелът се учуди на изискванията...
"Само две ръце....невъзможно!"

"И това е само стандартният модел."

"Прекалено много работа е за един ден. почакай до утре и тогава я завърши."

"Няма да спра! - не се съгласи Бог - Толкова съм близо до завършването на това творение, което е любимо на сърцето ми! Вече може да се лекува сама, когато е болна и може да работи по 18 часа на ден."

Ангелът се приближи още и пипна жената.
"Направил си я много мека, Господи."

"Мека е, - каза Бог - но съм я направил и силна. Нямаш
представа какво може да издържи или да постигне!"

"Ще е способна ли да мисли?" - попита ангелът.

Бог отвърна:
"Не само ще е способна да мисли, но и да разсъждава и
преговаря."

Тогава ангелът забеляза нещо и протягайки ръка, докосна бузата на жената...

"Господи, изглежда този модел има някакъв теч. Казах ти, че се опитваш да вложиш прекалено много неща в нея."

"Не е никакъв теч, а сълза" - поправи го Господ.

"А за какво е тази сълза?" - попита смаян ангелът.

А Бог му отговори:
"Сълзите са нейният начин да изрази своето щастие, мъка, разочарование, любов, самота, страдание и гордост."

Това силно впечатли ангела.
"Ти си гений, Господи. Помислил си за всичко. Жената
наистина е ЧУДО!!!"

И ТЯ Е!!!
Жените имат сили, които удивляват мъжете.
Издържат на трудности, понасят големи товари, но и
изпитват радост, любов и щастие...
Усмихват се, когато им се докрещи!
Пеят, когато им се доплаче!
Плачат, когато са щастливи!
Смеят се, когато са нервни!
Борят се за това, в което вярват!
Изправят се срещу несправедливостта!
Не приемат НЕ за отговор, когато вярват, че има по-добро решение!
Търпят лишения, за да има за семейството!
Ходят на лекар с приятелка, защото приятелите винаги се подкрепят!
Обичат безусловно!
Плачат, когато децата им побеждават!
Радват се с близките си!
Щасливи са когато слушат за нечия сватба или раждане!
Сърцето има се къса, когато загубят приятел!
Страдат от загубата на любим човек!
НО! Въпреки това са силни, когато си мислят, че нямат повече сили!
Знаят, че една прегръдка или целувка, може да помогне за излекуването на разбито сърце!

И все пак жената има един недостатък:
ЗАБРАВЯ КОЛКО МНОГО СТРУВА!!!!!"
Ние в къщи сме болни, утре ще ходим на лекар, че да избегнем стълпотворенията от болни в понеделник. И трите сме с течащи носове и кашлица, дано само с това се разминем. Sad
Юле, статията е страхотна, но за съжаление аз едва ли ще се възползвам- безсмислено е да ходя на мамолог, защото още кърмя, а за гинекологичния преглед- днес ми дойде, така че освен за 16-17, ако има часове да се вредя.  newsm78
Виви, айде на вечерна среща, да те чуем как пееш.  Laughing

# 131
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!

Ламтурник, много красиво и много вярно!

# 132
ААааа Цвети казвай кога е срещата....ама внимавай какво си пожелаваш за пеенето, че Господ като е давал певческии талант аз съм отсъствала от града   hahaha

П.П много хубаво и вярно е това, което си писала

Забравих да кажа : благодаря на Гея за статията за отбиването. Това ми е на дневен ред сега. Хем искам да спра да я кърмя, хем не! Казвам си "почвам" и в следващата минута си намирам оправдания да не спра Sad Дотежавами вече, но някак не мога да се откъсна..като наркотик ми е- успокояваме и ме прави щастлива. Много се дразня на коментари " ама ти още кърмиш ли я" сякаш и правя нещо лошо Sad Не знам защо ви занимавам, само вие може да ми влезете в положение и да дадете съвет Simple Smile

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 14:01 от vivi_mm

# 133
  • София
ЧЕСТИТ 8 МАРТ, СКЪПИ ДАМИ!

# 134
ААааа Цвети казвай кога е срещата....ама внимавай какво си пожелаваш за пеенето, че Господ като е давал певческии талант аз съм отсъствала от града   hahaha

П.П много хубаво и вярно е това, което си писала

Забравих да кажа : благодаря на Гея за статията за отбиването. Това ми е на дневен ред сега. Хем искам да спра да я кърмя, хем не! Казвам си "почвам" и в следващата минута си намирам оправдания да не спра Sad Дотежавами вече, но някак не мога да се откъсна..като наркотик ми е- успокояваме и ме прави щастлива. Много се дразня на коментари " ама ти още кърмиш ли я" сякаш и правя нещо лошо Sad Не знам защо ви занимавам, само вие може да ми влезете в положение и да дадете съвет Simple Smile
На 11.03 (четвъртък) от 19-20 часа в Златния лъв. За другото не се притеснявай- повечето сме отсъствали от града, ама компенсираме с ентусиазъм.  Wink
А фразите за отбиването повечето съм ги чувала и ще ти кажа, че само вие с бебето може да решите кога.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт