Баба Mарта се появи,ОКТОМВРИйче в ръчичка мартенички държи!

• 26 168
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро на всички!!!Днес ще е хубаво времето и аз се стягам за разходки.
misoka welcome
Аз на това викам "Талант",което гледах за Украйна търси талант-не като нашите тъпащини да ме изнервят само...

# 646
Ето ме завърнхах се.Ако на някой съм липсвала Embarassed Simple Smile
Мама си тръгна и имие много мъчно.Поработих подобаващо последните 10 дни. Сега с Габка сме отново самички п оцял ден. Тя продължава да мрънка ии реве п оцял ден, но поне през неща спи От 21 до към 6-7 часа. През деня няколко дремки по 40 мин. Tired
Ще се връщам да чета,че съм изтърала доста .Цунки на всички сладки бебчовци Heart Eyes Heart Eyes

# 647
Добро утро!
Хубаво е като пече слънце навън, настроението ми е съвсем друго!

Много се извинявам, че пак ще питам за захранването/ да ме прощават всички момичета, които не обичат да четат за това/ , но имам един въпрос - след като съм въвела зеленчуците и искам да въведа оризовата каша, трябва ли да спра зеленчуците и да й давам само каша 10 дни или мога да давам по 1-2 лъжички каша и след това зеленчуково пюре?

Това живо ме интересува, че нещо се обърках и не знам как да продължа с това пусто захранване.

# 648
Продължаваш си със зел пюре, като започнеш да даваш и по 1-2 лъж каша, когато поискаш - най-добре сутрин.

# 649
Мерси,Моонн-че Hug

# 650
  • Deutschland
Здравейте
И моя син от 2 дена е едно мрънкааало  ooooh! Беше свикнал да си заспива сам в леглото през деня и сега какво му стана не знам.Иска да го друскам,да го люлея,да е на цица по възможност и да мрънка м-ммм-м .От 3 дена може да се преобръща от гръб по корем и това го прави сега постоянно.Даже и през нощта.Друго ново е да си вади бибата и после пак да я лапа,но ако не си улучи устата веднага започва един рев...ужас направо ви казвам.Толкова силен глас има,че започват да ме болят ушите като ревне  Crazy

# 651
Tакааа, присъединчшам се към шси4ки с мрънкащи, не спчщи нощем бебета  Cry Снощи ме буди тоюно през 40мин!.... Не мога поше4е. През деня е ок... Гледа4ката тъкмо си тръгна. Днес и беше пърши ден, та показвах вси4ко... От вторник запо4ва, аз отивам на йога  newsm44
Мишока добре дошла  Hug Линк4ето за това моми4е ншкой го беше пуснал. Невероятна е  Peace
МИракъл4е
Не спирай зелен4уците, просто давай кавата с друго хранене.  Hug
Миркам Ах тази малка калпазанка  Crazy
Джени
  Тази твойта госпожица  Thinking Сега като се стопли като излизате за по-дълго ще се оправчт нещата  Hug
Отивам да се опитам да поспя  Sleeping

# 652
Ани, сега видях снимката ви с децата.Прекрасно семейство се, много сте красиви Heart Eyes Heart Eyes Габка да не стане варненска снаха Grinning Дано се адаптира бебчо към детегледачката Hug
 И аз имам предложение за йога, за може да разнообразя малко от фитнеса.  И без това станах едни разправии в залата.Един се прави на интересн .Та моя мъж чака само това..Абе хич не ми се ходи само да ме коментират сега ooooh!
Миракълче, аз редувам каша ,а на другия ден зеленчуково пюре Hug
Диваненце, и ние сме от мрънкащите по цял ден.Нито в леглото  иска ,нит ос играчките, нит ов шезлонга. Абе дивачка е тя.
Вчера ходихме на погача  идобре се представи.Смееше се, иска да пипа бебто. По едно врем една от жените и пъхна праче луканка в устата. Така давала на нейните. Нензма каков ми идеше да направя.
Мишока, добре дошла Hug

# 653
Мишока, добре дошла-   bouquet благодаря за клипчето това момиче е направо уникално,супер е!
Ani_Boland  каде ще ходиш на йога?
Да попитам някой ходил ли е наскоро на масаж, антицелулитен например?
Е на Ради не му се стой вече и тръгваме на разходка - приятен ден и на вас!

# 654
Ани,казвай бързо къде ще ходиш на йога, че аз съм се занемарила ужасно и е ясно,че вкъщи сама няма да мога да правя йога....Та си търся къде да отида, че да ми е и удобно като време и място Hug
Мерси за отговорите за кашата, ще процедирам както сме ме посъветвали Hug
Стискам палци всички мрънкащи бебета да се успокоят бързо...И ние сме така през нощта, както вече бях споделила...Притръпнах, ставам , давам биба, лягам,ставам да  храня, пак биба, и така до сутринта. Поне мъжа ми ме сменя към 6 и спя до 8 ,та успявам да наваксам със съня. Иначе през деня Елена е много усмихната, прави разни номерца с уста, смее се с глас...абе няма нищо общо с нощта - както казва баща й- през нощта някой лош демон се вселява в нея Laughing

Ние бяхме на разходка, ама на мен много ми духаше,не мога да свикна с тоз варненски вятър, измръзнаха ми ушите, а гледам хората едно пролетно се облекли Rolling Eyes

Хайде, хубав ден на всички Hug

# 655
Привет и от мен!

Тук времето не е лошо, но има мнооого силен вятър и ще пропуснем разходката. След малко ще отидем да приберем Ема и това ще е.

Козунак правих миналата година. Първият ми се получи/късмета на начинаещият/, вторият никакъв го нямаше, дори и кучето не пожела да го яде. ooooh! Този ми експеримент ще ми държи ситка дъъълго време и скоро няма да правя подобни неща. Naughty
Успех на ентуасиастите!

Криско е добре, още е на кърмичка. Ще захранвам след 2 седмици. Crazy
Като сме навън по цял ден, той не спи. В най-добрия случай дремва 2 пъти по 30мин. Следователно се изнервя максимално и вечер трудно заспива.

Отивам да полегна докато той спинка.

# 656
здравейте, Марина вече два часа спи с дядо си, навън Simple Smile
Много е хубаво временцето.
Тя пък вчера изяде половин бурканче ориз, и рева за още. Ама аз не давам, че иначе няма да пие млекце. И понеже ориза запича тя ака само 7 пъти  hahaha Така изхъртавя, че през ноща ставаше на един час да яде. Аз пък май си счупих палеца, ама упортствам да ходя да ми го снимат. Страх ме е от гипс Sad И сега не мога да си вдигна даже гащите, много важен бил тоя пръст, пък дори и на лявата ръка.
Еййй свирнете кога д асе подготвям за японската, че аз квато съм блейка, ще забравя...

# 657
Варненки на йога ще ходч в х/л Черно море.  Чувала съм добри отзиви. Ще проверя какви са 4асовете на тренировките и ще пиша. Ще се радвам да не съм сама. Дейзи На антицелулитни масажи ходят Ivi85 i Terri  Peace Te да се включат.

Отивам да взема Алекз  Hug

# 658
здравейте, Марина вече два часа спи с дядо си, навън Simple Smile
Много е хубаво временцето.
Тя пък вчера изяде половин бурканче ориз, и рева за още. Ама аз не давам, че иначе няма да пие млекце. И понеже ориза запича тя ака само 7 пъти  hahaha Така изхъртавя, че през ноща ставаше на един час да яде. Аз пък май си счупих палеца, ама упортствам да ходя да ми го снимат. Страх ме е от гипс Sad И сега не мога да си вдигна даже гащите, много важен бил тоя пръст, пък дори и на лявата ръка.
Еййй свирнете кога д асе подготвям за японската, че аз квато съм блейка, ще забравя...
joya  сори за палчето ти- но да знаеш, че не винаги е необходим гипс, може и шина да ти сложат Wink, дано да ти мине скоро Hug
Ani_Boland  мерси  bouquet

# 659
  • София
Привет мацки!

Аз се разкапах тез дни - голямо маане на гащи. Една от най-близките ми приятелки се прибра за 8ми (в чужбина е) и си тръгна вчера, та с нея си разджиткахме, голям кеф! Аз сама си изкуках с моите студентчета - разхождам Миата в парка на студ.град сред младежта.
Днес имаше едни казахстанчета в парка - големи сладури; половината джуджански ръст, другата половина-великански Joy Поздравяваха, подскачаха покрай количката (покрай количката ли, покрай моета приятелка ли...) Забавлявахме се взаимно Mr. Green

Гинч - страхотен тоз Петър, какви срамежливи усивки пуска Heart Eyes
Мишока, Жени - добре дошли/завърнали се  bouquet
Ани това с йогата е супер идея. Аз преди ходех на хот йога - ще проверя сега как е графика и ще се метна и аз малко да поразкърша.
Еди - само мяташ по два пръста и офейкваш! Ще си ходите ли по Цветница в Лв? Ако сте там може да се чуем/видим. Руми ти там ли ще си?

Общи условия

Активация на акаунт