misoka

Аз на това викам "Талант",което гледах за Украйна търси талант-не като нашите тъпащини да ме изнервят само...

Беше свикнал да си заспива сам в леглото през деня и сега какво му стана не знам.Иска да го друскам,да го люлея,да е на цица по възможност и да мрънка м-ммм-м .От 3 дена може да се преобръща от гръб по корем и това го прави сега постоянно.Даже и през нощта.Друго ново е да си вади бибата и после пак да я лапа,но ако не си улучи устата веднага започва един рев...ужас направо ви казвам.Толкова силен глас има,че започват да ме болят ушите като ревне
Снощи ме буди тоюно през 40мин!.... Не мога поше4е. През деня е ок... Гледа4ката тъкмо си тръгна. Днес и беше пърши ден, та показвах вси4ко... От вторник запо4ва, аз отивам на йога 
Линк4ето за това моми4е ншкой го беше пуснал. Невероятна е 

Сега като се стопли като излизате за по-дълго ще се оправчт нещата 
Габка да не стане варненска снаха
Дано се адаптира бебчо към детегледачката 

Този ми експеримент ще ми държи ситка дъъълго време и скоро няма да правя подобни неща. 

Така изхъртавя, че през ноща ставаше на един час да яде. Аз пък май си счупих палеца, ама упортствам да ходя да ми го снимат. Страх ме е от гипс
И сега не мога да си вдигна даже гащите, много важен бил тоя пръст, пък дори и на лявата ръка.
Така изхъртавя, че през ноща ставаше на един час да яде. Аз пък май си счупих палеца, ама упортствам да ходя да ми го снимат. Страх ме е от гипс
И сега не мога да си вдигна даже гащите, много важен бил тоя пръст, пък дори и на лявата ръка.
, дано да ти мине скоро 
Поздравяваха, подскачаха покрай количката (покрай количката ли, покрай моета приятелка ли...) Забавлявахме се взаимно