Лора също е крива тия дни. Нещо ако не стане на нейната, почти до истерии стига.
Снощи правих и аз ризотото със сметана. И Лорка и татко й го одобриха,
слагам в графа харесвани.
За десерт правих от "забравените" сладки . 
слагам в графа харесвани.
За десерт правих от "забравените" сладки . 
Аз днес съм решила да си направя шоколад
Голямо дете е вече и й е време да се отбие, но като останем за няколко дни заедно и се започва яко сукане. Писах си с Хедра относно отбиването. От следващия месец ще започна противозачатъчни, който ще намалят кърмата. Кети, може ли да ми кажеш с какво си си мазала гърдите при отбиването на Маги? Николета е яко пристрастена, а на мен не ми допада толкова много идеята да продължим с кърменето. Виждам, че не суче, за да се нахрани, а по-скоро заради самото сукане го прави. Неудобно ми е като вземе да прави опити да ме разсъблича.
мазах се с Цитосепт, май се казваше. За имунната система е, не е вредно а е горчиво. На Маги и правеше впечатление само в началото и се намръщваше, но после си сучеше. Но при намръщването и казвах. " Еми, да , млякото на мама е горчиво, Маги е голяма вече, не трябва да папа"
Много тъпо звучи, но макар и да не вярвах и влезна нещо в главата. така правихме 2 дни на всяко сучене
И все я убеждавах. И послекато търсеше и казвах "Мама няма мляко, Маги е голяма"
........А Любо я бъзикаше " Къде е млякото тате" ...а тя " нАма"