Юлски бебета 138

• 31 662
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
Само да капне малко дъжд и е болна  Crazy Влагата във Варна е голяма.С баща ѝ предложихме да не участва заради Т,но тя категорично отказа.Опасна е.Дуци,добре че Тони снима малко на срещите,че наистина нямам снимки .

Дени,завидях за Москва  Mr. Green За кафенце във Варна да се обаждат всички,които ще идват.Миналото лято се получиха доста приятни срещички  Hug

# 616
Мамаиви, прелестни са ти баРелинките! Hug  Браво на Катето как се е представила, още повече, че е била болничка.
Да оздравяват всички дечица, че нещо се изпонатръшкаха повечето Sad. Много непостоянно е времето и оказва влияние.

# 617
  • София
Привет !!
И Криси е болна, ходихме на лекар съмнява се явно за сенна хрема, но си и прокашля та ще видим какво ще правим по празниците, малко ми се променят плановете.

Ето малко идеи за боядисващите днес яйца :
Великденски яйца с естествени бои - http://www.jenite.net/2008/04/blog-post_26.html
и малко идеи http://www.jenite.net/2009/04/velikdenski-qica-idei.html

# 618
Ине, мерси за линковете. Бързо оздравяване на Криси. Ивето от неделя кашля. Няма никакви други симптоми. Водих я на лекар, пие сега едни гранулки...било ларингиална кашлица. Или е простудно или на алергична основа. Вкъщи е много сух въздуха и кашля повече, а навън -  почти не. Занесохме овлажнителя на поправка и ще го пускаме вечер, докато спим.
Аз в събота ще майсторя яйцата и козунака на Пина..за пореден път. Белким тоя е успешен.

# 619
  • Варна
Привет на всички. Не съм писала от много отдавна, без причина, нямам оправдание ... При нас всичко е нормално, Бухти ме запали по фотографията, тя и само тя е виновна Simple Smile Ако се разведа, нея ще обвинявам Simple Smile Отчасти и Дуци и виновна, но не се познаваме лично и не мога да я обвиня открито Simple Smile Шегувам се, естествено.
От 2 дни съм скрила бибата, засега имаме успех, но наистина нямам идея как да я приспивам, не стига, че заспива само в количката, а и без биба е неописуемо. Надявам се, ще мине.
Иначе Диана е много добро дете, ще пусна снимки скоро, от 20-ти е на ясла, надявам се.

Рапунцел, аз кашлях така почти месец, без никакви други симтоми, ходих на един известен УНГ във Варна и той ми предписа Коларгол в носа. Това са отвратителните черни капки, мина ми почти веднага. Иначе в началото не можех да спя от кашлица.

# 620
Здравейте, пиша ви от работа   love001 днес ми е първия работен ден къде наистина къде на шега  Laughing
тези дни само ви четях, не съм писала, нямах настроение...
знаете, че малкия беше болен, е, все още не е напълно здрав голяма одисея преминахме, вируса се оказа страшно упорит, сега е на инжекции и се надявам до няколко дни вече да е пушка  Praynig Praynig Praynig мъжа ми също е болен - отит  Tired и така лекувам си мъжете у нас...
честитя на всички празнуващи - рожденни, именни дни, пролетни празници  Hug каквото съм изпуснала досега
пожелавам ви весел и спокоен Великден, положителни емоции и оздравяване на всички болни  Hug
ние днес в музея по случай 1-ви април простирахме гащи  Mr. Green

# 621
Мая, честито ти започване на работа. Да ти носи много удоволствие и да имаш настроение за писане при нас Wink
Бързо оздравяване на Мати Praynig

# 622
Кети, приемаш ли закъснели пожелания за рожденика си?  Blush Много да те слуша и да е най-вече здраво и весело дете!

Ние си чакаме татито да се прибере и започваме да боядисваме яйца. Моля се от 20-те които сварих поне 10 да са цели Simple Smile На Николета съм взела детски боички за яйца.

Ааа. все забравям да ви споделя - в Бонжур (оказа се и вносителя на Crayola) има миещи се фулмастри и водни бои за рисуване с ръце за бръмбъри като нашите. Николета много се забавлява, а аз съм доволна, защото където и да нацапа се мие с вода - независимо дали е рисувало по дрехи или мебели Simple Smile

# 623

ние днес в музея по случай 1-ви април простирахме гащи  Mr. Green

Joy

# 624
  • София
Кети, приемаш ли закъснели пожелания за рожденика си?  Blush Много да те слуша и да е най-вече здраво и весело дете!

Приемам как да не приемам  Hug Ние още не сме го отпразнували. В събота и в неделя ще е купона  Hug

Аз купувам само перящи се фулмастри  Peace Има на доста фирми. На картончето  има едни кръгчета с указания , че се мият от ръцете и се перат от дрехите  Wink Родих се направо.

# 625
Катето иска да се похвали какво направи  днес:  ето

Всички болнички дечица да оздравяват и да се борят в неделя с яйчица  Party

# 626
Не знаех, че има и на други фирми. Миналата година бях купила на Ния от Англия и сега пак същите от тук. Със заоблен дебел връх са фулмастрите и Пепи е доволен, защото е много за безопасността  Laughing Какви са другите марки?

Да ви се оплача - от 20 сварени яйца има само 8 здрави Sad

# 627
Джоли, мерси за инфото. Ние имаме миещи фулмастри, но не знам коя марка са. Виж боички, нямаме  Simple Smile

Днес се гледахме с Катето цял ден, че баба й беше заета. Много хубаво си изкарахме  Grinning
Само, че е намалила трайно сред обедния сън - само час и половина  Close

Мамоиви, много красиви яйца  Sunglasses

# 628
Мамоиви, а как ги правите на райенца? И зцветовете са много ярки. Аз си мечтая за бели яйца, но обикновено виждам такива след Великден.

ИЗмъчихме се със Сами, поддържа температура, горкия CryСега се изпоти , дано не ни стига нещо по-сериозно. Така съм умаляла покрай боледуванията на Момо...бях забравила какво е да бдиш над болно дете. Празник зададе ли се-задължително се разболяват. пратихме ммо с дядо му, дано при него всичко е наред.

Здрави яйца може да получите само ако са домашни. аз така една година варих 30, останаха 15, после купувмах още. А на село от 60 домашни се спука едно. #Cussing out

# 629
Джоли, блогодарско и от мен за инфото  Hug Кофти е това с яйцата, дано ние успеем да боядисаме повече яйца в събота Rolling Eyes

Мамоиви, кажи на Катето, че се е справилаа блестящо  Grinning

Ине, аз питах за безвредно боядисване на яйца. Мислех си, че с Бобо ще боядисваме заедно  Crazy но днес се разубедих  ooooh! едва боядисахме 3 яйца /толковаправим ние в четвъртък за дома/ . Та, ще си боядисвам САМА с класическите бои  Laughing

Стискам палци всички дечица да се оправят за празниците   Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт