Юлски бебета 138

• 31 561
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Привет и от нас ! Христос Воскресе! Пожелавам на всички ни живот и здраве, много семейно щастие, любов и разбирателство! Simple Smile
Ние с мъжа ми се отчетохме с по 2 направени козунака, но макар, че всички бяха хубави, трябва да си призная, че той се беше справил по-добре и на мястото, където ходихме на Великден с гордост показвах творението му, което освен на външен вид беше и страхотно на вкус Simple Smile

Шада, страхотни творения Simple Smile Въобще всички сте се справили отлично  smile3501

Катче, дано така избраната система да проработи, за да може ти да си почиваш максимално  Hug

Бързо оздравяване на всички болни  Hug

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 07:26 от Ninche

# 676
Честит Великден! Нека има повече любов, здраве и разбирателство в семействата ни!

Дуци, честит ти рожденик  bouquet! Да ти е жив и здрав! Честит нов дом, нека е изпълнен с любов и усмивки!

Аз се изложих с боядисването на яйцата. Убих се да обяснявам каква калпава боя съм купила и как не ми хвана на яйцата, докато ми просветна след 2 дни, че забравих да добавя оцет в нея ooooh! Embarassed. Поне козунаците ми се получиха хубави за отсрамване Simple Smile

# 677
Нинче,  благодаря за комплимента  Hug

Астарта
, виж че на снимката ми няма яйца  Wink Пълен провал, сложих оцет и я разтворих по-рано, но не би  Rolling Eyes попаднала съм и аз на кофти боя  Crazy Измъчих се и така и не се боядисаха хубаво  Confused

# 678
  • София
Вечеряме сега баница, по едно време гледам - на носа на Дарина една троха. Обръщам се към мъжа си и на шега му казвам: "Тя май си пъха баницата в носа, така яде". Е, познайте после Дари какво направи - откъсна си едно парченце и бам! - в носа  ooooh! Нали знаете, че не разбират от ирония и от такива шеги все още  hahaha

Катче, желая ти успешни и леки последни седмици и да си имаш отмяна!

Астарта, ти пък - боята е била виновна, ако беше хубава, щеше и без оцет да хване!  Mr. Green И аз на калпава случих, но няма значение - здрави да сме Simple Smile

Шада, с тези козунаци направо почерпена се почувствах, такива са апетитни!

Lu4a, много свежи и зелени снимки Simple Smile Ако може да отбележа - по възможност ги пускай като линкове или умалени картинки, понеже са големи и ако ги види модератор, ще ги резне  Peace

Джоли, аз още кърмя - в момента сутрин и вечер, понякога има след обедния сън, но напоследък взе да го пропуска. Ами меки са ми като... като антистрес топчетата (то май и по размери такива станаха  Joy). Едната гърда от повече от година ми изглежда по-малка, дори очевидно и по-малко произвежда. Ама не ми е проблем за сутиена, предвид размера, за който вече споменах  hahaha Joy

# 679
Празниците изкарахме много добре, хич не ми се връщаше в София.

Обаче тук ме чакаше неприятна изненада - свекърва ми си е взела котка. Катето разбирасе веднага уважи котешката тоалетна, даже я опита на вкус  Sick Скоро очаквам да опита и котешката храна и вода  ooooh! Баба й не изглеждаше никак притеснена от това, та ще видим дали ще продължи да я гледа или ще търсим друг вариант.
Ако не беше пустото хранене, хич не бих се поколебала да я дам на ясла. И въпреки това с някои неща, не мога да направя компромис.

# 680
Мале, Гнидка ... кофти ситуация! Бабите понякога не мислят с главите си. При нас, котката трябваше да налети на Бобо за да разберат, че трябва да я разкарат. Друг е въпроса, че детето трябваше да седи затворено, а аз да чистя след нея  Twisted Evil

# 681
Гнид, злоядите деца обикновено се хранят в яслата и градината, не знам на какво се дължи този факт.
Или теб те притеснява, че не е задравословно?

Христос Воскресе!

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 09:20 от Дуци

# 682
Честит Рожден Ден, Христуш! Желая ти здраве, щастие, много позитивни емоции и любов!

# 683
Привет!
Гнидка, много неприятно това с котката. Аз съм гледала котак и дете и хич не беше лесно. Но котката беше вече вкъщи когато се роди Габи, а при вас не е заварено положението. Явно бабата кипи от енергия Twisted Evil и има нужда да се грижи освен за детенце и за котенце Laughing Дано не опитвате пак "котешките неща".
Ние още влачим хремата. Аз повече, Здравко като че ли по- малко . Каката е ваканция и още спи. Най- вероятно седи на компа до малките часове и сега не можем с топ да я събудим.

Честит Рожден Ден , Христуш!
Здраве , мир и много любов!

# 684
  • София
Честит празник, Христуш !   bouquet Да си жива и здрава !

Всички болни да оздравяват по-бързо !  Hug

# 685
Благодаря за пожеланията на Астарта, Джиджибиджи и Нинче!!!

Десита,  bdbaloni !!! Да си най-вече здрава, а всичко останало ще се нареди!!!

Ето малко снимки и от мен и една скромна почерпка, но от сърце  Coffee beer newsm38

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:58 от Hristush

# 686
И Десита ли празнува днес?
Честито тогава на двете ни рожденички, да са живи и здрави и много обичани.
На Десита леко раждане, като дойде времето Grinning

# 687
  • София
Честит рожден ден и на Десита   bouquet Да е жива и здрава и леко раждане ! Simple Smile

# 688
Пропуснала съм едната рожденичка Blush. Десита, извини ме Hug

Честит Рожден Ден и на теб! Бъди здрава, щастлива, много обичана и усмихната! И, разбира се, леко и безпроблемно раждане!

# 689
  • София
Христос Воскресе!
да сме живи и здрави всички Hug

Честит рожден ден на Десита и Христуш  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт