Юлски бебета 138

• 31 651
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Амес ,ще се справиш, успех!

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! Много любов и щастие в домовете ви, топлина- в сърцата ви, щедрост- в чувствата ви!

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 22:24 от denica70

# 661
  • София
ЧЕСТИТО ВЪСКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО    easter

# 662
Христос Воскресе!

# 663
  • София
Честито Възкресение и от мен easter

Дуци, честит нов дом и честит ти рожденик  bouquet Много хубави мигове да споделяте заедно там и много да се обичате!
Ще чакам и аз снимки с нетърпение!

И ние трябва да гласим нашия апартамент скоро, има акт 16 от няколко дни. Сигурно през август - септември ще го започнем, че много ще ми дойде сега и за това да мисля и обикалям да избирам всичко от А до Я!

Да се похваля, вече съм в седми месец! Бебо расте, около килограм е вече Heart Eyes
За съжаление съм с чести контракции, направо съм си за болница, но да видим докога ще удържа фронта. Последните две седмици бях без бавачка, от две налични баби (едната от които пенсионерка) майка ми само за два-три дни успя да дойде да помогне. Тъкмо се бях навила да пусна Маги на гости в  Петрич за празниците и тя се разболя няколко дни преди това и си остана тук с нас. Поне Ники е свободен през почивните дни и основно той я гледа. Във вторник ще помоля бавачката до края на май да мине на пълен работен ден, а пък майка ми обеща да идва всеки уикенд. Дано се наредят така нещата, че 90% от лечението е лежане и почивка, а как се почива с малка халичка на почти 2 години можете да си представите прекрасно Wink

Козунаци не съм правила, яйца не съм боядисвала, но следващата година ще се реванширам! Всички, които пуснахте снимки тук и във FB сте се справили страхотно. Браво!

# 664
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ момичета  Hug

Катче,почивай колкото е възможно повече  Hug

Амес,ще се справиш!

# 665
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Дуци, честит ти рожденик, да ви е жив и здрав, много да ви обича и да се грижи добре за вас! Честито и за новия ви дом, да е изпълнен само с щастливи емоции!

Катче, дано успяваш да си почиваш повече  Hug И бързо да оздравява Маги!

Добре, че не се доверихме на прогнозата и дойдохме. Вярно, че не е чак супер времето, ама поне не вали  Simple Smile Вчера се поразходихме, после ходихме в джакузито - то е доста големичко, като малък басейн и Габито много се радваше  Sunglasses Само дето вчера хем не спа, вечерта си легна в 10 без нещо и днес в 7 без 10 скокна да става  ooooh! Днес пак ще ходим да обикаляме, ама понеже сме без количка, май ще се прибираме в хотела да спи наобяд, че едва ли ще издържи пак без да спи до довечера.

Хайде лек ден от мен и да наборите всички вкъщи  easter

# 666
Христос Воскресе!
Желая ви много вяра, мир в душите и много семейно щастие! Flowers Bouquet

# 667
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!

Желая ви много вяра, мир в душите и много семейно щастие!

Много хубаво пожелание, присъединявам се  Hug
И бързо оздравяване на болните  Praynig

Катче, пожелавам ти възможно най-много почивка и да устискаш до края  Hug

Тони, как е Алекс днес?

Катето тук дивее с братовчедите й. Опитва се да ги копира, но те са по-големи и й е трудно, но не й пречи да опитва непрекъснато да се пребие  Crazy

# 668
Честито Възкресение на всички!

Исках да попитам тази година няма ли да си направим национална среща Rolling Eyes

# 669
Честит празник и от нас!  easter easter easter

# 670
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
ДНЕС БЯХМЕ НА ВРАЧЕШКИ ,МАНАСТИР, ЕДНО СТРАХОТНО КРАСИВО МЕСТНЦЕ, ПОДРЕДЕНО И ПОДДЪРЖАНО ОТ ДОБРИТЕ МОНАХИНИ!

# 671
Христос Воскресе  Simple Smile

Да ви почерпя по повод празника с моите съботни творения   Wink 

Дуци, да ти е жив и здрав Милан! Много здраве, щастие, любов и разбирателство в новия ви дом   bouquet

Катче, ще се справите, вече си на финалната права  Hug

# 672
Христос Воскресе, много здраве и късмет на всички!

# 673
Ехооооо!
Защо ли днес няма никой newsm78
Май всички се търкалят по креватите с издути от козунак кореми Laughing
И на мен ми е едно сънено, но докато се добера до леглото, Здравко ще се е наспал и ще трябва да го забавлявам. Хайде да бягам бързо , да полегна.

# 674
Христос воскресе! Нека донесе на всички ви много спокойствие и здраве!

Дуци, честит ти рожденик и нов дом! Да бъдете много сплотени и винаги да гледате в една посока!

С Пепи си направихме младоженческа вечер в Екохотел Здравец. Приятно беше, но Николета започна да ни липсва много. В събота бяхме в Пловдив, а в неделя в Стара Загора. Баща ми отказа да дойде на обяд, та се виждахме отделно. Мама се беше приготвила много - домашни козунаци, кифлички с мармалад (любимите ми), агнешко и т.н. С татко ходихме в зоопарка с Ния. Николета се впечатли най-много от пясъчника Simple Smile и голям рев падна като трябваше да тръгваме. Днес взехме сестра ми, която утре сутрин си заминава. Sad

Систъра замина и тъй като никой е е писал след мен снощи, правя добавка към поста си Simple Smile Николета вече не суче. В резултат почти вече не се процежда и кърма. Обаче гърдите ми са едни сякаш...без пълнеж. Мерих да си купя сутиен, обаче се оказва, че едната гърда е по-малка от другата. Имате ли такъв проблем? Мамите, които не кърмят вече - мазахте ли се с някакви кремове за стягане на бюста? Знам, че има период на адаптация към новото състояние без мляко, но колко продължава?

Последна редакция: вт, 06 апр 2010, 05:55 от Джоли

Общи условия

Активация на акаунт