Юлски бебета 138

• 31 659
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
Дуци, дано не ми се налага да търся по-сериозно лечение на каквото и да било. В Шумен не са много добрите хомеопати.  Днес Сами беше по-добре, но пък имаше разстройство. Тази вечер май  няма да вдигне температура. Чак съм в потрес как само от едно влизане в яслата лепна вирус. ShockedНа другия ден върнали две деца с повръщане и разстройство, не помня казах ли. Какаво ли ще става като влезе другата седмица.  ooooh!Но няма друг път.

# 646
Здравейте!
Дени, силно се надявам Сами да се оправи бързо. За съжаление повечето дечица боледуват доста в яслата. Просто докато си "обменят" всички бацили ooooh! ...
Сега да дам отчет за среднощните ми козуначени авантюри. Почнах ги към 22 ч. и приключих в 3 , 30 ч. Първо си пренесох компа в кухнята , за да чета инструкциите на рецептата от форумчето. После почна веселбата и издънките Simple Smile Маята взе , че втаса по-бързо отколкото очаквах,  и взе да излиза от купата ,и да повдига кърпата, и да "наднича"  #Crazy. Оттам Габи тича и асистира , а аз се хвърлих с две ръце в сместа и се почна голямата ми борба с тестото. На края втаса чудно и почна печенето. За съжаление ми е старичка печката и малко ми прълна отдолу пъвото козуначе . Но второто го докарах на цвят. Е , не останаха високи  newsm78, но сутринта като ги опитвахме домашните бяха доволни и никой не си върна парченцето. Даже Здравко си хапна , въпреки че е кисел и отказва ядене последните 2 дни.
Сега ще бягам да направя едни спагетки и после се отдавам на почивка.

# 647
Здравейте, имам двоен повод да ви черпя Flutter
Вчера мъжът ми имаше рожден ден и се нанесохме в новия ни дом Heart Eyes

Плюнете сега против уроки и ни пожелайте правнуци Crazy

# 648
  • София
Дуци, да ти е жив и здрав мъжа и много, много да те обича  txtloves
Честит ви нов дом - да имате мнооооого щастливи моменти в него и дните ви да бъдат изпълнени с радост и детски смях /и кучешки лай  Wink/ Simple Smile Пу-пу, нека новият ви дом бъде наистина вашата крепост, в която да отгледате с много любов вашите деца, внуци и правнуци Simple Smile

# 649
Дуци, да е жив и здрав съпругът ти и с много любов да отгледате три деца и няколко поколения на Кари  в новия дом! Само щестие и снимки!

# 650
Дуци, Честит Празник на половинката ти! Едно щастливо "цяло" с мнооого разклонения ви пожелавам  Hug И добре дошла в квартала   bouquet Ще окачвам скорошна покана за освещаване, да знаеш  Flutter

Аз сега си боядисах яйцата, но не съм доволна. Два различни вида бои от най-скъпите бях взела и двата се оказаха несполучливи. Отдавна не бях боядисвала толкова грозни яйца  Crazy Close

# 651
Дуци,честито!Милан да ти е жив и здрав и да те носи на ръце.Новия дом да запълните с още едно дете и чак тогава внуци  Mr. Green

Гниде,не се ядосвай  Hug Утре с кеф ще си ги счупиш  Laughing

# 652
Дуци, това не са бели, това е нормално детско любопитство и откриване на света
Въоръжаваш се с парцали за чистене и огромна доза търпение и всичко ще е ок
Пускай снимки на къщата!

Много ме мързи и много ми се яде козунак, обаче ме мързи да ида да си купя  Laughing

# 653
Дуци,честит рожденник и много щастие в новата къща! Hug

Ние сме добре-аз почнах работа,ама все още не вдявам какво ще правя и ми е много скучно-след толкова стресираща работа  пове4е от 10 години,сега се чувствам мнооого странно.Не че искам стрес разбира се-просто не искам да ми е досадно скучно.Да видим де-то ще си проличи следващите седмици и ще реша дали да оставам или не...
Борчик е добре.Свикна с баба си,но баща му им асистираше.Сега в понеделник и той на работа,та да видим как ще е тогава. Rolling Eyes

На всички много усмивки и весели празници желая Hug Hug

# 654
  • София
Дуци, честито преместване, да ви тече като по вода животът в новата къща - мирен и с любов!
Амес, а каква е новата ти работа? За туристическа агенция спомена, ти какво ще правиш в нея? Сега тепърва започва сезонът, каква скука  Laughing
Аз седнах чак сега да боядисвам яйцата. Мислех да го сторя, докато Дари спи, но тя поспа всичко на всичко 1 час и даже не бях още купила яйцата, когато се събуди  hahaha Ще ги вапцаме заедно  easter
Утре пък идват свекърите, не се радвам особено, ама за 3-4 дена ще го преживея Simple Smile

PS Пфу, нацелих някаква калпава боя, изобщо не можах да си разкрася яйчицата. Само жълтото горе-долу ставаше, а и пазех едно червено от миналата година, та закърпих положението  Grinning

Последна редакция: сб, 03 апр 2010, 19:15 от julie.k

# 655
Честито на новодомците!
Дуци, да сте много щастливи и пу-пу . И да  дочакате правнуците в мир и любов!

# 656
  • София
Дуци, честито и за двата повода!! Много да се радвате на пра-пра внуците си там!!
Весело посрещане на празника и от нас!! Криси не е съвсем излекувана, ама ще я мъкнем на гости и на чист въздух!!

Днес и аз да почерпя племеника ми стана на една годинка, много е сладък, а Криси от два дена само тича из къщи и повтаря "Вика, ден -ден!! Тортаааа" Е, отидохме да му честитим, но в клубчето не отидохме, че да не заразим дечицата.

# 657
Дуци, честит двоен празник! Звънях да ти честитя, ама няма кой да вдигне  Crossing Arms
Да ти е жив и здрав Милан, много да се обичате, да те слуша и да носи пари вкъщи  Mr. Green
Честит нов дом! Да сте много здрави и щастливи в него!  family

# 658
Благодаря ви, да ви се връща всичко, което ми пожелахте Hug Heart Eyes

Аз днес направих няколко козунака и тава и половина козуначени мъфини, боядисвах яйца и мих няколко пъти пода. Така като го пиша не ми изглежда кой знае какво, но истината е, че съм като пребита. Краката ми търнят и съм много уморена.
Тук още не е много за снимки, като се наредим хубаво ще снимам.

# 659
Амес, а каква е новата ти работа? За туристическа агенция спомена, ти какво ще правиш в нея? Сега тепърва започва сезонът, каква скука  Laughing
Да,туристическа агенция за Русия.Аз съм в отдела,който се занимава със самолетните превози.Ами скука и неведение беше цялата първа седмица.Това за мен е абсолютно нов сектор-работила съм в текстилния преди това и дано от понеделник някой се опита да ми каже какво точно очакват да правя.Ужассс Rolling Eyes Shocked

Общи условия

Активация на акаунт