Юлски бебета 138

• 31 654
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
(...) Апамче, spokoвъв всички случаи е за предпочитане да плачеш и да говориш за това. Не се затваряй в себе си "за да бъдеш силна". Ти си силна и така, просто не оставяй болката вътре в теб, а й позволи да излиза.  Пожелавам ти да намериш истинска утеха и успокоение. Тук всички сме насреща, за да споделяш всичко което искаш. Hug
Апамче, аз също би искала да ти кажа това  Hug Използвам думите на Роси, понеже точно изразяват усещането ми.

И да добавя - аз вярвам, че хората, които обичаме, остават винаги близо до нас и един ден душите, които се търсят, пак се намират  Hug

Джиджи, честит рожден ден! Много любов ти желая!

Гнидке, не съм забелязвала Дарина да проявява ревност. Струва ми се, че е до дете и до ситуация. И не е непременно нещо лошо, де Simple Smile

Дени, единственото утешително е, че са момчета и с къса коса  Laughing В училище на два пъти са ме заразявяали, а бях и с дълга коса. Тогава вкъщи мама ме пощеше ръчно (колко време гълташе това  #Crazy) и мажеше с газ, мас и какво беше още  ooooh!

# 76
Апамче, всики път като те чета ми се иска да ти напиша нещо, но не успявам  Cry Hug

Гнидка, проявява ревност на моменти към бабите, когато се радват на други деца  Wink но не винаги. Към мен обаче е непреклонен, дори и от баща си ревнува  Crazy

Аз все хващах въшки, брат ми никога  Mr. Green Казват, че тъмнокосите хващат, русите не  Rolling Eyes

# 77
Ампанче,  Hug По-добре е да се говори. По-поносимо е така, макар болката никога да не успява да премине. А и не трябва да минава, защото това ще означава да се забрави незабравим човек.

Николета май ревнува. Мими ми е казвала. А и мрънка, ако аз гушна друго дете. Може да е период. Аз не му обръщам голямо внимание. Николета обаче ме безпокои с друго си качество - много е своенравна и командва. Днес искаше домашните панталони макар да се опитах да й сложа панталоните, които са й за навън. Тя повтаряше "Мама, нани. Нани (Ния) нани" и сочи възгавниците. Като легнах, че ми стана любопитно какво всъщност иска се оказа, че мадамата иска да суче. И целият театър с панталоните е започнал, за да създаде 'атмосфера' за кърмене  Laughing А един майтап се сетих - една сутрин Пепи искал да я облече и й казал "Хайде, маце, ставай!" А тя отговорила "Мяуууу"  hahaha

# 78
Оле, радвам се  Hug

Джоли, разсмя ме  Laughing

julie.k, Shada, Джоли, благодаря за отговорите   bouquet

Аз не съм го възприела като проблем, по-скоро ми е чудно, защото към мен не проявява, сме непрекъснато с други деца  Rolling Eyes

Като дете все се връщах с въшки от пионерските лагери. Майка ми беше вдигнала ръце. На осъзната възраста е дост смущаващо за детето, но пък маската "газ, мас и оцет" е доста полезна  Mr. Green

# 79
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК , ДАМИ !!!
Да сте винаги така хубави и щастливи   bouquet
http://www.facebook.com/photo.php?pid=447911&l=cb3084b305&id=1637162894

# 80
# 81
  • Варна
Мила Апамче, приеми и моите съболезнования! Дано Бог ти даде сила и кураж, за да превъзмогнеш тази огромна загуба! Мъничката Елеонора е до теб, ти трябва да си смела, заради нея! Hug
-----------------------------------------------------------

Искам, да ви честитя празника, и да ви пожелая да сте най-обичаните и уважавани майки, съпруги и жени!!!    bouquet

# 82
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ! ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, МНОГО ЩАСТЛИВИ И ОБИЧАНИ !

# 83
Честит празник!
Усмихвайте се на живота и се чувствайте прекрасни и силни,
 защото  сме по- добрата половина от човечеството, колкото и да сме нежни!

# 84
Честит празник, майки!

# 85
БЪДЕТЕ ДОБРИ И ОБИЧАНИ МАЙКИ, СЪПРУГИ, ЖЕНИ!  bouquet

# 86
Честит празник мили майчета! Пожелавам ви малките ви слънца и големите ви половинки да ви носят само радост и щастие и много да ви обичат!

Апамче  Hug

Оле, много ми стана мило как те е посрещнала Симонка  Heart Eyes Дано бързо се оправя те! Ама ти верно ли в Ню Йорк беше  newsm78

И аз няколко пъти съм имала въшки като бях малка, голям ужас беше с тия коси  ooooh! Дени, дано се справите с тях по-бързо  Praynig И да се оправят децата.

Гнидка, по твоя въпрос нищо не мога да кажа засега Simple Smile

И мен ме грабнаха тия забравени сладки, аз съм правила преди едни подобни, скалички се казват, но ще пробвам и тези непременно   chef

# 87
Честит празник, мили дами   bouquet Пожелавам си да бъдем много обичани, разбирани и обгрижвани  Hug

От няколко нощи Катето се буди по много пъти с плач и вчера се предадохме и я взехме при нас. Повече не гъкна. Само разпери ръце и се разпростя едно хубава, а ние с баща й пазехме равновесие по ъглите да не изпаднем  Laughing

По случай празника направих този ябълков сладкиш, много е сполучлив  Sunglasses

# 88
аууууууууууу Гнидка не те е срам - да пускаш поредната вкусотия  Naughty Hug като го прочетох се сетих, че баба ми едно време го правеше, бях забравила за него, непременно ще го пробвам, но по-нататък  Mr. Green
Честит празник на всички! Обичани бъдете  Hug
тук вали сняг  Rolling Eyes
аз като малка много прихващах въшки, още си спомням един лампион и майка ми ме пощи  Crazy а от тройната вечна комбинация в тийнейджърска възраст се сдобих с гъста буйна коса  Mr. Green

# 89
Честит празник дами! Да сте много обичани жени, съпруги и мами!   bouquet

Купа, аз ходих и вече се върнах, ти още не разбра  Grinning

Въшките си бяха моите най-добри приятели навремето. И в детската градина и в училището..... все аз и циганетата  Crazy

Симона не съм забелязвала да ревнува за сега.

От няколко нощи Катето се буди по много пъти с плач и вчера се предадохме и я взехме при нас. Повече не гъкна. Само разпери ръце и се разпростя едно хубава, а ние с баща й пазехме равновесие по ъглите да не изпаднем  Laughing
Мда, знам за какво говориш  Mr. Green някой път даже в името на спокойствието се местя в хола  Wink

Общи условия

Активация на акаунт