Юлски бебета 138

• 31 832
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на всички!!! Много здрави и обичани бъдете!!!

От няколко нощи Катето се буди по много пъти с плач и вчера се предадохме и я взехме при нас. Повече не гъкна. Само разпери ръце и се разпростя едно хубава, а ние с баща й пазехме равновесие по ъглите да не изпаднем  Laughing

Защо ли ми е толкова познато това. Сутрин като се събудя всичко ме боли от неудобните пози, в които съм спала.

Да се включа и за ревността. Ей, второ дете ми е ама такова чудо не бях виждала /в доста отношения/. Не дава на баща си да ме прегръща, нито да ме целува. Веднага почва да го бута, удря и да се намества между нас след което започва той да ме целува. Не дава да прегръщам и сестра му. Само него. Лятото като бяхме във Варна и свекърва ми като прегърнеше братовчедка му веднага я избутваше и се настаняваше него да прегръщат  ooooh! Тогава не му обърнах много внимание защото реших, че е нещо моментно, но сега......

Купа, аз ходих и вече се върнах, ти още не разбра  Grinning

Ами и аз не разбрах и даже питах, ама ти не ми отговори. Нещо май избягваш моите въпроси  Thinking 

АпамчеHug

# 91
От няколко нощи Катето се буди по много пъти с плач и вчера се предадохме и я взехме при нас. Повече не гъкна. Само разпери ръце и се разпростя едно хубава, а ние с баща й пазехме равновесие по ъглите да не изпаднем  Laughing
от няколко нощи .... Rolling Eyes от 6 месеца сме така  ooooh! а в името на нашето благо таткото се мести в кухнята, а Матейчо е залепен за мен като ваденка...

# 92
апамче, бъди все така силна Hug

Въшките си бяха моите най-добри приятели навремето. И в детската градина и в училището..... все аз и циганетата  Crazy
И на мен, това е един от най-големите ми ужаси Crazy А с косата ми, която си беше вечно заплетена навремето беше просто страхотна комбинация.

# 93
  • София
Гнидка, много лесен и вкусен изглежда този сладкиш. Веднага го "отметнах" Simple Smile

На мен последното ми въшлясване беше в 11-ти клас Simple Smile Още си спомням как се бяхме намазали вкупом 3-те най-добри приятелки, които бяхме и вечерта имахме излизане с компанията и трябваше да замаскираме с обилно количество парфюм, че все пак гастта си остава по-трайна, като мирис. Представям си каква комбинация е било и как сме ухаели  Grinning
Имам и ясен спомен как учителките в градината ме третираха веднъж в самата градина. Много странно  newsm78 Ама не знам що така е било, а не са ме пратли вкъщи, например. Явно така е била практиката тогава Simple Smile

Дея баща й я научи да я пита "къде ти е трапчинката" и тя се хили и си я показва на бузата  Heart Eyes

# 94
Честит празник, мили момичета! Да сте здрави, щастливи, обичани! newsm51
Оле, разсмя ме с твоите най-добри приятели  Joy По принцип си има хора, които привличат въшките и такива, които ги отблъскват. Засега не е е ясно каква е причината. Също така предпочитат чистите коси пред мръсните. Но ако човек е привлекателен за тях, няма спасение дори и да спрете да си миете косите.  Joy И аз си спомням как ме е пощила майка ми - с часове.  ooooh!
Джоли, страшна е Ния  Joy
Дени, я дай рецептата за тия мекици. Аз от колко време се мъча да направя хубави мекици, а успявам само да изтормозя мъжа ми с някакви несполучливи тутмаци,:oops: та напоследък съм се отказала.
Нинче, гаЗта  Peace  Представих си как сте ухаели  Joy

# 95
  • София
Хаха, Аелия, много ясно, че е със "З". Къде ми е бил умът Simple Smile Благодаря все пак:)

# 96
Оф, мекици не съм яла от две години  Crazy мноооого сте гадни  Crossing Arms  Laughing И панирани пилешки пържоли ми се ядат  Rolling Eyes Ама ни здравословно ядем, някой благинки сме ги позабравили  Thinking

Аелиа, ако искаш ще ти дам рецепти и за бели и за жълти мекици, няма начин да не станат Wink

# 97
 Честит Празник, момичета !   bouquet

някой благинки сме ги позабравили  Thinking

Хахаххаха, и ние се опитваме така, но преди няколко дена ни се приядоха кренвирши с кашкавал. Купихме ги, приготвихме ги и като седнахме и двамата ни беше гнус да ги ядем и отидоха в кофата  Blush

# 98
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МОМИЧЕТА Hug ДА СТЕ ОБИЧАНИ, СЛУШАНИ, НА РЪЦЕ НОСЕНИ, УСПЕШНИ, УСМИХНАТИ, СПОКОЙНИ, УВЕРЕНИ, ВЕСЕЛИ И КРАСИВИ  bouquet

# 99
Честит празник,скъпи мами!
                   newsm51  newsm51  newsm51

въшки коментирате..................и аз съм въшлясвала, като всяко дете, само че аз много обичам да ме галят и да ме чоплят и ми беше кеф  Mr. Green.........., но майка ми горката- с тази моята коса до кръста........................

оххх усещам как утре масово ще се хапват мекици (чакам и аз рецепта, за меки ... меки цици )

Никоя мама не се е похвалила,какво е получила като подарък................що така????
аз получих (още снощи) бутилка Шеридъс (да не си помислите, че съм видна алкохоличка  Mr. Green) просто е нещо което харесвам, но не си позволявам да си купувам....................и снощи много се зарадвах  Grinning

# 100
Никоя мама не се е похвалила,какво е получила като подарък................що така????

Ми аз в разтояние на 1 месец получих телефон и лап топ, та го заплаших да не ми купува нищо, че ще олекне семейната хазна   Laughing  на 28-ми имам рожден ден и тогава няма да му се размине без подарък  Mr. Green Но пък довечера сме на ресторант, което май се брои за подарък  Peace

# 101
Аз до следващия св. Валентин ще си мълча Laughing Тогава ще поискам един обектив Flutter
Въшките не ходят по боядисани коси.

Честит празник, момичета! Бъдете много обичани и ценени.
Поздрав с моя букет от мъжа ми:

# 102
Дуци, как се справяш с кученцето  Wink Сигурно много цапа, но пък за сметка на това, компенсира със сладкия си вид  Mr. Green

Ей, личи си , че днес го давам лежерно  Crazy на всяка манджа мерудия  Laughing

# 103
  • София
Апамче,  Hug

# 104
  • София
Честит ни празник, мили дами!   bouquet
Желая на всички ви да сте много здрави и щастливи, усмихнати и неуморни!

Астарта, радвам се, че се обаждаш в темичката  Laughing

Не знам дали си спомняте, но преди време ДеЩо (ако не бъркам  Embarassed) беше споменала за една майка, която ще се отделя за месец и половина от бебето си - кърмаче. Вече се е върнала и въпреки дългото отсъствие, е успяла да запази лактацията си и дори да закърми пак детенцето си. На който му се чете: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=435883.msg14415208#msg14415208

От няколко месеца насам при сукане Дари леко ме гризе и това доста ме дразни. Не го прави умишлено, но просто не мога да разбера дали захапката си е развалила или причината е в моите хормони (по същото време, когато започна "хапането", ми се възстанови и цикълът). Сега правя така: ако усетя, че ме дразни сукането, й казвам да пусне и после пак да засуче - понякога помага, понякога - не. Та съм в голяма чуденка защо така и няма ли да се наместят от самосебе си нещата. Някакви идеи или личен опит?
От месеци насам я кърмя веднъж следобеда (преди или след сън), вечер преди сън, веднъж нощем и сутрин след събуждане. Тези дни махам едното кърмене, сутринното, понеже и без това сякаш не й е никак голямо като количество, а само за глезотия. При това предимно моя глезотия, да полежа още 10 минути  Mr. Green Тази нощ не се събуди и имаше сутрешно вместо нощно, което ми дойде още по-добре  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт