Юлски бебета 138

• 31 849
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
Нели, честит празник на малкия разбойник  Heart Eyes Да е жив и здрав и много да ви радва  Grinning

Да ви се оплача, че майката с която излизаме заедно замина за Гърция  Confused Ще е там до края на април. Мнооооооооого ми е тъпо на разходките сега, а не ми се разправя с нови запознанства  Crazy Преди по това време вече съм навън, а днес ми е едно сдухано  ooooh!

Фио  Hug

lu4a , ти къде се загуби толкова време   Rolling Eyes промъкваш по търлъци /или терлици беше  Blush/ и нищо не казваш  Naughty

# 586
  • София
Нели, да ти е жив и здрав рожденика и много да ви радва и помага за малката!!

]Днес ще имаш Празник най-голям,
Ден Рожден Незабравим!
Приятелчета много да те почетат
и на Торта с 4 свещички песен да ти посветят!

# 587
Ине, готин аватар:) Това стихче сега ли го изобрети, страшна си   bouquet

# 588
Момичета, много много ви благодаря  Hug Hug Hug

Дуци, знам ги аз, че са гледали бебета  Mr. Green Не се притеснявам особено от факта, че ще го гледа баба ми или майка ми, по-скоро ми е криво, че го оставям за толкова време. Просто досега не ни се е случвало, затова сигурно. Ще го преживеем, няма къде да ходим. За сметка на това като се върна вече ще си имаме и тати  Heart Eyes

Астарта, за яслата се отказахме. Баба ми каза, че след като така и така ще е там, няма смисъл, щяла да се справи  Praynig

Гнидка, и аз щях да те посъветвам да започнеш първо намачкано с вилица, а по-натам вече и непасирано. При нас поне така се случиха нещата, някак много плавно.
А иначе за пропускането на ядене не се кахъри много. Михаил по принцип си хапва добре, но понякога и той пропуска ядене, обикновено на обяд, като му се доспи много и не иска да яде, направо отива да спи, после си наваксва.
Преди няколко дни беше хремавичък и не е ял особено много, а бе те си знаят най-добре кога и колко да ядат.
Като казах за хремата, та се сетих

Мая, много много благодаря, че сподели рецептата за капките, за няколко часа мина хремата. И на себе си ги тествах – супер ефикасни са.

Хайде отивам да стягам багаж, че още не съм я свършила тази работа  Crazy

# 589
Shada, тук съм, но само чета и то по диагонал, защото с двете деца вкъщи не ми остава много време за компютъра. Реших да не пращам баткото на детска градина като съм вкъщи и гледам Илона. Много ми са грижите, но ми е жал да го водя, понеже той не иска. Не можа да свикне с тая градина и това си е. На есен ще е в предучилищна, а аз се връщам на работа. За това реших да прекараме тази година заедно.
Малко отчет за Илона - няма биберона, с което се гордея, защото батко и я смука до 3 годишна възраст. През деня е без памперс, но стават и бели. Още нищо не говори освен мама и баба. И не на последно място много по -буйна е от батко си, разказва ми играта. Ето и една прясна снимка

# 590
Хм, Луча, вкусна торта.

Кети, да ти е живо и здраво момченцето, много да ви радва и обича, да расте весел, умен и послушен!

Фио, и аз съм на твоя хал. Сега сме готови с документите за ясла, днес го водих докато вземаме храната, държи директорката здраво за пръста, но при децата не влезе. В яслата имат кът с меки фигури, там поигра, но какво ли ще става в групата? Дано свикне по-лесно от брат си. Ако тръгна за Москва, десетте дни много ще съм притеснена и не е свикнал в яслата. Confused Криво-некриво, трябва да се справяме! Кураж!

# 591
 Нели, да ти е жив и здрав рожденника и много да слуша, весело и безгрижно детство му пожелавам.

Фио, ние в края на юни ще бъдем на почивка в Обзор, ще се радвам да се видим, както и с Дочкова разбира се. А Мишо не се тревожи, те по добре понасят раздялата отколкото ние.

Джоли, силно гуш. Те са големи хора и ще се разберат. Това, че имат проблем между тях не прави единия по-малко твой родител от другия, опитай се да не вземаш страна.

Астарта, добре завърнала се, липсваха ми твоите постове.

# 592
Кети,да ти е жив и здрав малкия палавник  Hug

Катето спечели трето място в този фестивал и разбира се  малко снимки

Дени,скоро и в Шумен ще има фестивал,поканени сме и  там   Simple Smile

# 593
мамаиви, чудесни са ти и двете балерини, браво на Катето  Hug Само защо момиченцата са толкова гримирани, не са ли малки за това  newsm78

Вчера, след като се оплаках от Нейно Величество, сама поиска да яде "месо" от нашата вечеря, която беше свински пържоли, но не успя милата да ги сдъвче. Днес ще приготвя пилешко, да не й чупим хатъра.

# 594
Дени  Hug ще се справяме, къде ще ходим?! Успех и на вас с яслата!

Села_ви, и аз ще се радвам да си заформим една мини-срещичка  Hug

Мамаиви, браво на Катето! Много са ти красиви балерините  Heart Eyes

Аз да си призная(без бой  Mr. Green), че вчера така и не успях да си приготвя багажа, така че сга отивам да хвърля два парцала в сака и заминавам.
На всички ви желая много приятни мигове около приготовленията за празника и весело посрещане на един от най-прекрасните християнски празници  Hug

# 595
Само защо момиченцата са толкова гримирани, не са ли малки за това  newsm78
За сцената ги гримираха.Така е преценила ръководителката.Иначе не се разхождат така в ежедневието  Grinning

# 596
  • София
Мамо Иве страхотни снимки и балерините са супер!!! Честито трето място!!
Фио, всичко ще е наред и ще се наредят нещата при вас  Hug

Позволявам си отново да пиша за този проблем и аз самата ще се опитам да помогна, защото виждам че има смисъл от този проект:

Спешна помощ за „Защитено жилище ЗАЕДНО”! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=486808.0 за който иска да се запознае с проекта http://www.podslon.org/

# 597
Мамоиви, страхотни са ти девойките и фотогенични както винаги  Heart Eyes Супер!

Гнидка и Бобо все налита на свинско, другите меса не ги  яде напоследък /щипва по малко, но не като преди/  Rolling Eyes и ние днес сме на пилешко  Laughing

Ине, ще помогнем и ние  Simple Smile

# 598
Братовчед на Катето се е разболял от морбили. Тя не е била контактна с него, но това ме връща на въпроса, че още не й е поставен Приорикс, защото все го отлагах.
Може ли тези, които вече са сложили на децата си да споделят за нежелани реакции, ако е имало?

# 599
Гнидка , при нас нямаше никакви реакции  Peace

Общи условия

Активация на акаунт