Незабравима(unutulmaz)-тема- 15

• 28 961
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Еда се е врекла във вярност на Харун. Тя никога няма да се омъжи за Толга. Харун също няма да се ожени за Мелда.

Каквито и прегради да измислят сценаристите те няма да пожертвуват любовта си.

На всички нас ни се иска голямата и трудна любов на двамата да завърши с брак.
Мисля,че сценаристите трябва да заложат не на любовта на Еда и Харун, а на необходимостта на едно дете да живее с двамата си родители. Никой няма право да лиши едно дете от щастие да расте с родителите си. Може би затова включиха и мнимото бебе на Мелда, за да има интрига.
Затова решиха и Еда да живее в къщата. Тези действия са насочени към още не родените деца.

След, като се роди Ямур и се разбере за лъжата на Мелда,нещата ще си дойдат на мястото.
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Препоръчано с обратна разписка! До сценаристите на "НЕЗАБРАВИМА...."

# 691
  • Sofia, Bulgaria
Цитат
Чакай ,че се върнах пак на резюмето да не сбъркам отново.Та там пише ,че Толга ги вижда и какво обяснение ще му дадат.Това поне е сигурно,че ги виждат

може би ги вижда ,че са заедно , а не прегърнати за да прави изводи от това

Той и без това отдавна има подозрения,а и в разговорите му с Харун,който му казваше,че той не може да се ожени за Еда и ,че той е против този брак,освен това видя и папката на Еда и бебето на бюрото на Харун.Сега ,ако му изнася да се прави на "тапа" е друг въпрос.

# 692
  • София
Не случайно Еда няма брак с Толга.Накрая ще е с Харун. Grinning

newsm10 newsm10 newsm10

абсолютно, няма нищо случайно

Да, но Еда вече нищо не губи, ако сключи брак с Толга. Всички знаят, че са женени, вкл. и Харун, тоест по-лошо няма да стане от гледна точка на Харун. Естествено, че ако го направи, после много по-трудно ще е с Харун, щом Толга вече ще й е законен съпруг и баща на детето. Но тя няма избор, защото ако откаже на Толга, всичко ще рухне. И саможертвата й губи смисъл -по-добре да се бяха събрали с Харун. И тук вече позицията на Толга в спалнята й придобива наистина голямо значение. Дали Еда ще го допусне в леглото си или ще остане вярна на Харун, макар и формално женена?

# 693
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Няма да спи при нея убедена съм

# 694
Няма да спи при нея убедена съм

и аз също Hug

# 695
  • Sofia, Bulgaria
В трейлъра Еда е сама в стаята и спи,когато Саадет я заключва и драсва клечката.Струва ми се ,че е много важно ,кой ще я спаси-Харун се разпива с Едже,а Толга никакъв го няма.Явно това е доста късно през нощта,за да спи Еда.Къщата е утихнала,всички спят или са някъде навън/не са на театър,кино или концерт/къде са мъжете на Еда?

# 696
  • София

Е, тогава поне отпада варианта тя да пренасочи чувствата си към Толга. И вървим към сценарий, при който всички изпиват чашите си до дъно и после се осъзнават какво са направили. Така ще има какво още да се случва през оставащите серии.

# 697
  • И тук,и там
Логиката на сериала ни води към добрия финал,а именно Еда,Харун и Ямур заедно.Включването на епизода с гледачката,превръщането на Мелда в отрицателен герой,несъществуващия брак между Еда и Толга.А колкото до новата Инджи(или Индже),тя раздвижи сериала.Заради нея Еда взе решение да живеят в къщата на Феяз.Може би Инджи ще разбере за Еда и Харун и ще помогне да бъдат заедно. Hug

# 698
  • Sofia, Bulgaria
Логиката на сериала ни води към добрия финал,а именно Еда,Харун и Ямур заедно.Включването на епизода с гледачката,превръщането на Мелда в отрицателен герой,несъществуващия брак между Еда и Толга.А колкото до новата Инджи(или Индже),тя раздвижи сериала.Заради нея Еда взе решение да живеят в къщата на Феяз.Може би Инджи ще разбере за Еда и Харун и ще помогне да бъдат заедно. Hug
А з също мисля ,че така ще стане,защото има дете,защото Мелда си послужи с една грозна лъжа,за да "хване" Харун,защото те трябва да прекъснат този кармичен кръг , а и защото не вярвам сценаристите да искат да внушат на младото поколение ,че с лъжи и измами може да се живее .

# 699
Цитат
Логиката на сериала ни води към добрия финал,а именно Еда,Харун и Ямур заедно.Включването на епизода с гледачката,превръщането на Мелда в отрицателен герой,несъществуващия брак между Еда и Толга.А колкото до новата Инджи(или Индже),тя раздвижи сериала.Заради нея Еда взе решение да живеят в къщата на Феяз.Може би Инджи ще разбере за Еда и Харун и ще помогне да бъдат заедно.   
newsm10 newsm10 newsm10

# 700

Може и Бурак без да иска да помогне. Където има интрига той е там.

# 701
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?В средата на тази тема някой попита кой е човека ,който държи Бату когато избухва пожара и загиват родителите му.Това е татко Феяз.Спомнете си сцената в ,която Феяз си спомня как седят с Месоде в едно кафе и тя му казва ,че трябва да се разделят.А новата Едже къде ли да да я пратим? предлагам да вземе БУРАК и да си заминат по живо по драго.И проблема с дъвките ще решимт, то само да се стигне до някоя по- гореща сцена ние ще се погрижим за всичко.

Имаш голяма грешка ,аз вчера гледах 51 наша серия ( има ги в замунда) нарочно търсих тази сцена. Исках да видя човека дали прилича на Джамил. Но беше напълно непознат - не е нито Джамил нито Феяз. Така, че понеже сте с голяма въображение чакам нови предположения.  #Crazy

# 702
Цитат
А з също мисля ,че така ще стане,защото има дете,защото Мелда си послужи с една грозна лъжа,за да "хване" Харун,защото те трябва да прекъснат този кармичен кръг , а и защото не вярвам сценаристите да искат да внушат на младото поколение ,че с лъжи и измами може да се живее .

newsm10 newsm10

да, трябва да има някакво послание и не може то да е, че с лъжи и болни амбиции се постига щастие, може да удовлетвориш егото си , но не и да си щастлив

# 703
  • София

По това спор нямаме. Въпросът е дали преди хепиенда, за по-убедително, няма да ни покажат колко е лошо наистина да се живее в лъжи и измами. И аз само страховете си споделям, не че не ми се иска всичко да приключи по най-бързия начин.

# 704
  • Sofia, Bulgaria
Добър ден, Ви пожелавам.Може ли някой да ме светне ,защо на вички снимки ЕДА е до ТОЛГА а ХАРУН до МЕЛДА?В средата на тази тема някой попита кой е човека ,който държи Бату когато избухва пожара и загиват родителите му.Това е татко Феяз.Спомнете си сцената в ,която Феяз си спомня как седят с Месоде в едно кафе и тя му казва ,че трябва да се разделят.А новата Едже къде ли да да я пратим? предлагам да вземе БУРАК и да си заминат по живо по драго.И проблема с дъвките ще решимт, то само да се стигне до някоя по- гореща сцена ние ще се погрижим за всичко.

Имаш голяма грешка ,аз вчера гледах 51 наша серия ( има ги в замунда) нарочно търсих тази сцена. Исках да видя човека дали прилича на Джамил. Но беше напълно непознат - не е нито Джамил нито Феяз. Така, че понеже сте с голяма въображение чакам нови предположения.  #Crazy
Бурак -  все се чудя как така са комбина с Бату.Явно познанството им е отдавнашно,не можеш да се довериш на всеки за убийство на човек,палежи и взривове.Те имат стара тайна

Общи условия

Активация на акаунт